20 / 05 / 2024

Teknoloji ve İletişim Platformu

Teknoloji ve İletişim Platformu

Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu CEBIT Bilişim Eurasia kapsamında 30 Kasım'da düzenlenecek ''Akıllı Kentlerde Kentsel Dönüşüm Zirvesi''nde, bu alanda yürüttüğü altyapı çalışmaları masaya yatırılıyor...

Kreatek İnşaat Medikal Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kreatek İnşaat Medikal Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Köksal ve Ünal Köksal ortaklığında kuruldu.

İstanbul Global Teknoloji Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Global Teknoloji Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Özdemir tarafından kuruldu.

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebrar Tuyan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Teknoloji ve yazılımda deneyimli ve uzman insan kaynağı aranıyor!

Teknoloji ve yazılım son yılların en hızlı büyüyen sektörlerinden birisi ancak istihdam açığı nedeniyle  şirketler sıkıntılı günler yaşıyor. Yüksek maaşlara rağmen şirketler uzman yazılımcı bulmakta zorlanıyor.

Vaes Mühendislik Ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vaes Mühendislik Ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amer A.D. Dheedan tarafından kuruldu.

Evrim Teknoloji Ve Enerji Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evrim Teknoloji Ve Enerji Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Naif Güler tarafından kuruldu.

Cırcula 3d Teknoloji Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Cırcula 3d Teknoloji Ve Tasarım Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Türkiye Simge Goorany tarafından kuruldu.

Konut sektöründe deprem ve seçim etkisi: Sektörün gelişimi için yeni adımlar gerekli!

Gayrimenkul sektörünün deprem ve seçim sebebiyle durağan bir süreç geçirdiğine dikkat çeken KONUTDER’in yeni Başkanı Ramadan Kumova, sektörün gelişimi için yeni enstrümanlar gerektiğinin altını çizdi.

BTK'dan sosyal medya platformlarına ilişkin çok konuşulacak düzenleme!

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Twitter, Instagram, Facebook gibi sosyal medya platformlarına ilişkin ayrıntılı düzenlemeler getirdi. Buna göre kullanıcı bilgileri Türkiye'de barındırılmak ve ihtiyaç hissedildiği takdirde savcıya verilmek zorunda olacak.

Borsa İstanbul'daki oynaklığın nedeni ne? Depremler ve seçim belirsizliği BIST 100 endeksini nasıl etkiliyor? 

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yılbaşında ulaştığı zirve seviyesinden yaklaşık yüzde 20 geride. Peki Borsa İstanbul'daki oynaklığın nedeni ne? Depremler ve seçim belirsizliği BIST 100 endeksini nasıl etkiliyor? 

Aktı Grup İnşaat Teknoloji Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktı Grup İnşaat Teknoloji Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Aktı ve Talat Aktı ortaklığında kuruldu.

Reklam tuzaklarına milyonlarca liralık ceza! Vatandaşlar bir tuzaktan daha kurtuldu!

İnsanları rahatsız eden, istenmeyen çağrılara yönelik yapılan incelemeler sonucu Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), çağrıları gerçekleştiren şirketlere rekor düzeyde para cezası uyguladı. İşte detaylar...

Mirage Mimarlık İnşaat Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirage Mimarlık İnşaat Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Baran ve Serap Yıldırım Yegen ortaklığında kuruldu.

Teknoloji ve İletişim Platformu Haberi

Teknoloji ve İletişim Platformu

Belediyelerin ve kamu kuruluşlarının bilgi teknolojileri ihtiyacını karşılayan SAMPAŞ, Bilişim Eurasia 2012'ye katılıyor. SAMPAŞ, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın yanı sıra, belediye başkanları ve yerel yönetim temsilcilerinin de katılımıyla 30 Kasım Cuma günü düzenlenecek ''Akıllı Kentlerde Kentsel Dönüşüm Zirvesi''nin ana sponsorluğunu üstlendi.

Sampaş Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya'nın konuşmacı olarak katılacağı zirvede, Türkiye'nin kentsel dönüşüm vizyonundan yola çıkarak, bu süreçte belediyeler ile gerçekleştirilen kentsel proje yönetimi işbirlikleri ve sunulan altyapı çalışmalarıyla ilgili tüm detaylar...