03 / 05 / 2024

Tekirdağ yol projeleri

Tekirdağ yol projeleri

Süleymanpaşa, Çorlu ve Çerkezköy'de hayata geçirilmesi planlanan 14 adet yol ve kavşak projesi, Büyükşehir Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a sunum eşliğinde bilgi verildi.

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

TOKİ'den Tekirdağlılara müjde! O ilçeye peş peşe 887 konutluk 2 yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projelerinin ihale tarihlerini de açıkladı. Projelerde toplam 887 yeni konut yer alacak.

İnşasına başlanmamış yol yapım çalışmaları mecliste!

Projeleri bitirildiği halde inşasına başlanmamış veya tamamlanmamış yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yol projeleri ve kaçak villalar arazi fiyatlarını uçurdu!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, boş tarım arazilerine yapılan yatırımları kaleme aldı. Demir, İstanbul'un köylerindeki boş alanlarda fiyatların uçtuğunu kaydetti.

Tekirdağ Saray'daki yol sorunu meclis gündeminde!

Tekirdağ ili Saray ilçesinde yaşanan yol sorunu meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Zonguldak'ın yol projelerine ilişkin 11 soru mecliste!

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Tekirdağ'da yatırım projeleri devam ediyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Saray’da gerçekleştirilen yatırım ve projelerin görüşüldüğü değerlendirme toplantısına katıldı.

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

Tekirdağ Büyükşehir'den yol atağı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda asfalt ve RCC beton yol yapımına başladı.

İzmir Üçyol kat artış desteği istiyor!

İzmir'de konut yoğunluğu fazla olan bölgelerden Hatay Üçyol ve İnönü Caddesi'nde 8 ya da 10 kat imar olduğu için kentsel dönüşüm projeleri ilerlemiyor. Bölge sakinleri kat artışı istiyor.

Tekirdağ İnecik yeni yollarına kavuşuyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlçesine bağlı İnecik Mahallesinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Tekirdağ İnecik'in yolları yenileniyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlçesine bağlı İnecik Mahallesinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceldi.

Tekirdağ yol projeleri Haberi

Tekirdağ yol projeleri


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Tekirdağ'da nüfus ve trafik yoğunluğunun yaşandığı Süleymanpaşa, Çorlu ve Çerkezköy'de hayata geçirilmesi planlanan 14 adet yol ve kavşak projesi, Büyükşehir Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a sunum eşliğinde bilgi verildi.


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Genel Sekreter Oral Karakaya'nın yanı sıra Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Zeki Gürcün ve Fatih Ünsal, Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, Etüd Projeler Daire Başkanı Bülent Doğan, Emlak İstimlak Daire Başkanı Yüksel Özdal, Zabıta Dairesi Başkanı Erdin Eral, Fen İşleri ve Ulaşım Dairesinden diğer yetkililerin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda Çerkezköy, Çorlu ve Süleymanpaşa ilçelerimizde hayata geçirilmesi planlanan kavşak ve sanat yapıları avan projeleri ile ilgili, yüklenici...