17 / 05 / 2024

teknolojinin gelişmesiyle geçmişe dönük kayıtların daha sağlıklı tutulduğunu

teknolojinin gelişmesiyle geçmişe dönük kayıtların daha sağlıklı tutulduğunu

Denizli'nin Beyağaç ilçesinde yaşayan kardeşlere 1'inci Dünya Savaşı'nda şehit düştüğünü düşündükleri dedeleri Hüseyin Akar’dan 4 milyon lira değerinde tarla miras kaldı. 

TÜİK açıkladı: Geçmişte kiracı olanların yüzde 47,7'si hala bir ev sahibi olamadı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), kuşaklararası dezavantaj aktarımını araştırdı ve geçmişte kiracı olanların yüzde 47,7'sinin hala bir ev sahibi olamadığı ortaya çıktı.

İslam Memiş gram altında Nisan 2024 rotasını çizerek, 'Bilmiyordum, kaçırdım diyenlere geçmiş olsun' dedi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Finans analisti İslam Memiş, yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altında yeni rotayı çizerek, '15 gün' uyarısı yaptı. İslam Memiş açıklamasında "Bilmiyordum, görmedim, kaçırdım diyenlere şimdiden geçmiş olsun" dedi.

Talih Özcan: 1999 Düzce depreminde evini kaybedenlerden geçmişe dönük kira isteniyor!

1999'daki Düzce'de meydana gelen depremin ardından, evsiz kalan vatandaşlardan geçmişe dönük kira bedeli istendiği gündeme geldi. İşte Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Milletvekili Talih Özcan'ın konuya ilişkin o açıklaması...

Emekli maaşları asgari ücrete mi eşitleniyor? İşte zam için konuşulan tarih... 14, 15, 17 bin TL'lik maaşlar masada!

Milyonlarca emekliyi heyecanlandıracak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Emekli maaşları asgari ücrete mi eşitleniyor? Resmen tarih verildi...

Memurlardan yüzde 70 zam talebi! Memur-Sen bir bir açıkladı: Enflasyon farkı geçmişe dönük alacağımızdır!

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, toplu sözleşme görüşmeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Ali Yalçın, enflasyon farkının geçmişe dönük alacak olduğunun altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Selçuk Geçer doları olanlara kötü haberi açıkladı! Geçmiş olsun! Yeni sistem devreye giriyor...

Ekonomist Selçuk Geçer '' Dolar için yeni sistem devreye giriyor, geçmiş olsun diyerek'' dolar sahiplerine kötü haberi verdi.

Casper bilgisayarın bu kampanyası Nisan ayına damga vuracak! 30 Nisan geçmeden acele edin 

Türkiye'de de kadim bir geçmişe sahip olan Casper bilgisayar, Paraf kartı olan müşterilerine casper.com.tr üzerinden yapılan bilgisayar, monitör ve aksesuar alışverişlerinizde peşin fiyatına vade farksız 12 taksit, tablet alışverişlerinizde 6 taksit fırsatı sunuyor. 

Altın kahini İslam Memiş, altındaki altındaki yeni zirve beklentisi açıkladı! “Bunu yapana geçmiş olsun" dedi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2023 sonu için gram altındaki zirve öngörüsünü değiştirerek yeni zirve beklentisini açıkladı. Memiş, "Bunu yapana geçmiş olsun" diyerek uyardı.

Dolar mı alalım euro mu? sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Bunu yapana geçmiş olsun!

Yatırımcılar tarafından en çok merak edilen ''Dolar mı alalım euro mu?'' sorusuna net yanıt Finans analisti İslam Memiş'ten geldi! Bunu yapana geçmiş olsun!

Buralarda oturanlar dikkat! 7'nin üzerinde deprem riski! Zaman dolmadan acilen bakmanız gerek! İlçe ilçe açıklandı!

İstanbul, 1999'da binlerce kişinin hayatını kaybettiği deprem de dahil olmak üzere yıkıcı depremlerle dolu bir geçmişe sahip. İstanbul'da 2030 yılına kadar büyüklüğü 7 ve üzeri deprem olma ihtimali açıklandı. Prof. Dr. Naci Görür, Dr. Doğan Kalafat ve Prof. Dr. Haluk Özener peş peşe konuştu.

İslam Memiş gram altın için 'Geçmiş olsun' dedi! Yeni zirveyi açıkladı!

Finans analisti İslam Memiş, gram altın için yıl sonu öngörüsünü değiştirerek, yeni zirve beklentisini açıkladı. İslam Memiş, 'bunu yapana geçmiş olsun' diyerek bir de uyarı yaptı.

Tapunun geçmişi nasıl öğrenilir? Eski tapular e-devlette görünür mü? Ölen kişinin tapusu nasıl alınır?

Tapu geçmişi sorgulama, araştırma sıkça sorulan sorular arasındadır. Peki Tapunun geçmişi nasıl öğrenilir? İşte merak edilenler!

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! Sektördeki dalgalanmalar inşaat sektörüne paralel olarak ilerliyor. Peki yatırımcılar bu alana mı kayıyor? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

teknolojinin gelişmesiyle geçmişe dönük kayıtların daha sağlıklı tutulduğunu Haberi

teknolojinin gelişmesiyle geçmişe dönük kayıtların daha sağlıklı tutulduğunu

Denizli'nin Beyağaç ilçesinde yaşayan 6 kardeşe 1'inci Dünya Savaşı'nda şehit düştüğünü sandıkları dedeleri Hüseyin Akar’dan 4 milyon lira değerinde muz seraları olan tarla Dedeleri öldükten 97 yıl sonra devletin aldığı kamulaştırma kararıyla mirası öğrenen kardeşlerden Nasuh Akar, "Çok şaşırdık, dedemizin kabrine gidip ziyaret etmek istiyoruz" dedi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Geriçam Mahallesi'nde ikamet eden Akar Ailesi, Devlet Su İşleri (DSİ) 6'ncı Bölge Müdürlüğü'nden aldıkları bir tebligatla hayatlarının şokunu yaşadı. Çiftçilik yaparak geçimlerini sağlayan 6 kardeş, tebligatta mirasçısı oldukları Mersin'in Anamur ilçesinde içinde muz seraları bulunan 4 dönümlük tarla için kamulaştırma kararının alındığını gördü. Böyle bir arazileri olduğundan habersiz kardeşler, durumu araştırınca gerçeği öğrendi. 

ARAZİNİN SATIŞI İÇİN DAVA AÇILDI 

Ailenin avukatı olan Savaş Honluk da nüfus ve tapu müdürlüğünde yaptırdğı...