02 / 05 / 2024

temettü dağıtarak büyüyecek

temettü dağıtarak büyüyecek

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, temettü dağıtan bir holding olarak büyümeye devam edeceklerini söyledi. Akın, holdingin olgunlaşma sürecini büyük ölçüde tamamladığını ifade etti.

Son Dakika! Malatya'da 4 büyüklüğünde deprem...

Malatya'nın Kale ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Malatya'da saat 15.41'de merkez üssü Kale olan 4 büyüklüğünde sarsıntı hissedildi. 

Marmara'da beklenen büyük depremin süresi doldu: Deprem uzmanı 'Her an olabilir' dedi!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Marmara'da beklenen büyük depremin süresinin dolduğunu açıkladı. İşte deprem uzmanının o açıklaması... 

Avrupa’da neden büyük deprem olmuyor?

Dünya'nın birçok ülkesinde büyük depremler meydana gelirken son 100 yıl boyunca Orta ve Kuzey Avrupa'nın gelişmiş ülkelerinde bir tane bile 6'lık deprem olmadı. Birçok kişi "Avrupa’da neden büyük deprem olmuyor?" sorusuna yanıt arıyor. İşte merak edenler için o sorunun cevabı...

AFAD açıkladı: Konya'da 4 büyüklüğünde deprem oldu

Son dakika deprem haberi. AFAD, Konya'da meydana gelen 4 büyüklüğündeki depremi resmi olarak açıkladı. Bildirime göre depremin derinliği 7.02 olarak kaydedildi.

İstanbul'da peş peş 7 büyüklüğünde 2 deprem olabilir! Prof. Dr. Naci Görür açıkladı: Fay hattı tek seferde mi kırılacak?

İstanbul'da beklenen büyük deprem yeniden gündem oldu. İstanbul'da peş peş 7 büyüklüğünde 2 deprem olabilir! Prof. Dr. Naci Görür açıkladı: Fay hattı tek seferde mi kırılacak? 

Deprem korkusu İstanbul Boğazı'nı da vurdu! Yalı sahipleri artık güvenli ve büyük rezidanslara geçiyor!

İstanbul’da beklenen büyük deprem Boğaziçi İmar Kanunu’na tabi bölgelerde yer alan konutların sahiplerini de korkuttu. Deprem korkusu İstanbul Boğazı'nı da vurdu! Yalı sahipleri artık güvenli dairelere geçiyor! 

Euro'da resmen büyük deprem! 20 TL'yi geçen Euro nereye gidiyor? İşte 25 Aralık 2022 Euro kuru!

Euro'da resmen büyük deprem yaşanıyor. 20 TL'yi geçen Euro nereye gidiyor? İşte 25 Aralık 2022 Euro kuru...

Gıda krizi büyüyor! 2023'te küresel felaket olmadan önlem alınmalı! 

Dünya ekonomisinde yaşanan dalgalanmalar, küresel ısınma ve bölgesel çatışmaların sebep olduğu gıda krizi sebebiyle milyonlarca kişinin hayatı tehlikede. Birleşmiş Milletler, önlem alınmazsa, mevcut gıda krizinin 2023 yılında küresel felakete dönüşebileceğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Emekli promosyonundan sonra bir adım da büyükşehirden! 4 bin 500 TL verecekler

Emeklilere yönelik promosyon kampanyasının etkileri devam ederken, bir önemli adım da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. Belediye, öğrencilere yönelik yeni bir burs kararına imza attı.

Carrefoursa'da tabletlerde büyük indirim! Lenovo Tab M7 Tb-7306F 2-32 yüzde 60 indirim! İşte 25 Nisan 2022 fiyat listesi

Carrefoursa'dan tablet ürünlerine büyük indirim. Peki Carrefoursa'da hangi markanın ürünleri indirime girdi? Carrefoursa tablet fiyatları kaç TL? İşte 25 Nisan 2022 fiyat listesi...

Porland, yurt dışında perakende de büyüyecek!

Bir Türk markası olarak İngiltere'de yüzde 8'lik pazar payına sahip olan Porland, yurt dışında perakende de büyüyecek.

Marmara depremi giderek yaklaşıyor! Güney Marmara'da risk büyük!

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) öğretim üyesi Prof. Dr. Hakan Kutoğlu, "Bunlar daha büyük depremlerin ayak sesleri. Marmara için de süre zaten doldu da giderek yaklaştığını söylüyor" dedi.

İstanbul'da olası büyük bir depremin maliyeti ağır olacak!

Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Attila Çiner, ''İstanbul'da olası büyük bir depremin maliyetini hesaplamak zor. Marmara'yı endişeyle takip ediyoruz'' dedi.

temettü dağıtarak büyüyecek Haberi

temettü dağıtarak büyüyecek

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, temettü dağıtan bir holding olarak büyümeye devam edeceklerini söyledi. Akın yaptığı açıklamada, "1976'dan bu yana altyapı, inşaat, gayrimenkul ve benzeri birçok alanda Türkiye'nin birçok önemli işine imza atan Akfen Holding gelinen noktada olgunlaşma sürecini büyük ölçüde tamamladı. Holdingin bir taraftan altyapıda organik ve inorganik büyümesine devam ederken bir yandan da olgunlaşmış varlıklarından gelen nakit akışıyla yatırımcılarını ikinci defa mutlu edeceğini düşünüyorum"...