05 / 05 / 2024

tekzen mutfak 2015

tekzen mutfak 2015

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, renklerin neşesini mutfağınıza taşıyor. Şık ve konforlu ürünleriyle rengârenk ve aynı zamanda dingin bir mutfak tasarımı Tekzen’de sizleri bekliyor.

Tekzen ile mutfağınızı yenilemenin tam zamanı!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, renklerin neşesini mutfağınıza taşıyor. Şık ve konforlu ürünleriyle rengârenk ve aynı zamanda dingin bir mutfak tasarımı Tekzen’de sizleri bekliyor.

Tekzen'in Manisa'daki 3. mağazası 22 Nisan'da açılacak!

Türkiye’de yükselen bir ivmeyle gelişmekte olan yapı market sektörünün deneyimli oyuncuları arasında yer alan Tekzen, 2015 yılına dair açıkladığı büyüme hedeflerini adım adım hayata geçirmeye başladı.

Tekzen 103. mağazasını Manisa Akhisar'da açıyor!

Türkiye’de yükselen bir ivmeyle gelişmekte olan yapı market sektörünün deneyimli oyuncuları arasında yer alan Tekzen, 2015 yılına dair açıkladığı büyüme hedeflerini adım adım hayata geçiriyor. Tekzen şimdi de Manisa Akhisar'da açılıyor.

Tekzen 2 mağaza daha açtı!

Türkiye’de yükselen bir ivmeyle gelişmekte olan ve yurtdışı yatırımcılar için cazibesini koruyan yapı market sektörünün deneyimli oyuncuları arasında yer alan Tekzen, 2015 yılına dair açıkladığı büyüme hedeflerini adım adım hayata geçirmeye başladı.

UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24 Şubat'ta başlayacak!

Tüyap tarafından organize edilen, TSF ve TİMDER iş birliğiyle düzenlenen, alanında dünyanın en büyük ikinci fuarı olan UNICERA, Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 24 – 28 Şubat 2015 tarihleri arasında 27. kez buluşuyor.

UNICERA 27. Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24-28 Şubat'ta!

UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı açılıyor. Fuar, seçkin markaların en yeni tasarımları ve teknolojik ürünleri ile 24-28 Şubat 2015 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Kelebek 2015 yılında mağaza sayısını 200'e çıkaracak!

2014 yılının en hızlı büyüyen mobilya ve mutfak markası olan Kelebek, 2015 yılında mağaza sayısını 200’e çıkarmayı hedefliyor. Kelebek, yeni mağazalarıyla hem farklı coğrafyalardaki tüketicilere ulaşıyor, hem de girişimciler için cazip yatırım imkanı sunu

Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24-28 Şubat'ta!

Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24-28 Şubat'ta. TSF ve TİMDER işbirliğiyle Tüyap tarafından organize edilen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 24-28 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

2015 mutfak dolapları modelleri!

Bu yılın mutfaklar için en önemli eşyası dokunmatik cam pişiriciler. İndüksiyon ocağı da denen bu keşif son yıllarda mutfaklara girmeye başladı. İşte 2015 mutfak dolapları modelleri...

İnoksan 2015 hedeflerini belirledi!

Endüstriyel mutfak sektörünün önder ve yenilikçi firması İnoksan, 2015 yılına yurtdışına daha çok açılmak ve uluslararası platformlarda İnoksan ve Türk markasını tanıtmak ve pazarlamak hedefiyle girdi...

Häfele'nin yeni mutfak serisi yarının çizgisini bugüne taşıyor!

Häfele, yarının çizgisini bugüne taşıyan yeni mutfak serisini satışa sunuyor...

İntema Mutfak artık Pinterest'te!

Eczacıbaşı'nın mutfak mobilyaları alanında faaliyet gösteren markası İntema Mutfak, yenilikçi ve modern bakış açısıyla sosyal medyadaki aktivitelerine devam ediyor…

Eva Gayrimenkul 2015 Türkiye AVM Potansiyeli Raporu'nu açıkladı!

Değerlendirme sektörünün önde gelen ismi EVA Gayrimenkul Değerleme ile Türkiye’nin en büyük yerli sermayeli araştırma şirketi Akademetre, 2013-2015 Türkiye AVM Potansiyeli Raporu’nu açıkladı. Rapora göre Anadolu’ya doğru ciddi bir yayılma var...

tekzen mutfak 2015 Haberi

tekzen mutfak 2015

Mutfağında mükemmelliği arayanlara 8 parçadan oluşan resimli duvar kâğıdından oluşturulan muhteşem manzara ve manzaranın hemen yanı başında keyifli kahve sohbetlerinize eşlik edecek bir yemek masası ile mutfak dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.


Manzaranızı duvarex ahşap görünümlü kütük malzemesi ile çevreleyebilir ve cam balkon görünümü elde etmek için manzaranın alt bölümüne yine duvarex duvar kaplama plakaları kullanarak tuğla görünümü kazandırabilirsiniz. Bu sayede manzaranızın gerçekçiliğini arttırarak daha etkileyici bir mutfağa sahip olabilirsiniz. Üstelik bu uygulamaları evde kendiniz kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Tekzen’le her şey çok...