01 / 05 / 2024

Teksan Jeneratör uzaktan izleme servisi

Teksan Jeneratör uzaktan izleme servisi

Enerji sektöründe kesintisiz güç çözümleri ile hizmet veren Teksan Jeneratör, ürün kalitesi ile olduğu kadar satış sonrası servis hizmetleri ile de fark yaratıyor. Teksan Jeneratör’ün mesafeleri ortadan kaldıran uzaktan izleme sistemi servis maliyetlerini de düşürüyor.

BİM 10 Ekim Salı aktüel ürünler kataloğu: Uzaktan kumandalı LED ampul 55 TL'ye, tereyağı 125 TL'ye satılacak!

BİM'in 10 Ekim 2023 Salı Birlikten Berekete aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki BİM aktüel ürünler kataloğunda neler satılacak? İşte BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Mirkraft uzaktan kumandalı ısıtıcıda cazip fiyatlar ortaya çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Ekim ayına girilmesiyle beraber havalar hissedilir derecede soğurken, vatandaşlar da elektrikli ısıtıcıya ilişkin araştırmalarına hız verdi. Bu konuda ön plana çıkan ürünlerden biri de Mirkaft’ın uzaktan kumandalı ısıtıcısı oldu.

İş Bankası, şirketler için de uzaktan müşteri olma dönemini başlatıyor!

Uzaktan müşteri olma başvurularını 2023’ün ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre 2 kat artıran Türkiye İş Bankası, görüntülü görüşmeyle müşteri olma kolaylığını bireysel ve gerçek kişi tacirlerden sonra ticari şirketler için de sunmaya başladı.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens SN57ZS82DT iQ700 yarı ankastre bulaşık makinesi satışa çıktı!

Siemens’ten son teknolojik özelliklerle donatılan bir bulaşık makinesi geldi. Siemes, Homa Connect teknolojisiyle uzaktan da kontrol edilebilen SN57ZS82DT iQ700 yarı ankastre bulaşık makinesini görücüye çıkardı.

Uzaktan kontrol edilebilen Bosch SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesinin fiyatı belli oldu!

Bosch, ekstra sessiz mod ve uzaktan kontrol özelliklerinin bulunduğu SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesini satışa çıkardı. Ürün için cazip bir fiyat belirleyen Bosch, ürüne ilişkin tüm detayları ve teknik özellikleri paylaştı.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens iQ700 Mikrodalga Fonksiyonlu Kompakt Ankastre Fırın’ın fiyatı belli oldu!

Siemens son teknolojiyle donattığı iQ700 Mikrodalga Fonksiyonlu Kompakt Ankastre Fırın’ı tanıttı. Home Connect uygulaması sayesinde uzaktan kontrol edilebilen iQ700 Buharlı Ankastre Fırın’ın fiyatı belli oldu.

BİM’de set üstü ocak 1200 TL’ye, robot süpürge 4500 TL’ye, jeneratörlü ütü 2200 TL’ye düştü!

BİM’in 28 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi müşterilerin beğenisine sunulurken set üstü ocak 1200 TL’ye, robot süpürge 4500 TL’ye, jeneratörlü ütü 2200 TL’ye düştü. İşte BİM 28 Nisan 2023 fiyat listesi...

Bosch WTX87K80TR 9 kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Bosch Çamaşır Makinesi, kurutma işlemini sıcak hava pompası teknolojisi ile gerçekleştiriyor. Home Connect teknolojisi ile cihaza uzaktan bağlanmak mümkün hale geliyor. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Korkut Öztürkmen kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Yönetim Kurulu Üyesi Korkut Öztürkmen kimdir? Korkut Öztürkmen daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Korkut Öztürkmen Ne iş yapar? Korkut Öztürkmen Nereli?  İşte Korkut Öztürkmen'in hayatına dair merak edilenler.

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Bosch TDI903231A Entegre Buhar Jeneratörlü Ütü en ucuz nerede satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch TDI903231A 3200 W buharlı ütü, entegre buhar jeneratörü ve Titanium Glissée tabanı sayesinde kırışıklıkları kısa sürede yok ediyor. Peki Bosch buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte detaylar..

Teksan Jeneratör uzaktan izleme servisi Haberi

Teksan Jeneratör uzaktan izleme servisi

Enerji sektöründe kesintisiz güç çözümleri ile hizmet veren Teksan Jeneratör, ürün kalitesi ile olduğu kadar satış sonrası servis hizmetleri ile de fark yaratıyor. Teksan Jeneratör’ün mesafeleri ortadan kaldıran uzaktan izleme sistemi sayesinde ürün sadece Türkiye’de değil ister Danimarka’da isterse Nepal’de olsun anında müdahale etmeye olanak sağlıyor. Müşteri memnuniyetini artıran bu sistem, jeneratör setlerinin onarım ve servis maliyetlerini de düşürüyor.


Elektrikler kesilince devreye giren jeneratörler hayatın kesintiye uğramadan devam etmesinde önemli rol oynuyor. Özellikle hastane, ilaç deposu, fabrika gibi kesintisiz elektriğin kritik önem taşıdığı yerlerde jeneratörlerin sağlıklı çalışması şart. Teksan Jeneratör; dizüstü bilgisayar, tablet veya akıllı telefon üzerinden kullanılabilen uzaktan izleme ve kontrol sistemi ile ürünlerinde meydana gelebilecek sorunlara anında müdahale ediyor. Özel yazılımı sayesinde binlerce kilometre ötedeki ürünlerine bile İstanbul’daki...