19 / 05 / 2024

tekkeköy dolgu alanı

tekkeköy dolgu alanı

Samsun Büyükşehir Belediye Meclis 1. Başkanvekili Turan Çakır, Tekkeköy ilçesindeki Petrol Ofisi Dolum Tesisleri’nin arkasındaki denize bin dönümlük dolgu yapmak istediklerini söyledi.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin inşaatı hızla yükseliyor

Trabzon’da Şenol Güneş Spor Kompleksi’nin yanındaki dolgu alanında yapımı süren 900 yataklı Şehir Hastanesi’nin inşaatının hızla yükseldiği açıklandı. 

O ilde otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 6 bin 26 metrekare olarak belirtildi.

Samsun Büyükşehir imarlı arsa satacak! İhalesi 28 Temmuz'da!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. 17 bin 433 metrekarelik arsanın satış ihalesi 28 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Sanayi Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Elmabahçesi (Küçükköy) Sanayi Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Belediyeden büyük fırsat! O ilçedeki arsayı satışa çıkardı!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale ilanı ile ilgili merak edilen detaylar...

Tekkeköy Belediyesi Samsun'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte satışa çıkarılacak arsa ile ilgili merak edilen detaylar...

Samsun Tekkeköy'de 14 bin 504 metrekarelik arsa satılıyor! Fiyatını gören inanamadı!

Samsun Tekkeköy'de yer alan 14 bin 504 metrekarelik arsa satışa sunuluyor. İşte fiyatı ve tüm detayları...

Samsun Tekkeköy'de 14 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası!

T.C. Samsun İcra Dairesi, Samsun ili, Tekkeköy ilçesi, Tekkeköy Mahallesi, Organize Sanayi mevkiinde yer alan fabrika binasını 13 milyon 993 bin 400 TL'ye satıyor...

Kadıköy Caferağa 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Caferağa Mahallesi, 1/1000 Ölçekli Dolgu Alanı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Samsun Tekkeköy'e bisiklet yolu geliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’na (TCDD) ait bölümde bisiklet yolu inşa edecek. 

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatında son durum ne?

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatının temeli 3 Mart 2019'da atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin 600 günde tamamlanacağını açıklamıştı. Ancak hastanenin inşaatının yeni başladığı öğrenildi.

Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki devlet hastanesi inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Hancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Rize'de dolgu alanında dönüşüm başladı: Binalar birbirine yaslanarak ayakta duruyor!

Rize'de deniz dolgusu üzerine yapılan ve korozyon sebebiyle riskli hale gelen 4 bin 174 bağımsız yapıda, kentsel dönüşüm projesine start verildi. Rize Valisi Kemal Çeber, "Dolgu alanında 50-60 yıl öncenin tekniğiyle yapılan binalar adeta birbirine yaslanarak ayakta duruyor" dedi.

tekkeköy dolgu alanı Haberi

tekkeköy dolgu alanı

Samsun Büyükşehir Belediye Komisyonu 2015 yılı Temmuz ayı 14. birleşiminin 2. oturumu Meclis 1. Başkanvekili Turan Çakır başkanlığında gerçekleşti. Komisyonda gündem maddelerinden biri olan Tekkeköy ilçesindeki Petrol Ofisi Dolum Tesisleri’nin arkasındaki denize bin dönümlük dolgu alanı yapılması konusu görüşüldü.

Görüşme öncesi konuşan Meclis 1. Başkanvekili Turan Çakır, “Büyükşehir Belediyesi olarak denizin ticari anlamda daha fazla kullanılması noktasında Büyükşehir Belediyesi’ne katkı verebilir diye proje üretmek için çıkış noktası arıyorduk. Başkanımıza zaman zaman depolama alanlarıyla ilgili sıkıntıların geldiği, sanayicinin bu anlamda yer kalmadığı ile ilgili bu noktalarda talepler geliyor. Biz şu anda mevcut Petrol Ofisi Dolum Tesisleri önünde hem trafik yolu açtık hem de Tekkeköy’e gidecek olan raylı sistemin bir güzergahı da oradan geçiyor. Onun kara tarafında Büyükşehir Belediyesi’ne ait 40 bin...