06 / 05 / 2024

tekirdağda ne kadar sağlık yatırımı yapıldı

tekirdağda ne kadar sağlık yatırımı yapıldı

Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut, kente 2003 yılından itibaren sağlık hizmetlerinde 1 milyar 57 milyon TL harcama yapıldığını söyledi.

Dacia Duster'da ÖTV fırsatı! Dacia Duster bu ay ne kadar? Yeni Duster fiyat!

Dacia'da bu ay 200 bin TL'ye yüzde 2,69 faiz ve 12 ay vade imkanı sunuluyor. Peki Dacia Duster bu ay ne kadar? Yeni Duster fiyat!

Kapalıçarşı'da altın fiyatları! Çeyrek altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Reşat altın kaç TL? 4 Mayıs altın fiyatları

Yatırımcılar Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 4 Mayıs altın fiyatları.

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Dolar neden düşüyor? Dolar yatırımcılarının etekleri tutuştu! Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu?

Dolar neden düşüyor? milyonlarca kişi bu sorunun yanıtını araştırıyor. Dolar/TL kuru bugün ne kadar? Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 dolar/TL alış satış fiyatı. Son dakika dolar yorum...

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 29 Nisan 2024 altın fiyatları

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Yatırımcılar altın fiyatlarını merak edip araştrıyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Altın fiyatları ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 altın fiyatları.

DDiamond'da anneler gününe özel net yüzde 50 indirim! Pırlanta tamtur yüzük fiyatı ne kadar?

DDiamond'da anneler gününe özel net yüzde 50 indirim başladı. Peki Pırlanta tamtur yüzük fiyatı ne kadar? DDiamond pırlanta takı fiyatları...

En düşük emekli maaşı için son dakika 3 yeni formül geldi! Emekli Temmuz 2024 zammı ne kadar olacak?

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan Emekli Temmuz 2024 zammı için 3 yeni formül geldi. Peki emekliler Temmuz'da ne kadar zam alacak? 

Akaryakıt fiyatlarında dev zam kapıda! Benzin ve motorin fiyatları ne kadar olacak?

Brent petrolün varil fiyatı Ekim 2023 yılından bu zamana kadar en fazla seviyesine çıkarak 90 doları aştığı görüldü. Yaşanan bu artış ile birlikte benzin ve motorin fiyatlarına da zam olacağı ifade edildi. Peki fiyatlar ne kadar artacak?

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

İstanbul'da kentsel dönüşüm için ne kadar para gerekiyor? Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıkladı!

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerinden sonra kentsel dönüşüm konusu da milyonlarca kişinin gündeminde yer alırken, Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan İstanbul'da kentsel dönüşüm için ne kadar para gerektiğini açıkladı...

Gram altın, çeyrek altın ve tam altın bugün ne kadar? 18 Kasım 2023 son dakika altın fiyatları! 

Altın fiyatları hız kesmeden yükselmeye devam ederken, gram altın, çeyrek altın ve tam altının da ne kadar olduğu merak ediliyor? İşte 18 Kasım 2023 son dakika altın fiyatları...

Tekirdağ'da 3 adet arsa ile 2 adet 1+1, 2+1 konut satılıyor! Ev ve arsa arayanlara müjde! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesinde yer alan 3 adet arsa ile 2 adet konutu satıyor. Peki Tekirdağ'da yer alan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tekirdağ'da 24 adet arsa ve arazi satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesinde yer alan 24 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki Tekirdağ'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

tekirdağda ne kadar sağlık yatırımı yapıldı Haberi

tekirdağda ne kadar sağlık yatırımı yapıldı

İl Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut, Tekirdağ'a son 4 yılda yapılan sağlık yatırımlarını değerlendirerek, devam eden faaliyetler hakkında bilgi verdi. 


Tekirdağ'a yatırımların devam edeceğini söyleyen Akbulut, "Tekirdağ'a 2003 yılı itibarıyla sağlık bakanlığımızın yaptığı resmi yatırımlarla birlikte toplam 1 milyar 57 milyon TL yatırım olacak" dedi. 


"İLÇELERDE SAĞLIK ALANINDA BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLANACAK" 

2012 yılı başlarında başlayan sağlık yatırımlarının, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun Bakanlığa geldiği 2013 Ocak itibarıyla Trakya adına büyük bir ivme kazandığını belirten Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Dr. Yavuz Akbulut, 2012 yılında temelini attıkları Çerkezköy Devlet Hastanesi'nin, geçen Nisan ayı itibarıyla, görüntüleme merkezi olarak birimlere taşıdıklarını belirtti. 

Akbulut, "Geçen hafta pazartesi itibarıyla da poliklinik hizmetleri verilmeye başlandı. Bu hafta Çerkezköy hastanemiz hizmet vermeye başlamış oldu. 24 yataklı olarak yapılan Çerkezköy Devlet Hastanemiz, bölgesinde ciddi...