16 / 05 / 2024

Temel Kotilin aldığı ödüller

Temel Kotilin aldığı ödüller

THY Genel Müdürü Kotil'e Yılın CEO'su ödülü verildi. THY Genel Müdürü Temel Kotil, İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen "2014 Havayolları Strateji Ödülleri"nde, "Yılın CEO'su" ödülüne layık görüldü.

Temel Kamil Atay kimdir? Temel Kamil Atay ne iş yapıyor?

Temel Kamil Atay kimdir? Temel Kamil Atay'ın eğitim durumu nedir? Temel Kamil Atay'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Temel Kamil Atay'ın kim olduğu ve Temel Kamil Atay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Enerji Yoksulluğu, Avrupa'yı kıskacına aldı! Enerji Yoksulluğu nedir? Neden kaynaklanıyor?

Temel ihtiyaçlarımızın karşılanmasında enerjinin rolü her geçen gün katlanarak artarken "Enerji Yoksulluğu" Avrupa'yı kıskacına aldı! Günümüzde enerji tüketiminin büyüme hızına yakın bir oranda arttığını görüyoruz. Peki, "Enerji yoksulluğu" kavramı ne ifade ediyor? Enerji yoksulluğu nedir? İşte ayrı

Elazığ Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atıldı!

Elazığ'da geçtiğimiz günlerde yaşanan 6,8 büyüklüğüne sahip depremde ağır hasar aldıktan sonra yıkılan Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atma töreni düzenlendi.

Amerikan Güzeli'ndeki sahtekar emlakçıyı canlandıran Gallagher: Trump'ı temel aldım!

2000'de en iyi film dahil 5 dalda Oscar'la ödüllendirilmiş 'American Beauty' (Amerikan Güzeli) isimli filmin oyuncularından Peter Gallagher, canlandırdığı ahlaksız emlak kralı Buddy Kane'in Donald Trump'ı örneek aldığını söyledi...

Site yönetimi ile ilgili temel kanun maddeleri!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetimi ile ilgili temel kanun maddeleri" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

9 maddede site yönetiminde temel beklentiler!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetiminde temel beklentiler" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı..

PepsiCo 16 Temmuz sabahı fabrika arsası aldı!

Dünya yiyecek-içecek devi PepsiCo, Türkiye’deki 6’ncı fabrikasını Manisa’da açıyor. PepsiCo Türkiye Genel Müdürü Levent Yüksel, yatırımlarıyla ilgili “Global taraf ‘arkanızdayız’ mesajını verdi. Biz de 16 Temmuz sabahı fabrika arsasını aldık. Kasımda temel atıyoruz” .

Temel Kotil: 3. havalimanıyla dünyanın tarihini etkileyeceğiz!

Star Gazetesi'nin yazarlarından Alper Tekbaş bugünkü yazısında THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil ile yaptığı görüşmeyi kaleme aldı.. İşte o görüşmeden bazı noktalar..

Temel Pirli kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Temel Pirli kimdir? Temel Pirli, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Temel Pirli, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Temel Pirli..

Abdulsamet Temel kimdir?

Görkem Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdulsamet Temel, AKP'den milletvekili aday adayı oldu. Peki, Abdulsamet Temel kimdir? Abdulsamet Temel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Abdulsamet Temel..

Temel Karadeniz kimdir?

AKP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz kimdir? Temel Karadeniz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte AKP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz'in biyografisi...

Ağrı'da bir inşaatın temel kazısı sırasına insan kemikleri bulundu!

Doğubayazıt ilçesinde bir inşaatın temel kazısı sırasında iki kafatası ile kemiklere rastlandı, Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları durdurarak, geniş güvelik önlemi aldı.

Temel Kotil: Bu yıl 7.2 milyar dolar ciro yapacağız!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, 2011de olabilecek bir şok varsa, o şoku aldıklarını ve iki çeyrekteki zararın da bundan kaynaklandığını ifade ederek, Şimdi 3. çeyreği açıklayacağız ama biz her zaman operasyonel kâr hedefliyoruz" dedi

Temel Kotilin aldığı ödüller Haberi

Temel Kotilin aldığı ödüller


Tarihi Middle Temple Hall'da yapılan ödül töreninde konuşan Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, ödülü 40 bin THY çalışanı adına aldığını belirterek, "Yolcularımız olmasa bu başarıya ulaşamazdık. Bu yıl 60 milyon yolcu taşımayı bekliyoruz. Geçen 10 yıl boyunca, 350 milyon yolcu taşıdık. Hepsine teşekkür ediyorum. Onlar benim patronum, onlar için çalışıyorum. Bu nedenle THY çok başarılıdır" dedi. 


Yolcuların desteğiyle geçen 10 yıl içerisinde yüzde 18 büyüdüklerini ifade eden Kotil, 2023 yılına kadar 120 milyon yolcuya ulaşmayı planladıklarını kaydetti.


Törendeki konuşmasında eşi Remziye Kotil ile ailesine teşekkür eden Temel Kotil, "Onların desteği olmasa geçen 25 yıl boyunca ne yapardım bilmiyorum. Eşim en büyük destekçim oldu. Ancak kendisine vize verilmesi çok uzun sürdüğü için, bugün bana katılamadı" diye konuştu.


"Çok prestijli bir...