06 / 05 / 2024

Tekgöz Elektrik İnşaat iletişim

Tekgöz Elektrik İnşaat iletişim

Tekgöz Elektrik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi dün Kadıköy’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Tekgöz tarafından kuruldu.

Öz Emirler İnşaat Hırdavat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emirler İnşaat Hırdavat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Emir Ormancı tarafından kuruldu.

Tekgör Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tekgör Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Görmez tarafından kuruldu.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Türksoylum Elektrik İnşaat Otomotiv Plastik Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türksoylum Elektrik İnşaat Otomotiv Plastik Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde İsmail Şakartepe tarafından kuruldu.

Öz Abm İnşaat Elektrik Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Abm İnşaat Elektrik Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Ala Almazlum ve Bahaa Al Mazloum ortaklığında kuruldu.

Nest Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nest Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhan Göze tarafından kuruldu.

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi kuruldu!

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Atın tarafından kuruldu.

Bzr Mühendislik Elektrik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bzr Mühendislik Elektrik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli  ile Burak Özer tarafından kuruldu.

Kan Elektrik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kan Elektrik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 100 bin sermaye bedeli  ile Hamza Kan, Hüseyin Kan ve Yahya Kan tarafından kuruldu.

Öz Topkaya İnşaat Temizlik Elektrik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Topkaya İnşaat Temizlik Elektrik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Lütfican Topkaya tarafından kuruldu.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Elkin Mühendislik Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elkin Mühendislik Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ünsal Onursal Yıldız tarafından kuruldu.

Ades Elektrik İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Ades Elektrik İnşaat Mühendislik Turizm Maden Temizlik Nakliye Gıda Eğitim Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ades Elektrik İnşaat Mühendislik Turizm Maden Temizlik Nakliye Gıda Eğitim Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Tekgöz Elektrik İnşaat iletişim Haberi

Tekgöz Elektrik İnşaat iletişim

Tekgöz Elektrik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi dün Kadıköy’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Tekgöz tarafından kuruldu. 


Tekgöz Elektrik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:

1-Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegredevre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Tekgöz Elektrik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Eğitim Mah.Sanat Sok.No.11/1...