18 / 05 / 2024

tekirdağ Çerkezköy Emlakçılar Derneği ev sahiplerine uyarı

tekirdağ Çerkezköy Emlakçılar Derneği ev sahiplerine uyarı

Tekirdağ’ ın Çerkezköy İlçesi' nde Emlakçılar Dernek Başkanı Serkan Karagöz, evini kiraya vermek isteyen ev sahiplerinin sorunsuz bir süreç için önceden önlem alması gerektiğini söyledi...

Cadde Çerkezköy geliyor! Yeni proje!

Power İnşaat, Tekirdağ Çerkezköy’de hayata geçireceği Cadde Çerkezköy AVM projesi için start verdi.  234 daire, 27 ofis ve 69 ticarethanenin yer alacağı  proje 819 milyon 63 bin 468 TL'ye mal olacak.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Çerkezköy, Halfeti ve Keçiören'de 32 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediyeler tek tek tarih verdi! 

Tekirdağ Çerkezköy, Şanlıurfa Halfeti ve Ankara Keçiören'de yer alan 32 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Emlakçılar neden yurtdışında konut almaya yönlendiriyor? Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş yanıtladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, ''Emlakçılar neden yurtdışında konut almaya yönlendiriyor?'' sorusunu sordu, vatandaş yanıtladı. İşte Kireçci'nin 3 maddelik o analizi...

Tekirdağ Çerkezköy'de 43 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesi, Veliköy Mahallesinde yer alan 43 adet arsayı satıyor. Peki Çerkezköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Çerkezköy'de 6 arsa satılacak! Ekim 2023 fırsatını sakın kaçırmayın!

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Çerkezköy'de yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 18 Ekim'de yapılacak.

Emlakçılar Odası'ndan ev kiralayacaklara uyarı: Yüz yüze gelmeden ev için ödeme yapmayın!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Mersin'de konut stoku tükenirken, ev kiraları 20 bin liraya kadar yükseldi. Her fırsatı değerlendiren emlakçılar ise türlü türlü oyunlara başvurmaya başladı. Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat ise ev kiralayacakları uyardı.

Tekirdağ Çerkezköy'de 5 adet arsa satılıyor! İhalesi 25 Temmuz'da! 

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Çerkezköy'de yer alan arsaların fiyatları ve yüzölçümleri ne kadar? 

Çerkezköy Belediyesi'nden arsa fırsatı! Tam 5 bin metrekarelik arsa satacak!

Tekirdağ İli Çerkezköy Belediye Başkanlığı Tekirdağ Çerkezköy Kapaklı'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Emlakçıların yeni kira oyunu! Ev kiralarını borsa gibi yükseltiyorlar

Ev sahiplerini de ikna eden emlakçılar, her bölgede taban fiyat belirlemeye başladı. Daha önce ikinci el araç piyasasında gördüğümüz bu oyun kiralık evlere de bulaştı. Kiralık ev fiyatları borsa gibi yükselmeye başladı.

Çerkezköy'de 61 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Çerkezköy İcra Dairesi Tekirdağ Çerkezköy'de yer alan arsayı 60 milyon 977 bin 442 TL bedelle satışa çıkardı.

Martı GYO Çerkezköy'deki 5 arsasının değerleme raporunu yayınladı!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy 5 adet arsaya ait değerleme raporu yayınlandı. 

İzmir'de emlakçılar depremzedelerden komisyon almayacak!

İZEKO Başkanı Mesut Güleroğlu, sosyal medyada İzmir'de ev kiralarının yükseldiği yönündeki paylaşımlara tepki gösterdi. Güleroğlu, "İzmirli emlakçılar olarak depremzedelerden, mağdur kişilerden hizmet bedelini almayacağız" dedi.

tekirdağ Çerkezköy Emlakçılar Derneği ev sahiplerine uyarı Haberi

tekirdağ Çerkezköy Emlakçılar Derneği ev sahiplerine uyarı


Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesinde Emlakçılar Dernek Başkanı Serkan Karagöz, evini kiraya vermek isteyenlerin sorun yaşamamaları konusunda uyarılarda bulundu. Başkan Karagöz yaptığı açıklamada, evini kiraya vereceklerin kiraya vermeden önce dikkat edilmesi konuları gözden geçirmenin faydalı olduğunu belirtti.


Çerkezköy Emlakçılar Dernek Başkanı ve aynı zamanda dekor Emlak İnşaat firması sahibi Serkan Karagöz ev ve işyeri sahiplerini sorunlu kiracılara karşı uyardı. Başkan Karagöz, evini kiraya vermek isteyen ev sahiplerinin sorunsuz bir süreç için önceden önlem alması gerektiğini söyledi. "Her mülk sahibinin öncelikli beklentisi, kira gelirinin düzenli şekilde eline geçmesi oluyor. Düzenli yatmayan kira ve sorunlu kiracılar ev ve dükkan sahiplerine zor günler yaşatabiliyor" diyen Karagöz, "Bu nedenle doğru kiracıyı seçmek büyük önem taşıyor. Bu konuda çok doğru adımların atılması gerekiyor" ifadelerini kaydetti.


Karagöz, "Evinizi kiraya...