18 / 05 / 2024

tekirdağ su depoları kullanımı projesi

tekirdağ su depoları kullanımı projesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kesintilerin kısa süreli olduğunu ve kesintilere çözüm olarak binalarda su depolarının kullanımını ön gören yeni bir projelerinin olduğunu belirtti.

Binalardaki betonarme su depoları, yapı güvenliğini tehdit ediyor!

Binalardaki temiz suyu, betonarme su depolarında muhafaza etmek hem yapı güvenliğini hem de insan sağlığını tehdit ediyor. Ekomaxi Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Mulhan, betonarme su depoları konusunda apartman ve site yöneticileri ile işletmeleri uyararak önemli açıklamalar yaptı...

O kurum tam 138 personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi, (TESKİ) bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Personel alımı kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihi belli oldu.

Tekirdağ Kapaklı'da 7 bin metrekarelik arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler dikkat! 

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Kapaklı ilçesi, Karaaağaç Mahallesi'nde yer alan 7 bin metrekarelik arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyat bilgisi...

Tekirdağ'da tapularını alamadıklarını iddia eden site sakinlerinden suç duyurusu!

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, tapularını alamadıklarını ve müteahhitlerin kendilerini dolandırdığını iddia eden site sakinleri, suç duyurusunda bulundu.

Bursa'da 4 asırlık mevlevihane restore ediliyor!

Çalışmalarına devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, kaderine terk edildikten bir süre sonra yıkılıp yerine su depoları inşae dilen 400 yıllık Bursa Mevlevihanesi'ni gün yüzüne çıkarıyor.

Kapalıçarşı'nın çatısı ve altyapısı tamamlandı!

Toplam 630 iş günü süren çalışmalar sonunda Kapalıçarşı'nın çatısındaki su depoları, uydu antenleri, klima üniteleri tek tek kaldırıldı, kiremitleri yenilendi, hak ettiği bir yüze kavuştu. Çatıya gelenlerin görüntü alabilmeleri için bir "seyir terası" planlanıyor

Binalarınızdaki su depoları temizleniyor mu?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "binalardaki su depoları" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları...

Tekirdağ Ergene'de 11.3 milyon TL'ye satılık fabrika!

Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Velimeşe Mahallesi'nde yer alan Kargir Fabrika, Lojmanlı İdari Bina Kazan ve Su Deposu Arıtma Tesisi Müştemilat ve Arsası vasıflı gayrimenkul 11 milyon 304 bin 646 TL bedel ile icradan satılıyor. 

Termal turizme 40 milyon TL'lik yatırım!

Kültür ve Turizm Bakanlığı termal turizme yönelik 40 milyon TL’lik yatırım yapılması kararı aldı. Bu karar göre 8 ile yeni termal tesisler, termal su depoları ve turizm merkezleri kurulacak.

Tekirdağ Balaban'a yeni altyapı!

Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğü TESKİ tarafından geçen yıl temeli atılan Muratlı ilçesi Balabanlı Mahallesi İçme Suyu ve Kanalizasyon inşaatı tamamlandı.

Konya Büyükşehir 29 yeni depo inşa etti!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, sağlıklı, kesintisiz ve uzun ömürlü su ihtiyacını karşılamak üzere Konya genelinde yürüttüğü çalışmalar kapsamında su depolarında bakım ve revizyon çalışması da yapıyor.

İzmir'deki 22 su deposu yenileniyor!

Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’da 22 su deposu yenileniyor İZSU Genel Müdürlüğü, Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’daki su depolarını baştan sona yeniliyor 3 ilçeye daha sağlıklı, güvenli ve kaliteli su vermek için yürütülen çalışmalar 1.7 milyon liraya mal olacak.

TESKİ'nin Araç Bakım ve Onarım tesisi açıldı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresinin (TESKİ) yeni Araç Bakım ve Onarım tesisi açılışı büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

tekirdağ su depoları kullanımı projesi Haberi

tekirdağ su depoları kullanımı projesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde birçok mahallede yaşanan su kesintilerine karşı yeni bir uygulama getirerek önlem alınacağını açıkladı.


Su kesintilerinin yaşanmasının altyapı eksikliklerinden kaynaklandığını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kesintilerin kısa süreli olduğunu ve kesintilere çözüm olarak binalarda su depolarının kullanımını ön gören yeni bir projelerinin olduğunu belirtti. 


Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürliiğü'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Albayrak su kesintilerinin giderilmesi ve vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalar yaptıklarını, TESKİ "ilin yürüttüğü projeler kapsamında günü birlik yaşanan kesintilere binalarda su deposu bulunmasını planladıklarını belirtti. 


Başkan Albayrak, "Kesintilere karşı bazı binalarda bulunan su depolarını il genelinde yaygınlaştıracağız. Yeni binalarda su deposu bulundurma zorunluluğu getirerek günübirlik yaşanan sıkıntılarımızı ortadan kaldıracağız. Çalışmalarımız sadece su konusunda değil kanalizasyon için de...