24 / 07 / 2024

tekkeköy imar sorunu

tekkeköy imar sorunu

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy’ün önünü tıkayan, gelişmesini ve büyümesini engelleyen en büyük sorunlar içerisinde yer alan, her daim ilçenin önünde engel oluşturulan imar problemini ortadan kaldırdıklarını söyledi.

Hasan Togar Tekkeköy projelerini anlattı!

AK Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, seçim çalışmalarına Tekkeköy merkez esnafını ziyaret ederek devam etti. Togar, vatandaşlarla tek tek konuşarak kendini ve büyük Tekkeköy ile ilgili projelerini anlattı.

40 yıllık imar sorunu çözülecek mi? 10 mahallenin kördüğümü için 'imar olsun da nasıl olursa olsun' deniyor!

Yaklaşık 27 bin nüfusu bulunan Antalya Kırcami'deki bölge halkı, imar sorunu için yerel seçimleri beklemeye başladı. Peki 40 yıllık imar sorunu çözülecek mi?

Bilecik Ertuğrulgazi’nin imar sorunu çözülüyor!

Bilecik Ertuğrulgazi Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşları sevindirecek haber geldi. Ertuğrulgazi’nin 10 yılı aşkın süredir devam eden imar sorunu çözülüyor.

Ergene Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldüğünü belirtti. İşte Yeşiltepe Mahallesinin imar süreci...

Kiraların yükseliş sorunu nasıl çözülür?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Kiraların yükseliş sorunu nasıl çözülür?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o analizi...

Aydın Efeler'de 24 yıllık imar sorunu çözüldü!

Aydın Efeler'de 1033 aileyi yakından ilgilendiren ve 24 yıldır çözüme kavuşması beklenen imar sorunu çözüldü.

Samsun Tekkeköy'e bisiklet yolu geliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’na (TCDD) ait bölümde bisiklet yolu inşa edecek. 

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatında son durum ne?

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatının temeli 3 Mart 2019'da atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin 600 günde tamamlanacağını açıklamıştı. Ancak hastanenin inşaatının yeni başladığı öğrenildi.

Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki devlet hastanesi inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Hancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Çukurambar’daki 5 yıllık imar sorunu çözüldü!

Geçmişte yapılan eksik imar hatası sebebiyle vatandaşların mağdur olduğu Çankaya Karakusunlar ve Çukurambar bölgesindeki bazı parsellerdeki imar sorunu, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Encümeni tarafından çözüldü. 

Beykoz'un imar sorunu çözülmeli! Deprem kapıda!

Beykoz'un imar sorunu devam ediyor. Peki büyük İstanbul depremi kapıdayken Beykoz'un imar sorunu nasıl çözülecek?

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Eyüpsultan İslambey Mahallesi'nde imar sorunu çözüldü!

Eyüpsultan İslambey Mahallesi Sinekli Kemer’de imar sorunu çözüldü. İslambey Mahallesi, Sinekli Kemer Koruma Bandına ilişkin imar planı değişikliğiyle ilgili müjdeyi Başkan Deniz Köken açıkladı. 

Başakşehir Şahintepe'nin imar sorunu çözüldü!

Başakşehir’de yıllardır çözülemeyen imar sorunu çözüldü. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Başakşehir Belediyesi’nin, Şahintepe Mahallesi için sürdürdüğü imar ve uygulama çalışmaları bitirildi. Düzenlemeyle birlikte bölge imara açılacak.

tekkeköy imar sorunu Haberi

tekkeköy imar sorunu

Tekkeköy Belediye Başkanı HASAN Togar, Tekkeköy’ün önünü tıkayan, gelişmesini ve büyümesini engelleyen en büyük sorunlar içerisinde yer alan, her daim ilçenin önünde engel oluşturulan imar problemini ortadan kaldırdıklarını söyledi.


Başkan Hasan Togar yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirmiş olduğumuz köklü imar revizyonuyla her dönem yaşanan birçok imar problemini ortadan kaldırdık. Böylelikle ilçemizde yapılaşma ve konutta gözle görülür bir artış sağlandı. İlçemiz bulunduğu konum itibarıyla şehir merkezine çok yakın. Ulaşım yönünden de her türlü avantaja sahip bir ilçe. Aynı zamanda Karadeniz’in en hızlı gelişen ve büyüyen ilçelerinden birisidir. Ama ilçenin büyümesine ve gelişmesine engel olan en büyük etmen imar konusunda yaşanan sorunlar olduğunu gördük ve ilk göreve geldiğimizde halkımıza da verdiğimiz sözü yerine getirerek imar problemini ortadan kaldırdık. Vatandaşlarımız kat ve arsa...