17 / 06 / 2024

Tekirdağ Ulaş-Çayla yolu

Tekirdağ Ulaş-Çayla yolu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı ve Muratlı İlçelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

1941 yılında Van-İran arası 320 km'lik demir yolu ulaşımı!

1941 yılında İran ile Van Gölü sahilindeki Kapyan şehrine kadar ulaşacak toplam 320 km'lik demir yolu ulaşımı yapılması planlanmış.

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Çorum'da bir vatandaş arazisinden geçen yolu 'Dur, özel mülkiyet' afişi ile ulaşıma kapattı!

Çorum'un Osmancık ilçesinde yaşayan bir vatandaş, arazisinden geçen yolu ''Dur, özel mülkiyet' afişi asarak tel örgüyle ulaşıma kapattı.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

3'üncü köprüye demiryolu hazırlığı!

Birleşik Arap Emirlikleri fonu ADQ, ile Türkiye yeni ulaşım yolu projesi için harekete geçti. Aktarılan son dakika bilgisine göre, Türkiye-BAE arasında 3. köprüye demiryolu projesini görüşüyor.

Tekirdağ-Hayrabolu Yolu'nun akıbeti mecliste!

Tekirdağ-Hayrabolu Yolu'nun akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Aygun, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ya deprem olsa! Acil durum yolları engelleniyor!

İstanbul’da ‘1. Derecede Acil Ulaşım Yolu-Park Yapılmaz’ uyarısının olduğu şeritlere sıra sıra araç park edildiğine tanık olduk. İzmir depreminde yaşanan ulaşım sorununun altını çizen uzmanlar, “Acil durum yollarına araçların park edilmesinin engellenmesi lazım” diyor.

Antalya Kuzey Çevre Yolu ulaşımı rahatlatacak!

 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Antalya Kuzey Çevre Yolu, Antalya-Burdur kara yolu ve bu yol üzerindeki köprülü kavşaklar, ulaşımda önemli bir rahatlama oluşturacaktır" dedi...

Ulaştırma Bakanlığı'ndan Tekirdağ'da 5.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Tekirdağ Marmaraereğlisi'nde bulunan arsa satılıyor. 80 bin metrekarelik gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 898 bin TL olarak belirlendi.

Eğribel Tüneli'nin yol sorunu mecliste!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Giresun'un Dereli ilçesinden Eğribel Tüneli'ne ulaşan yolu TBMM gündemine taşıdı..

İstanbul-Avrupa Hızlı Tren, Çorlu'dan geçecek!

Tekirdağ-Muratlı Çevre Yolu ve Kapaklı-Saray Çevre Yolu açılışı ile Tekirdağ-Hayrabolu Yolu temel atma törenlerine katılan Bakan Arslan İstanbul-Avrupa Hızlı Tren Projesi'nin Tekirdağ'dan, Çerkezköy'den, Çorlu'dan geçeceğini söyledi.

İpek Yolu Rusya üzerinden Avrupa’ya ulaştı!

30 Ekim'de resmi açılışı yapılan Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu projesi 10 yılda tamamlandı. Yeni İpek Yolu sayesinde Türkiye ile Çin arasında kara ulaşımı 30 günden 10 güne, deniz yolu ulaşımı ise iki aydan iki haftaya inecek.

Tekirdağ Sahil Yolu düzenleniyor!

Tekirdağ’ın‘ gerdanlığı’ diye nitelendirilen Tekirdağ Sahil Yolu Projesi için düzenleme toplantısı gerçekleştirildi.

Tekirdağ Ulaş-Çayla yolu Haberi

Tekirdağ Ulaş-Çayla yolu

Tekirdağ Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Kapaklı İlçesi Karlıköy Mahallesini ziyaret eden Albayrak, Ulaş-Çayla arasındaki asfalt yapım çalışmasını inceledi. Kapaklı ilçesinden sonra Muratlı ilçesini de ziyaret eden Albayrak, Balabanlı, Kırkkepenekli ve Yeşilsırt Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların ihtiyaçlarını dinledi.


Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe'nin de bulunduğu ziyaretlerde çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, emeği geçen herkese teşekkür...