29 / 04 / 2024

Tel Avivdeki inşaatçılardan protesto

Tel Avivdeki inşaatçılardan protesto

İsrail Tel Aviv'de inşaat sektöründe çalışan bir grup Türk vatandaşı darbe girişimini protesto etti. Ellerinde Türk bayrakları taşıyan grup, darbe karşıtı sloganlar attı.

Datçalılardan kaçak inşaat isyanı: Kaçak yapıların inşaatı sürüyor, hukuk işlemiyor!

Datça’nın Emecik Mahallesi Karaincir mevkiindeki mahalle sakinleri, 3. derece sit alanında Yapı Tatil Tutanağına rağmen inşaat çalışmaları süren 40 adet kaçak inşaatın durdurulmasını istedi. 

İnşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi buldu, vatandaşlardan yorumlar gecikmedi!

Türkiye genelinde ara eleman sıkıntısı yaşayan sektörler arasında inşaat sektörü de bulunuyor. Paylaşılan detaylara göre inşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi bulurken, vatandaşlardan da yaşanan duruma adeta yorum yağdı. İşte o yorumlar...

İnşaat sektörü o ilde durma noktasına geldi!

Başta çimento ve demir olmak üzere inşaat maliyetlerinin ana kalemlerinde meydana gelen fiyat artışları uzun süredir sorunlarla boğuşan inşaat sektörünü durma noktasına getirdi. DİMDER Başkanı Elaldı, “Önümüzdeki yıllarının çok ciddi sıkıntılardan geçeceğini biliyoruz” dedi.

O ildeki çimento fabrikasının inşaatına vatandaşlardan 'dur' emri sonuç verdi! İnşaat mühürlendi!

Muğla Deştin’deki tamamı orman ve tarım arazilerinden oluşan 7 bin 751 dönümlük alanda yapımı devam çimento fabrikasına karşı vatandaşların çabaları karşılık buldu ve inşaat mühürlendi.

İnşaat demir fiyatlarına okkalı bir indirim geldi! Fiyatlar düştü! 1 ton demir fiyatı 2023 ne kadar oldu?

Geçtiğimiz hafta inşaat piyasasında yaşanan artışlardan yakınan müteahhitlere bugün sevindirici haber geldi. İnşaat demir fiyatlarına okkalı bir indirim geldi! Fiyatlar düştü! 1 ton demir fiyatı 2023 ne kadar oldu?

İnşaat sektörünün yaraları sarılıyor! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İşte güncel 2022 demir fiyatları...

İnşaat sektöründe son günlerde inşaat malzemelerinde yükse fiyat artışları yaşanmaya başladı. Gelen artışlardan sonra sektörün yaraları sarılmaya başlandı. İnşaatın en temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. 1 ton demir fiyatı bugün ne kadar?

Bodrum Ortakent'teki külliye inşaatına dernek ve STK'lardan tepki!

Bodrum'da tepkilere neden olan Gökova koyu manzaralı devasa külliye inşaatına ilişkin tartışmalar sürüyor. Deniz manzaralı külliye inşaatının yaklaşık 100 milyon TL'ye mal olması bekleniyordu. Projede değişiklik yapılarak külliye yerine cami inşaatı tabelası asıldığı görüldü.

İnşaat ruhsatları iptal edilen vatandaşlardan Datça Belediyesi'ne tepki!

Datça Belediyesi'nin bazı vatandaşların inşaat ruhsatlarını iptal etmesi üzerine, mülk sahipleri belediye binası önünde toplanarak tepki gösterdi

Türk yatırımcılardan Haiti'ye inşaat ve enerji yatırımı!

Haiti Dışişleri Bakanı Claude Joseph yaptığı açıklamada, Türkiye'nin gelişmiş ve cömert bir ülke olduğuna değinerek, ülkesine inşaat ve enerji gibi birçok sektörde Türk yatırımcıların geldiğini söyledi.

Yeni yapılar inşaat ve imar harcından muaf!

İmar Kanunu'nda önemli değişiklikler içeren yasa yürürlüğe girdi. Yapılacak yapılara ilişkin ruhsat ve izinler, Belediye Gelirleri Kanunu'na göre alınan bina inşaat harcı ve imarla ilgili harçlardan da muaf olacak. 

Üsküdar Tibaş Parkı'nda durdurma kararı verilen inşaat devam mı ediyor?

İstanbul Üsküdar'daki Tibaş Parkı’nda yapılan yurt inşaatın yargının durdurma kararına rağmen devam edilmesi vatandaşlardan tepki alıyor. Avukat Onur Cingil, "Devletin mahkemesini tanımayanlar bu kaçak inşaata devam ettiler" dedi...

Yemenli yatırımcılardan Türkiye'de inşaat yatırımı!

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Körfez Ülkeleri Temsilciğinin programına katılan 50'ye yakın Yemenli iş insanları, Türkiye'de enerji, gıda ve inşaat alanında görüşmeler yaptıklarını kaydetti.

Prestij Tel-Kom İnşaat Gıda Nakliye İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestij Tel-Kom İnşaat Gıda Nakliye İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Melek Uyanık tarafından kuruldu. 

Tel Avivdeki inşaatçılardan protesto Haberi

Tel Avivdeki inşaatçılardan protesto
Darbe girişimi, İsrail'in başkenti Tel Aviv'de bir grup Türk vatandaşı tarafından protesto edildi.


Çoğunluğu İsrail'de faaliyet gösteren bir Türk inşaat firmasında çalışan işçilerin oluşturduğu grup, akşam saatlerinde darbe girişimine karşı tepki gösterdi.


Ellerinde Türk bayrakları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterlerini taşıyan grup, darbe karşıtı sloganlar attı.


Tekbir getirerek, İstiklal Marşı'nı okuyan grup, daha sonra...