29 / 04 / 2024

Tekirdağda satılık sanayi sitesi

Tekirdağda satılık sanayi sitesi

Tekirdağ Ergene İlçesi'nde bulunan 7.732,37 metrekare yüzölçümüne sahip sanayi tesisi Çorlu 2. icra Dairesi tarafından 3 Mart 2015 günü saat 10:30 ile 10:40 arası ihale ediliyor.

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

Tzt İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tzt İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İşbilir ve Mustafa Küçükkuş ortaklığında kuruldu.

Kns İthalat İhracat Gayrimenkul Pazarlama Otomotiv İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kns İthalat İhracat Gayrimenkul Pazarlama Otomotiv İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Pendik'te Nalan Akçay tarafından kuruldu.

Öz Aksoy Galeri Oto İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksoy Galeri Oto İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Bahattin Aksoy tarafından kuruldu.

Kiralık ya da satılık ev arayanlar dikkat!

Zingatcom'un, Bana Ev Bul hizmetini 3 senede satılık ya da kiralık ev, iş yeri ya da arsa arayan yaklaşık olarak 1 milyon kişi kullandı

Ankara'da satılık konut fiyatları yükseldi!

Sahibindencom tarafından yayınlanan "sahibindex Konut Piyasası Görünümü” Ankara'da satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış Kasım ayında da devam etti. 

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bahadır Eyüboğlu tarafından açıldı.

Asun Mhg İnşaat Gıda Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asun Mhg İnşaat Gıda Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Hanifi Güneş tarafından kuruldu.

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi açıldı!

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Altıntaş tarafından açıldı.

Ata Grup İnşaat Tarım Ürünleri Gıda Hayvancılık Turizm Temizlik Sanayi Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Ata Grup İnşaat Tarım Ürünleri Gıda Hayvancılık Turizm Temizlik Sanayi Ticaret Anonim Şirket bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sıracettin Atakur tarafından kuruldu.

Büyük Dağ İnşaat Mobilya Cam Turizm Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Dağ İnşaat Mobilya Cam Turizm Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Poyraz ve Haci Poyraz ortaklığında kuruldu.

Tekirdağda satılık sanayi sitesi Haberi

Tekirdağda satılık sanayi sitesi

Tekirdağ İli Ergene İlçesi'nde bulunan 7.732,37 metrekare yüzölçümüne sahip sanayi tesisi Çorlu 2. icra Dairesi tarafından 2 milyon 565 bin 947 TL'ye satışa çıkarılıyor.


Bahse konu olan taşınmaz, imar planında Ergene 2. Islah Organize Sanayi Bölgesi sınırları içerisinde Taks:0,55, Kaks:0,70 sanayi alanı içerisinde bulunmaktadır.


İhale İlanı 

Taşınmazın Özellikleri; Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Ulaş Mahallesi, Motor Yerleri Mevki, 2467 parsele sahip sanayi tesisinin tamamı satışa konudur.


Kıymeti: 2.565.947,00 TL

1. Satış Günü: 03/03/2015 günü 10:30 ile 10:40 arası

2. Satış Günü: 30/03/2015 günü 10:30 ile 10:40 arası


İlanın tam metni için