30 / 06 / 2024

Tekin Memiş

Tekin Memiş

Memiş İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tekin Memiş, Çetin Memiş, Metin Memiş, Mikail Memiş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Mart'ta kuruldu.

İslam Memiş'ten kritik uyarı! 'En büyük kazanan onlar olacak'

İşte Memiş'in açıklamalarından satır başları: "Fiyatlardaki artış sürüyor. Dolar kurundaki önemli direnç seviyesi olan 16,80 lira barajı aşıldı.

Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten ezber bozan tarih açıklaması geldi! Bu rakam daha erken geliyor...

Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarının patlama yapacağı tarihi değiştirdi. Altın fiyatlarındaki yükselişin daha erken olacağını söyledi ve yatırımcıları yeni tarih konusunda uyardı.

Piyasa Kahini İslam Memiş bu kez doların kaç liraya düşeceğini açıkladı! Dolar almayı düşünenler dikkat

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gönüllere su serpti. Memiş, doların düşebileceğini vurgularken, asgari ücret için ağustos ayını işaret etti. İşte detaylar...

Piyasa Kahini İslam Memiş bir ihtimal daha var diyerek dolar ve gram altın için yeni tahminini açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, katıldığı son televizyon programında altın fiyatları, dolar, emlak ve kripto paralarla ilgili yeni tahminlerini açıkladı.

İslam Memiş açıkladı! İşte Bitcoin'in yükselişe geçeceği tarih!

Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, Bitcoin'in yükseleceği tarihe ilişkin yorumda bulundu.

Piyasa Kahini İslam Memiş’ten acemi yatırımcılara kritik uyarı! Altın ve dolar için hem rakam hem de tarih verdi

Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş altın, gümüş ve dolar ilgili sosyal medya hesabından çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Ve İslam Memiş açıkladı… İşte gram altının pik yapacağı seviye

Ünlü ekonomist İslam Memiş, yatırımcılara altının gidişatına ilişkin önemli uyarılarda bulundu.

İslam Memiş Doların göreceği rakamı açıkladı tarih verdi

Ünlü ekonomist ve piyasa analisti İslam Memiş, dövizdeki dalgalanmanın devam edeceğini dile getirirken, doların aralık ayında 18 lirayı yeniden test edeceğini bu sınırın aşılmasının ardından ise dolar/TL’nin 20 lirayı göreceği yorumunda bulundu. 

İslam Memiş'ten altın ve dolar için can alıcı uyarı geldi: Bunu yapan kazanıyor

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar almak isteyenler için can alıcı uyarılarda bulundu. İslam Memiş 'bunu yapan kazanıyor' dedi. İşte ayrıntılar...

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın ve doların Haziran ayında kaç liraya yükseleceğini açıkladı! Yatırımcılar dikkat

Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş gram altın ve dolarda Haziran ayında neler yaşanabileceğini değerlendirdi.

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına çok önemli uyarı

Ünlü Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara sepet özelliğini kullanarak yatırım yapmaları tavsiyesinde bulundu.

Hem içeride hem de dışarıda kafalar karışık diyen Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın için kritik seviyeyi açıkladı

Altın ve Piyasalar Uzman İslam Memiş, gram altın için yeni kritik seviyeyi açıkladı.

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altından daha çok kazandıranı açıkladı! Elimde Türk Lirası var diyenler dikkat

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın ve doların ardından yatırımcılara dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.

Tekin Memiş Haberi

Tekin Memiş


Memiş İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tekin Memiş, Çetin Memiş, Metin Memiş, Mikail Memiş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu. 


Memiş İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT  1-)İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-)Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil...