04 / 05 / 2024

Tekfen inşaat Rönesans gyo

Tekfen inşaat Rönesans gyo

Tekfen Grubu, rotasını Türkiye'ye çevirdi. Emlakı ihmal ettiklerini söyleyen şirketin CEO'su Osman Birgili, "Hep İstanbul'la yurda dönüş yaptık. Rönesans'la ortak İzmir'de proje yapacağız" dedi.

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Kılıç ve Nazmi Erol ortaklığında kuruldu.

Adalı Proje İnşaat Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Adalı Proje İnşaat Ürünleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Yıldızlı tarafından kuruldu.

Rönesans Estetik İnşaat Dekorasyon Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Rönesans Estetik İnşaat Dekorasyon Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Şile'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Avcı tarafından kuruldu.

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı. Tekfen İnşaat, hala inşasını sürdürdüğü, Kuzey Sahası Doğu Projesi çerçevesinde, LNG Üretim Tesisleri’nin “Offsites 2” paketinin yapım işlerini de hayata geçirecek.

Rönesans, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'ni 1.6 milyar TL'ye inşa edecek!

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi inşaat işini 1 milyar 577 milyon TL bedelle Rönesans Holding'in aldığı açıklandı...

Müteahhitlerden inşaat malzemesi üreticilerine fiyat çağrısı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, dövizde meydana gelen düşüşün inşaat ürünlerine yansıması konusunda üreticilere çağrıda bulundu.

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi açıldı!

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi Ataşehir’de 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Kurumsak ve  Günalp Sağlam tarafından açıldı.

Rönesans İnşaat'ın Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Rönesans İnşaat’ın Hollanda'daki Schiphol Havalimanı projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Rönesans, Hollanda’daki projeyi bitiremedi Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi' başlıklı yazısı...

Ekber28 İnşaat Ürünleri Temizlik Ve Bilgisayar Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ekber28 İnşaat Ürünleri Temizlik Ve Bilgisayar Sanayi Limited Şirketi Ataşehir’de  350  bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekber Yalçın tarafından kuruldu.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Rönesans Holding İzmir Bayraklı'da 910 adet konut inşa edecek!

320 milyon TL'lik Hava Harp Okulu ihalesinin ardından, 343 milyon TL'lik İzmir Bayraklı’da yapılacak 910 konut ve 132 dükkan inşaatı ihalesini de Rönesans Grubu aldı. 

Tekfen İnşaat Kazakistan’da 185 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen İnşaat’ın Kazakistan’da faaliyet gösteren iştiraki GATE İnşaat,  Tengiz Sahası’nda yapımı süren “Gelecek Gelişim Projesi” (Future Growth Project) kapsamında bulunan 185 milyon dolarlık boru hattı projesinin ihalesini kazandı.

ABD'de 2020 Kasım-Aralık döneminde inşaat ürünleri satışı yüzde 19 arttı!

ABD'de kasım-aralık aylarını kapsayan ve "Tatil Sezonu" olarak adlandırılan dönemde perakende satışlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen yüzde 8,3 artışla 789,4 milyar dolara yükseldi. Aynı zamanda, 2020 Kasım Aralık döneminde inşaat malzemesi satışı yüzde 19 arttı.

Tekfen inşaat Rönesans gyo Haberi

Tekfen inşaat Rönesans gyo

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen HEP İstanbul projesinin temeli atıldı. 11 blokta bin 424 daireden oluşan proje, 500 milyon liralık yatırım değeriyle hayata geçiriliyor. Gayrimenkul sektöründe yükseliş beklediklerini anlatan Tekfen Şirketler Grubu Başkanı ve CEO'su Osman Birgili, "Emlakı bugüne kadar ihmal ettik. Ancak HEP İstanbul projesiyle dönüş yaptık. Ayrıca Rönesans Grubu ile birlikte İzmir Bayraklı'da yeni bir proje daha geliştireceğiz" şeklinde konuştu. 


SEÇİM SONRASINA ODAKLANDI 

Şimdiye kadar yurtdışında önemli taahhüt işleri geliştirdiklerini ifade eden Birgili, rotalarını artık Türkiye'ye çevirdiklerini söyledi. Birgili, "TANAP, Star Rafinerisi, 3'üncü Köprü bağlantı yolları ihalesi gündemimizde. Seçimden sonraya ertelenen ihaleleri radarımıza aldık" dedi. 


YÜZDE 45'İ SATILDI 

Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel de projenin satış grafiğinin başarılı olduğunu söyledi. Egesel, "Bin 424 dairenin yüzde 45'inin şimdiden...