10 / 05 / 2024

Tekirdağda satılık tarım arazisi

Tekirdağda satılık tarım arazisi

Tekirdağ İli Malkara İlçesi Dolu Köyü'nde yer alan tarım arazisi niteliğindeki taşınmaz 9 Eylül 2014 tarihinde saat 09:30 ile 09:35 arasında ihaleye çıkıyor.

Adalar'da satılık ev patlaması! Her sokakta en az bir ilan var!

Adalar'da son zamanlarda satılık ev ilanları dikkat çekiyor. Hemen hemen her sokakta bir ilan var. Peki Adalılar neden evlerini satıyor? 

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Gürbüzer tarafından kuruldu.

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıld

Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Soylu tarafından kuruldu.

Aynes Gıda'yı satın alan Tarım ve Kredi Kooperatifleri'nden ilk açıklama geldi! Türkiye'nin ünlü süt markasıydı

Türkiye'de ünlü markalar arasında yer alan Aynes Gıda, TMSF aracılığıyla Tarım ve Kredi Kooperatifleri'ne satıldı. Devralma işleminin ardından ilk açıklamayı yapan ürkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, sektörde ciddi bir oyuncu olacaklarını söyledi.

Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları Ekim 2022...

Ankara Çankaya'da satılık konut fırsatı! Ev almak isteyenlere müjde! 

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara Çankaya'daki 3 daireyi satıyor. Dairelerin fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor...

Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenler dikkat! Zorunlu oldu süre verildi

Türkiye'de aşırı artan emlak fiyatları nedeniyle piyasada oluşan spekülatif adımlara devlet tarafından müdahale geldi. Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenlere zorunlu tutuldu. Süre verildi uymayanlara ceza kesilecek.

Kiralık ya da satılık ev arayanlar dikkat!

Zingatcom'un, Bana Ev Bul hizmetini 3 senede satılık ya da kiralık ev, iş yeri ya da arsa arayan yaklaşık olarak 1 milyon kişi kullandı

Ankara'da satılık konut fiyatları yükseldi!

Sahibindencom tarafından yayınlanan "sahibindex Konut Piyasası Görünümü” Ankara'da satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış Kasım ayında da devam etti. 

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Tekirdağda satılık tarım arazisi Haberi

Tekirdağda satılık tarım arazisi

Tekirdağ İli Malkara İlçesinde yer alan tarım arazisi 1 milyon 694 bin 730 bin TL bedelle satılıyor. Satışı açık arttırma usulüyle yapılacak olan taşınmazların, yolu vardır. İmar planı ve köy yerleşik alanı dışında kalan arazi, killi toprak yapısındadır.


Toprak derinliği, su geçirgenliği ve su tutma kapasitesi normal olan arazinin ilk satışı 9 Eylül 2014 tarihinde saat 09:30 ile 09:35 arasında yapılacak. Üzerinde zirai tesis bulunmayan arazi yüzde 1-2 eğiminde ve verimi bölge ortalamasındadır.


İhale İlanı


T.C MALKARA SULH HUKUK MAHKEMESİ SATIŞ MEMURLUĞU'NDAN TAŞINMAZIN AÇIK ARTTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri


TAŞINMAZIN


Özellikleri: Tekirdağ İli Malkara İlçesinde yer lan tarım arazisinin tamamı 1.694.730 TL bedelle satılacaktır.


Kıymeti: 1.694.730 TL


KDV Oranı: %18


Kaydındaki şerhler: Tapu kaydındaki gibidir


1.Satış Günü: 09/09/2014 09:30 ile 09:35 arasında


2.Satış...