24 / 07 / 2024

Tekirdağ Sahil 2. Etap Projesi

Tekirdağ Sahil 2. Etap Projesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığının Süleymanpaşa ilçesi sahil dolgu alanındaki çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Türk alüminyum devinin Tekirdağ'daki 2 fabrikası açık artırmayla satılacak!

Toplamda 20 ülkede faaliyet gösteren Aygün Alüminyum'un Tekirdağ Çorlu’da bulunan iki fabrikası 5 gün sonra açık artırmayla satılacak. İşte detaylar...

Tekirdağ'da 3 adet arsa ile 2 adet 1+1, 2+1 konut satılıyor! Ev ve arsa arayanlara müjde! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesinde yer alan 3 adet arsa ile 2 adet konutu satıyor. Peki Tekirdağ'da yer alan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sahil Güvenlik Komutanlığı 300 uzman erbaş alıyor! Başvurular 2 Ekim'de başlayacak! Lise mezunu olmak yeterli! 

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından en az lise mezunu olacak şekilde 300 uzman erbaş alımı yapılacağı belirtildi. Başvurular 2 Ekim'de başlıyor. İşte başvuru şartları ve tüm detaylar...

Green Life Tekirdağ Saray'da 2. Etap satışları başladı! 165 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Green Life Tekirdağ Saray'da 2. Etap satışları resmen başladı. Projede 200 metrekarelik arsa sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Hayrabolu Belediyesi Tekirdağ'da 2 iş yeri satacak! 

Tekirdağ İli Hayrabolu Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Hayrabolu Hisar Mahallesi'nde yer alan 2 adet iş yerini satışa çıkardı.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 39.8 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Tekirdağ İcra Dairesi, Tekirdağ Süleymanpaşa'da yer alan 2 adet arsayı 39 milyon 860 bin 642 TL bedelle satışa çıkardı.

Tekirdağ'da 2.4 milyona restore edilen Şarköy-Güzelköy Camisi Mart'ta açılacak!

Tekirdağ'da restore edilen Osmanlı yapısı 600 yıllık Şarköy-Güzelköy Camisi'nin Mart'ta ibadete açılacağı açıklandı.

Tekirdağ'da 20.8 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 20 milyon 841 bin 940 TL bedelle satışa çıkardı. 

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde 5 tünel ve 2 viyadük daha açılacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Mersin ile Antalya'yı bağlayan Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde bu yıl 5 tünel ile 2 viyadüğü daha açacaklarını söyledi.

Tuşba İskele Sahil Rekreasyon 2. Etap Projesi tamam!

Van'ın Tuşba İlçesi Belediyesi’nin, mega projelerinden biri arasında yer alan Sahil Rekreasyon 2. Etap Projesi tamamlandı.

Tekirdağ'da 30.6 milyon TL'ye satılık 2 adet arsa!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Yavuz ve Zafer'de yer alan 2 adet arsayı 30 milyon 620 bin 207 TL bedelle satışa çıkardı.

Ergene 2 OSB'de 155.8 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Tekirdağ Ergene 2 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Ergene 2 Organize Sanayi Bölgesi 732 hektarlık alanına ait altyapı yapım işini 155 milyon 817 bin 605 TL'ye ihale ediyor.

Tavuk Dünya'sı Tekirdağ'daki 2. şubesini açtı!

Tavuk Dünyası restoran yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Restoranlar zinciri, 5 ay içinde Tekirdağ'daki 2'nci yatırımını yaptı. Tavuk Dünyası Tekira AVM'de açıldı. 

Tekirdağ Sahil 2. Etap Projesi Haberi

Tekirdağ Sahil 2. Etap Projesi


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi  Fen İşleri Daire Başkanlığının  Süleymanpaşa  ilçesi sahil dolgu alanındaki çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.


1.350 metre uzunluğunda yürüyüş, bisiklet ve koşu yolu çalışmasını kapsayan 1. etap çalışmalarının tamamlanmasıyla beraber bu bandın tamamlayıcısı olan ve yanında bulunan 43 bin 500 metrekarelik alanda ise  sahil 2. etap çevre düzenleme çalışmaları süratle ilerliyor.


Büyük bir bölümü asfalt olan  43 bin 500 metrekarelik alanın asfalt tıraşlama çalışmalarının tamamlandığını belirten yetkililer  asfalttan arındırılarak projenin uygulanması için zemin hazırlandığını belirttiler.


Toprak tesviye çalışmaları yapılarak projenin yürüyüş yolları ve yeşil alan bölgeleri belirlenirken,   alt yapı, yeşil alanların peyzaj çalışmaları, yürüyüş yollarının taş döşeme çalışmaları, aydınlatma çalışmaları ve sulama tesisatı çalışmaları devam ediyor.


Çalışmaların bittiği bölgelerin halkın kullanımına açılacağı ve büyük bir kısmı yeşil alan olacak sahil 2....