12 / 05 / 2024

Tekirdağ Süleymanpaşadaki inşaatlar denetlendi

Tekirdağ Süleymanpaşadaki inşaatlar denetlendi

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri sürdürdükleri rutin yapı denetim kontrolleri sırasında ruhsatsız ve güvenlik önlemleri alınmamış inşaatlara tutanak tuttu.

İBB'den Emlak Konut THY Arnavutköy harekatı: Kaçak inşaatları durdurun, ruhsatları iptal edin!

İBB, Arnavutköy Belediyesi’ne yazı yollayarak imar planları iptal edilen Kanal İstanbul’un çevresinde inşa edilecek Yenişehir sınırları içinde devam eden inşaatları durdurmasını ve yapı ruhsatlarını iptal etmesini talep etti. İşte ayrıntılar...

Konut sektöründe kriz çıkacak! Şirketler iflas edecek, inşaatlar tamamlanamayacak!

Kıbrıs emlak sektörünün duayen isimlerinden Ali Özmen Safa, konut sektöründe krizin çıkacağını belirterek, şirketlerin iflas edeceğini inşaatların tamamlanamayacağını açıkladı.

Süleymanpaşa Belediyesi kamu alanlarını ihaleyle satıyor iddiası! Dava açıldı!

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Belediyesi’ne bedelsiz şekilde özel mülklerden kesinti yapılan alanın, kamu ihtiyacı dışında kullanılarak konut imarıyla satışa sunulduğu iddiası ile dava açıldı. İşte detaylar...

İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadı: Kentsel dönüşüme değil, kentsel değişime ihtiyaç var!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Koray Çetin Onalan, İzmir'in 30 ilçesi olduğunu ve  her yerde inşaat yapıldığını belirterek İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadığını söyledi. 

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Süleymanpaşa 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Süleymanpaşa projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa 2022 sosyal konut projesi...

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 39.8 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Tekirdağ İcra Dairesi, Tekirdağ Süleymanpaşa'da yer alan 2 adet arsayı 39 milyon 860 bin 642 TL bedelle satışa çıkardı.

Yeşil bina inşaatları hızlanmalı!

Küresel ısınmanın gittikçe artmasıyla beraber yeşil binaların önemi arttı. Enerji sektörü yeşil bina inşaatlarının artması gerektiğini düşünüyor. 

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

AB'den İsrail hükümetine yeni yerleşim inşaatlarını durdurma çağrısı!

Avrupa Birliği (AB), İsrail hükümetine Filistin'deki yeni yerleşim inşaatlarını durdurma çağrısı yaptı.

Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi ihalesi 25 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi ihalesini 25 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Muğla'da inşaatlar 15 gün süreyle durduruldu!

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu, yükselen çimento fiyatlarını boykot etmek için 24 Eylül tarihinde kadar inşaatları durdurma kararı alan İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)'a tam destek vereceklerine dikkat çekti. 

İzmir'de gökdelen inşaatları tam gaz!

İzmir, kamuoyunda zaman zaman yüksek binaların inşaatlarına ilişkin tartışmalarla gündeme geliyor. İzmir'de yer alan gökdelenlerin ve yeni süreçte hayata geçirilmesi planlananların listesi merak ediliyor. İşte İzmir2in gökdelenleri...

Tekirdağ Süleymanpaşadaki inşaatlar denetlendi Haberi

Tekirdağ Süleymanpaşadaki inşaatlar denetlendi

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri sürdürdükleri rutin yapı denetim kontrolleri sırasında ruhsatsız ve güvenlik önlemleri alınmamış inşaatlara tutanak tuttu. 


YAYA KALDIRIMI ÜZERİNE İNŞAAT MALZEMESİ KONULMAMASI UYARISI YAPILDI 

Zabıta ekipleri 3194 sayılı imar kanunun 32. maddesi gereği yaptığı denetimlerde inşaat ruhsatlarını, plan ve proje onaylarının ruhsat ile birbirini tutup tutmadığının kontrolünü, inşaatların çevre güvenlik önlemlerinin alınıp alınmadığını, inşaatın teknik özelliklerini belirten levhanın binanın görünen yerine konulmasını ve inşaat malzemelerinin yaya kaldırımları üzerinde bırakılmaması konusunda çalışan işçileri uyararak kontrollerini yaptılar. Yapılan kontrollerde güvenlik önlemleri ile plan ve projeleri tam olan inşaat sahipleri duyarlılıklarından dolayı tebrik edilirken kaçak yapılaşma ve inşaatlarda güvenlik önlemi almayan yapı sahiplerine karşı denetimlerin devam edeceği ifade edildi. 


EŞKİNAT: "HUKUKİ YOLLARI TAKİP EDİN" 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, kesinlikle kaçak ve kural dışı...