14 / 05 / 2024

tekbik yapı Nazmi Durbakayım

tekbik yapı Nazmi Durbakayım

Teknik Yapı'nın patronu Nazmi Durbakayım kimdir? Nazmi Durbakayım, Teknik Yapı ile hangi işlere imza attı? Nazmi Durbakayım bugüne kadar inşaat sektöründe neler yaptı? İşte Nazmi Durbakayım...

Yapı denetiminden geçmeyen binalara iskan veriliyor! İmar barışında sıkıntı var!

Yapı Denetim ve Deprem Mühendisler Derneği Başkanı Nazmi Şahin, yapı denetiminden geçemeyen binaların imar barışından iskan aldığına dikkat çekti. İşte Nazmi Şahin'in o açıklamaları...

Yapı denetim sistemi binaları güvence altına alıyor! 

Yapı Denetim ve Deprem Mühendisliği Derneği Başkanı Nazmi Şahin, Türkiye'de uygulamaya konulan yapı denetim sisteminin büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, "2000 yılından sonra ülkemizde gerçekleşen depremlerde yapı denetim sisteminde denetlen hiçbir bina yıkılmamıştır" diye konuştu. 

Nazmi Durbakayım yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) olağan genel kurulunda Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Türkiye'nin yapı denetim sistemi 6 ülkeye örnek oldu!

Yapı Denetim ve Deprem Mühendisliği Derneği Başkanı Nazmi Şahin, Türkiye'de uygulanan yapı denetim sistemini bugüne kadar 6 ülkenin resmi olarak talep ettiğini söyledi ve "Macaristan, Arnavutluk, Kazakistan, KKTC, Özbekistan ve Azerbaycan, bizim sistemimizi tüm yönleriyle kullanmak istiyor" dedi.

Bozaş Yapı Malzemeleri Metal Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozaş Yapı Malzemeleri Metal Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Mert Dübüş tarafından kuruldu.

Karalp Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karalp Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Alpsoy ve Şerif Karagöz ortaklığında kuruldu.

Son 21 yılda yapı denetiminden geçen hiçbir bina yıkılmadı!

Yapı Denetim ve Deprem Mühendisliği Derneği Başkanı İnşaat Mühendisi Nazmi Şahin, son 21 senede konutların depreme hazırlığı noktasında neler değiştiğini anlattı.

Yapı denetim firmalarına talep arttı! 

Yapı Denetim ve Deprem Mühendisliği Derneği Başkanı Nazmi Şahin, Elazığ depreminden sonra yapı denetimine talebin arttığını açıkladı. Şahin, "Yeni binalardan ve hanelerden art arda müracaat geliyor" dedi...

Güvenli bina için yapı denetimi şart!

Yapı Denetim ve Deprem Mühendisleri Derneği Başkanı Nazmi Şahin, Elazığ'da meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen depremde yapı denetimi yapılan hiçbir binanın yıkılmadığını belirtti...

Nazmi Durbakayım yeniden İNDER başkanı seçildi!

İnşaatçılar Derneği’nin (İNDER) yapılan olağanüstü genel kurulunda Nazmi Durbakayım yeniden başkan seçildi.

Nazmi Durbakayım'ın annesi Halide Zehra Durbakayım vefat etti!

Nazmi Durbakayım'ın annesi Halide Zehra Durbakayım vefat etti. Ailesi, Teknik Yapı, Canpark Holding ve İNDER Yönetim Kurulu Üyeleri taziye ilanı yayınladı. 

İnşaatçıların üzerinden prim yapılmamalı!

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, dolardaki artışın demir fiyatlarına etkisini değerlendirdi. Durbakayım, ‘Döviz gerekçe gösterilip inşaatçılar üzerinden prim yapılmasını istemiyoruz’ diye konuştu.

Dams Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dams Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eniz Nazmi Özarslan ve Sefer Bilgin ortaklığında kuruldu. 

tekbik yapı Nazmi Durbakayım Haberi

tekbik yapı Nazmi Durbakayım

Nazmi Durbakayım kimdir?

Nazmi Durbakayım 1950 İstanbul doğumlu. Erenköy Zihni Paşa İlkokulu'ndan sonra ortaöğretimine Marmara Koleji’nde devam eden Nazmi Durbakayım bugün Teknik Yapı'nın patronu.


Nazmi Durbakayım, Haydarpaşa Lisesi’nde mezun oduktan sonra, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'nden 1973 yılında mezun oldu.


Mezuniyet sonrası uzun bir dönem iş başvurularından olumlu cevap alamayan Nazmi Durbakayım, Yüksek Mimar Uğur İşler ile beraber müteahhitlik yapmaya başlamış. 


Bağdat Caddesi sahil şeridinde yer alan köşkleri ve yalıları apartman yapmakla işe başlayan Nazmi Durbakayım daha sonra yoluna tek başına devam etmiş. Fabrika binaları ile eski yapıları restore etmeye başlamış. Nazmi Durbakayım 1980 yılında Teknik Yapı’yı kurmuş. 


Nazmi Durbakayım’ın 2 çocuğu var ve ikisi de Teknik Yapı’da görev alıyor. Oğlu Umut Durbakayım İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunu, kızı Esra Durbakayım ise Kültür...