26 / 07 / 2024

teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleyeçıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü insaat islerini anahtar teslimi taahhüt etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. Benart İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Halkalı Mer

Tesla, Şangay’da fabrika arazisi alma planını askıya aldı!

ABD’li elektrikli araç üreticisi Tesla, ABD ile Çin arasındaki gerginliğin neden olduğu belirsizlik gerekçesiyle Çin Şangay'daki tesisini genişletmek için orada arazi alma ve Şangay’ı küresel ihracat merkezi yapma planlarını erteledi. 

Kapadokya Alan Başkanlığı Satın Alma ve İhale Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik!

Kapadokya Alan Başkanlığı Satın Alma ve İhale Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik bugünkü 31187 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

11Sight emlak sektöründe temassız satış ve pazarlama dönemini başlattı!

11Sight Türkiye Ülke Müdürü Ercan Gümüş, 11Sight'ın tek tıkla başlatılabilen görüntülü görüşme çözümüyle emlak sektöründe satın alma ve kiralama işlemlerinin uzaktan da gerçekleşebildiğini belirtiyor.

Ev alma ve satma rehberi!

Ev alırken ya da satarken dikkat etmeniz gereken birçok nokta bulunuyor. İşte ev alma ve satma rehberi...

TURYAP'tan 500 TL katılımla emlak festivali!

Turyap, 13. Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi’nin ikinci günü 24 Mart 2019 Pazar saat 14:00’te Hilton Convention Center’da site içinde sıfır daire, ofis, villa, arsa, ada ve okuldan oluşan gayrimenkullere yönelik “Teklif Alma Toplantısı” gerçekleştirecek. 

Torba teklif Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi!

Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilen torba teklif, Bismil'in Çeltikli Mahallesi'nden Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisine kadar birçok önemli düzenleme getiriyor..

Çevre ve Şehircilik'ten atama kararı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, görevden alma ve atama kararları aldı. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

İstanbul'da 2 dev arsa satışı!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yeni gelişme alanı olan Riva ve Kartal'daki 2 arsa satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsalar yazılı teklif alma usulü ile satılacak. 

Emlak Konut Ispartakule Evleri ihalesinin 2.oturumu ne zaman yapılacak?

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. etap 1. kısım ve 1. etap 2. kısım yapım işi ihalelerinin "Mali Teklif Alma" bölümünü kapsayan 2. oturumları 27 Ağustos 2015 Perşembe günü yapılacak.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. etap için 27 Ağustos'ta teklif alınacak!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. etap 1. kısım ve 1. etap 2. kısım yapım işi ihalelerinin "Mali Teklif Alma" bölümünü kapsayan 2. oturumları 27 Ağustos 2015 Perşembe günü yapılacak.

Ankara'da 4 dükkan 6 Ağustos'ta kiraya verilecek!

Ankara İli Çamlıdere İlçesi'nde bulunan 4 adet dükkan Ankara Halk Ekmek ve Un Fabrikası A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından 6 Ağustos 2015 günü teklif alma usulüyle kiraya verilecektir.

2004 yılında Likör Fabrikası, halktan teklif alma yöntemiyle satılacakmış!

2004 yılında Tekel'in ülke genelindeki 500 gayrimenkulü Eskidji Müzayede Evi tarafından 'halktan teklif alma' yöntemiyle satılacakmış. Bu gayrimenkullerin arasında 29 bin 750 metrekarelik Mecidiyeköy Likör Fabrikası da bulunuyormuş.

Otoyol ihalelerine erteleme!

Ulaştırma Bakanlığı, üçüncü Boğaz köprüsünün iki tarafında inşa edilecek Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri etaplarının yapım ihalesinde teklif alma sürelerini ikişer ay erteledi.

teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleyeçıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü insaat islerini anahtar teslimi taahhüt etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. Benart İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Halkalı Mer Haberi

teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleyeçıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü insaat islerini anahtar teslimi taahhüt etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. Benart İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Halkalı Mer


Benart İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 75 bin TL sermaye ile bugün Necmettin Aras, Şenol Aras ve İsmet Birdal ortaklığında kuruldu.


Benart İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya askalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluslarıtarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...