15 / 05 / 2024

Tekstilciler Ora AVMye talip

Tekstilciler Ora AVMye talip

Ziraat Bankası’nın 270 milyon Euro kredi kullandırdığı Ora AVM’yi Çinlilere kiralayıp kurtarma planı tekstil sektörünü telaşlandırdı. Sektör temsilcileri “Ora’yı biz kiralayalım” dedi.

Tekstilciler Merter'e göçüyor! 5 yılda 5 bin yeni firma geldi!

Hem Laleli’nin trafiğe kapanması hem de  Osmanbey’de de arz artan sorunu, Merter’e yoğun bir tekstilci göçüne neden oldu.

Fiyat sabitleme hareketi büyüyor! Bir açıklama da toptancılardan geldi!

Zincir marketlerin yılın başında açıkladığı fiyat sabitleme kararının ardından pek çok market bu harekete katılacağını açıklamış, ardından uygulama genişleyerek tekstilciler ve restoranlardan da uygulamaya katılacaklarını duyurmuştu. Son olarak toptancılar da fiyat sabitleme uygulamasına dahil olaca

Asgari ücretten hemen sonra oraıya da zam geldi! Bakmadan sakın uyumayın

Asgari ücret rakamının açıklanmasının ardından devlet tarafından verilerin birçok destek ve birçok kalemde de zam uygulanacak. İşte detaylar...

Rita Ora aradığı evi buldu!

Ünlü şarkıcı Rita Ora, aradığı evi buldu. Ora sosyal medya hesabı üzerinden evinin havuzbaşından fotoğraf paylaştı.

Rita Ora Londra'da 8 milyon sterline villa satın aldı!

Kovid-19 salgını sürecinde katıldığı partilerle dikkat çeken Rita Ora, Londra'dan yeni bir ev aldı. İddialara göre, şarkıcının şehrin kuzeyinde yer alan villa için 8 milyon sterlini (77 milyon 66 bin TL'yi) gözden çıkarıldığı öğrenildi.

Rita Ora Bodrum’dan ev aldı!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Rita Ora, Bodrum Yalıkavak’ta  650 bin dolara ev satın aldı.

Cves Mimarlık İnşaat Turizm Bilgisayar Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cves Mimarlık İnşaat Turizm Bilgisayar Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Şora tarafından kuruldu.

Rita Ora koronavirüs nedeniyle çiftlik kiraladı!

Ünlü şarkıcı Rita Ora, koronavirüs sebebiyle şehir merkezinden kaçarak bir çiftlik evi kiraladı...

Prim E Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Prim E Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 245 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cem Demiröz ve Ora Akkor ortaklığında açıldı! 

Ora İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme'nin iflas kararı kaldırıldı!

Ziraat Bankası'ndan 2010 yılında alınan 285 milyon euroluk kredi ile uzun süre gündemde olan İstanbul Bayrampaşa’daki Ora AVM’yi inşa eden şirket için verilen iflas kararı bozuldu.

Rita Ora annesine Kosova’dan 1.5 milyon sterline malikane aldı!

Arnavut asıllı 28 yaşındaki güzel Rita Ora, annesine sürpriz yaptı ve Kosova’dan malikane satın aldı...

TOKİ'ye Anadolu'da fabrika yapması için teklif!

İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe, siparişlere yetişemeyen tekstilciler adına TOKİ'ye çağrıda bulundu. Gültepe, TOKİ'nin Anadolu'da atıl durumda olan kamu binalarının fabrikaya dönüştürülmesini teklif etti.

Ora AVM için flaş iddia!

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın yaptığı açıklamada 2010'da Ora AVM’ye aktarılan 270 milyon Euro’luk batık kredi için “Siyaset falan, birtakım şeyleri sokmuşlar” diyerek, kredinin verilmesinde dönemin siyasetçilerinin etkili olduğunu iddia etti.

Tekstilciler Ora AVMye talip Haberi

Tekstilciler Ora AVMye talip

Ziraat Bankası’nın 270 milyon Euro kredi kullandırdığı Ora AVM’yi Çinlilere kiralayıp kurtarma planı tekstil sektörünü telaşlandırdı. Sektör temsilcileri “Ora’yı biz kiralayalım” dedi.


İstanbul Bayrampaşa’daki batık alışveriş merkezi (AVM) Ora’nın Körfez Bölgesi’nden bir fona satılıp Çinlilere kiralanacağı haberi tekstil ve perakende dünyasını ayağa kaldırdı. Ora’daki mağazaların ucuz Çin mallarına mesken olacağı endişesini dile getiren sektör temsilcileri, Çinlilere gitmesin diye AVM’ye talip oldu. Ekim 2011’de faaliyete geçen ancak kısa bir süre sonra kapanan Ora AVM’ye Ziraat Bankası 270 milyon Euro kredi vermiş, şirketin iflasıyla alacaklarını tahsil edememişti.


Çinlilerin Türkiye pazarına girmesi halinde yerli piyasayı yok edeceğini belirten Ankara Giyim Sanayicileri Derneği (AGSD) Başkanı Canip Karakuş, “Madem kurtarılması gereken bir kredi var ve böyle bir yol bulunmuş, o halde Ora’yı biz kiralayalım” dedi. 



Türkiye...