05 / 05 / 2024

temel ama töreni

temel ama töreni

Başbakan Yıldırım, Diyarbakır'daki bir otelde, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak?

TOKİ, 25 Ekim’de atılacak olan temel atma töreni gündemden düşmüyor. Peki TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak? İşte detaylar!

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul'da temel atma töreni yok!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'un temel atma tarihinin açıklanmasına ilişkin konuştu. "Temel atma töreni diye bir şey yok" diyen İmamoğlu, "Temel atma işi, aslında bir yol yapımı. Kanal ile uzaktan yakında ilgisi yok" dedi.

Eyüpsultan Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde Ekrem İmamoğlu'na tepki!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da başlattığı kentsel dönüşüm projesi temel atma töreni sırasında bir grup mahalle sakini, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki verdi...

İBB'den 'temel atmama töreni' yanıtı!

​​​​​​​İBB, Başkan İmamoğlu'nun iptal ederek 'temel atmama töreni' düzenlediği Eyüpsultan'daki Silahtarağa İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'yle ilgili çıkan tartışmalar üzerine açıklama yaptı. İşte İBB'den 'temel atmama töreni' yanıtı...

Karabük'te emekliler evi temel atma töreni gerçekleşti!

Karabük Belediyesi tarafından hayata geçirilen "emekliler evi" için temel atma töreni düzenlendi.

Kartal Bağlar Sitesi temel atma töreni yarın!

Türkiye’ye örnek oluşturan Dönüşümde Kartal Modeli çalışmaları kapsamında yarın saat 11.00’da Bağlar Sitesi’nde temel atma töreni düzenlenecek...

Kartal En Sitesi temel atma töreni 29 Eylül'de!

Kartal Belediyesi'nin tarafından gerçekleştirilen dönüşüm çalışmaları kapsamındai 29 Eylül Cuma günü Orhantepe Mahallesi Üsküdar Caddesi üzerinde yer alan En Sitesi için temel atma töreni düzenlenecek.

Bayburt'ta toplu temel atma töreni gerçekleşti!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Maliye Bakanı Naci Ağbal, Şair Zihni Kültür Merkezi'nde düzenlenen Kırklartepe Barajı dahil olmak üzere 113 milyon liralık 14 tesisin temel atma törenine katıldı.

Yaşlılar Dinlenme Evi temel atma töreni gerçekleşti!

Eyüp Sultan Mahallesi’ndeki Yaşlılar Dinlenme Evi’nin temel atma töreni Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in katılımıyla gerçekleşti.

Kayseri Seyrani Mahallesi’nde tapu dağıtım töreni gerçekleştirildi!

Kocasinan Belediyesi tarafından, Kentsel Dönüşüm Projeleri çerçevesinde Seyrani Mahallesi’nde Temel Atma ve Tapu Dağıtım Töreni yapıldı.

Samsun 19 Mayıs Barajı'nın temel atma töreni 4 Aralık'ta!

19 Mayıs Barajı şantiye şefi Emre Sönmez ve isale hattı şantiye şefi Sermet Sönmez ile Baraj ve isale hatları konusunda fikir alış-verişinde bulunan Başkan Topaloğlu ve Bölge Müdürü Ahmet Kanık, 4 Aralık Pazar günü isale hattı temel atma töreninin gerçekleştirileceğini söyledi.

İzmit-Kandıra Yolu temel atma töreni gerçekleştirildi!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İzmit-Kandıra Yolu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, Kocaeli'nin dünyanın en güzel kentlerinden biri olduğunu söyledi.

We Haliç Gaziosmanpaşa temel atma töreni!

Ilgın İnşaat tarafından hayata geçirilen We Haliç Gaziosmanpaşa temel atma töreni 4 Ekimde yapılacak. Proje 213 bin 433 metrekare arsa alanında inşa edilecek.

temel ama töreni Haberi

temel ama töreni

Başbakan Binali Yıldırım, "Nasıl 15 Temmuz sonrası FETÖ'yü bütün kurumlardan ayıklıyorsak, bütün şirketlerini, eğitim kurumlarını, sağlık kurumlarını, derneklerini, vakıflarını, sendikalarını kapattıysak şimdi sıra bölücü terör örgütünde." dedi.


Başbakan Yıldırım, Diyarbakır'daki bir otelde, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.


Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, Diyarbakır'da, Doğu ve Güneydoğu'daki 23 ili kapsayan yatırım ve destek programının bugün başlatıldığını vurgulayarak, bölgede görev yapan korucular, aşiret reisleri ve diğer STK'larla da terörle mücadele ve bölgede yapılacak işlerle ilgili değerlendirmeleri gözden geçirdiklerini vurguladı.


Bunun yanı sıra bugün Diyarbakır merkez olmak üzere, özellikle bölücü terör örgütü PKK'nın hendek ve çukur eylemiyle ortaya çıkan yıkımların ortadan kaldırılması amacıyla yeniden imar programı başlatıldığına işaret eden Yıldırım, "Birkaç merkezde temel atma...