06 / 05 / 2024

Tekirdağ Muratlı yeni okul inşaatı

Tekirdağ Muratlı yeni okul inşaatı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesinde Süleymanpaşa, Kapaklı ve Ergene’den sonra 4. okulun temeli de Muratlı ilçesinde atıldı.

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

TOKİ Tekirdağ projesi için beklenen o tarih geldi! 570 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Dar gelirlileri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu'da 570 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ'den Tekirdağlılara müjde! O ilçeye peş peşe 887 konutluk 2 yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projelerinin ihale tarihlerini de açıkladı. Projelerde toplam 887 yeni konut yer alacak.

TOKi'den Çorlu'ya yeni proje geliyor! 317 konut için tarih resmen açıklandı!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projesinin ihale tarihini de açıkladı. Tekirdağ TOKİ projesinde 317 yeni konut yer alacak.

TOKİ Tekirdağ Muratlı 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Muratlı 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Muratlı projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Tekirdağ Muratlı 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ'den bu illerde yaşayanlara müjde! 1.023 yeni konut geliyor! Hemen bu tarihe bakın! 

TOKİ, Konya, Tekirdağ ve Bursa illerindeki 1.023 yeni konut için düğmeye bastı. 3 ildeki yeni projelerin ihalesi bugün yapılacak. İşte o 3 ildeki projelerle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Belediye'den büyük fırsat! Tekirdağ'da 24 arsa kiraya verilecek!

Tekirdağ Muratlı Belediyesi'nden 24 arsa 2 yıllığına kiraya verilecek. İhale arazilerin bulunduğu Mahalle Muhtarlıklarında Encümen huzurunda yapılacak.

Tekirdağ yeni sanayi sitesi projesi için düğmeye basıldı! Süleymanpaşa'ya 481 yeni dükkan geliyor! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Tekirdağ Sanayi Sitesi projesinin ihale tarihini açıkladı. Peki TOKİ'nin Tekirdağ Sanayi Sitesi projesi hangi ilçede inşa edilecek? Projenin ihalesi ne zaman gerçekleştir

TOKİ Tekirdağ projesinde son dakika! Çorlu projesi için düğmeye basıldı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ projesi için düğmeye bastı. İşte merakla beklenen proje ile ilgili detaylar...

TOKİ yeni projesi için start verdi! Tekirdağ'a 400 yeni konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tekirdağ projesi için düğmeye bastı. Projede 400 adet konut yer alacak...

TOKİ'den Trakya'ya 1.140 yeni konut geliyor! 2 şehirde ucuz konut için düğmeye basıldı! 

TOKİ'den Trakya'ya 1.140 yeni konut müjdesi geldi. TOKİ, Kırklareli'de 380, Tekirdağ'da 760 yeni konut inşa edecek...

TOKi'den Tekirdağ Çorlu'ya yeni proje geliyor! 760 ucuz konut resmen açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ Çorlu projesiyle 760 yeni konut inşa edecek. TOKİ'nin Tekirdağ projesinin ihalesi 28 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tekirdağ'da 16.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muratlı İcra Dairesi Tekirdağ Muratlı'da yer alan arsayı 16 milyon 940 bin 875 TL bedelle satışa çıkardı.

Tekirdağ Muratlı yeni okul inşaatı Haberi

Tekirdağ Muratlı yeni okul inşaatı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanısıra Muratlı Kaymakam Vekili Süleymanpaşa Kaymakamı Ahmet Atılkan, Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Daire Başkanları ile çok sayıda Muratlılı vatandaşın katıldığı temel atma töreninde konuşan Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Halis İşler Milli Eğitime verdiği büyük desteklerden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve ekibine teşekkür etti.


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da yaptığı konuşmada, “Bugün Muratlı’da temelini attığımız okulda öğrencilerimiz ebedi önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün idealleri doğrultusunda çağdaş, demokratik, laik eğitim alacaktır. Biz de bununla gurur duyacağız” dedi.


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, hizmetlerinin devam edeceğini ve verdikleri sözleri yerine getireceklerini ifade...