11 / 05 / 2024

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyatlar

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyatlar

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi 182 bin liradan başlıyor. Gülpark 59 Evleri 270 daireden meydana geliyor...

Kira krizi rakamlara döküldü İşte kira fiyatlarındaki son durum

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi kiralarla ilgili son araştırmasını yayınladı. Kiralarda yıllık artış son aya göre 59,2 puan yükselerek yüzde 182,7 oldu. Kiralanan konut sayısının kiralık ilan sayısına oranı İstanbul, Ankara ve İzmir’de düştü.

Türkiye'nin ünlü koylarında imar kirliliği!

Dünyanın En Güzel Koyları Birliği'nin 2012-2015 yılı Başkanı olan ve şu anda da genel sekreter görevini üstlenen Galip Gür (59), önemli açıklamalarda bulundu. Gür, Türkiye'de ve turizmde önde gelen ülkelerin koylarının rant, imar kirliliği ve betonlaşma tehlikesinde olmasının altını çizdi.

Tekirdağ Güzelköy'deki cami, hamam ve ahşap konut restore ediliyor!

Tekirdağ'ın kültür turizmine de önemli katkılar sağlamayı planlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Güzelköy'deki cami, hamam ve ahşap konut restore ediyor.

Tüketici güven endeksi arttı!

Tüketici güven endeksi kasım ayında ekim ayına göre yüzde 5,2 artış göstererek 59,9'a ulaştı.

Bartın'da günübirlik evlere 59 bin 449 TL'lik ceza!

Bartın İl Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından günübirlik evlere yönelik denetimler başladı. Günlük kiralanan 5 eve 59 bin 449 TL'lik idari para cezası kesildi.

Tekirdağ Saray'daki yol sorunu meclis gündeminde!

Tekirdağ ili Saray ilçesinde yaşanan yol sorunu meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Tekirdağ'da İmar Barışı gündemde!

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasının (TTSO) ev sahipliğinde imar barışı bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya TTSO Başkanı Cengiz Günay, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak katıldı.

Neo Park Bolluca: Neo Yapı’nın Arnavutköy’dekison projesi!

Neo Yapı tarafından Arnavutköy'de inşa edilen Neo Gölpark projesi 415 müstakil ev ve 8 mahalleden meydana geliyor.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun temeli bugün atılıyor!

76 kilometrelik Menemen-Aliağa- Çandarlı Otoyolu'nun temeli bugün atılıyor. Tören Menemen Gölpark’ta gerçekleşecek.

Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları!

Gül Yapı tarafından hayata geçirilen Gülpark Yuvam projesi 3 blokta 159 adet daire ve 30 cadde mağazasından oluşuyor. Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları 625 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu halkın görüşüne açıldı!

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün yer aldığı Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu, görüş ve öneriler için 10 gün boyunca halkın görüşüne açıldı...

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatlar!

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gülpark Ellidokuz Konutları projesinde 270 daire yer alıyor...

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi!

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi 182 bin liradan başlıyor. Gülpark 59 Evleri 270 daireden meydana geliyor...

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyatlar Haberi

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyatlar


Gülpark 59 projesi Tekirdağ Merkez'de Gül İnşaat tarafından inşa ediliyor. Gülpark 59 Evleri projesinde 1+1'lerden, 4+1'lere kadar daire seçenekleri sunuluyor.


Dokuz blokta 270 daireden oluşan Gülpark 59 Evleri projesi iki etap olarak planlandı. Projenin birinci etabı 4 ay sonra, ikinci etabı 24 ay sonra teslim edilecek.


Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi 180 bin lira ile 382 bin lira arasında değişiyor. Gülpark 59 Tekirdağ projesinde peşin ödemelere yüzde 7 indirim yapılıyor. Yüzde 40 peşinatla 20 ay taksitli ödeme seçeneği sunuluyor.


20 bin 993 metrekare alanda yükselen Gülpark 59 Evleri'nde kapalı otopark, Fin hamamı, sauna, fitness, spor alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Adres: Hürriyet Mahallesi Tören Sokak 2/2

(Yasam Hastanesi Karsısı) Merkez / TEKIRDAG


Web: http://www.gulparkellidokuz.com/

Tel: 0212 441 26 26

Gülcihan...