18 / 05 / 2024

temmuz ayı yeni konut fiyatları

temmuz ayı yeni konut fiyatları

GYODER 'Yeni Konut Fiyat Endeksi" raporuna göre, temmuz ayında yeni konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 0,74 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre ise yıllık bazda yüzde 10,79 yükseldi.

BMW M modellerine temmuz ayında iki zam birden geldi! İşte BMW M modellerinin yeni fiyatı!

BMW, temmuz ayının ilk günü tüm modellerinin fiyat listesini güncellediğini duyurmuştu. Bu kapsamda, M modellerine zam geldiği görülmüştü. Ancak BMW, çok geçmeden M modellerine yeni bir zam daha geldiğini açıkladı.

Temmuz ayı fiyat listesi belli oldu! Citroen 335 bin 500 liraya satıyor; Akıl alır gibi değil

Dünyaca ünlü otomobil üreticilerinden biri olan Citroen, Temmuz ayı güncel fiyat listesini yayımladı. Citroen'in yeni fiyatları otomotiv pazarında oldukça dikkat çekti. Marka, 335 bin 500 TL'den satışa çıkardığı ucuz elektrikli modeli Ami oldukça ilgi görüyor. İşte detaylar...

Yapı Kredi’den para yağmuru! Temmuz ayına özel 500 TL hesaplara yatacak!

Temmuz ayına girer girmez yeni kampanyalar hazırlamaya başlayan Yapı Kredi, bu kampanyalardan birini duyurdu. Yapı Kredi, yeni kampanyası kapsamında 500 TL hediye edeceğini açıkladı.

Skoda Fabia’nın temmuz ayı fiyatı açıklandı! Tam 125 bin TL zam geldi!

Skoda, temmuz ayı kapsamında fiyatlarını güncellediğini duyurdu. Nisan, mayıs ve haziran ayında olduğu gibi bu ay da fiyat listesini güncelleyen Skoda, yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Temmuz ayına girer girmez BMW 1 Serisi’ne tam 115 bin TL zam geldi!

BMW, temmuz ayının ilk gününden fiyat listesini güncelledi ve 1 Serisi’ne 115 bin 100 TL zam geldiğini duyurdu. Temmuz ayı kapsamında yeni fiyatlarını resmi internet sitesinden yayımlayan BMW, 1 Serisi’nin yeni fiyatını ya paylaştı.

Elektrikte yeni tarife belli oldu! Faturanız Temmuz ayından itibaren artık böyle gelecek!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) elektrikte tüm abone gruplarının 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olan tarifelerini açıkladı. İşte faturanız Temmuz ayından itibaren artık böyle gelecek!

Cumhurbaşkanından memur ve emeklinin yüzünü güldürecek haber! Temmuz ayı bereketli geçecek

Milyonlarca emekliyi ve memuru içeren ve merakla beklenen adımlar için bekleyiş sürüyor. Temmuz ayı zam oranları için beklenti çıkarken, yeni aylıklar da hesaplandı. En az memur aylığının 10.600 TL'den 22.000 TL'ye yükseltilmesiyle yüzde 107.5'lik bir çıkış planlanıyor. 

Memur ve emekliler temmuz ayında kaç lira zam alacak? Mesleklere göre yeni maaşlar belli oldu!

Memur maaş zammı, SGK, Bağ-Kur ve memur emeklisinin alacağı zam oranı ve yeni maaşlar belli oldu. Öğretmen, hemşire, polis ve emekliler temmuz ayında ne kadar zam alacak? Hemen tıklayın.

Emekliler için temmuz ayı zamlı maaş tablosu belli oldu! Temmuz ayında en düşük emekli maaşı kaç TL olacak?

SSK ve Bağ-Kur emekli aylıklarına temmuzda yılın ikinci zammı uygulanacak. Ocak-Mart dönemi kapsamında 3 aylık enflasyon yüzde 12,52 olarak gerçekleşti. Emekli maaş hesaplamaları için yeni güncellemeler gerçekleşti. İşte, temmuz ayı emekli aylığı hesaplamaları!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğine ne kadar zam geldi? İşte kalem kalem Temmuz zamlı yeni maaş tablosu!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği tutarları da Temmuz ayıyla beraber yükseldi. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği maaşlarının kaç liraya yükseldiği resmen açıklandı. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ne kadar ödenecek? İşte rakam rakam yeni zamlı m

Opel Grandland'in Temmuz ayı fiyatlarına bakın bir daha bakıyor! Opel Grandland ne kadar? Fiyat listesi 19 Temmuz 2022!

Yeni Opel Grandland'in Temmuz ayı fiyatları otomobil almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Opel'in en beğenilen modelleri arasında yer alan Grandland'in Temmuz ayı fiyatları ne kadar? En ucuz Opel Grandland ne kadar? İşte Opel Grandland fiyat listesi 19 Temmuz 2022...

Asgari ücrete yapılan ara zam sonrasında çalışanların temmuz ayındaki bordro değişimleri nasıl olacak? İşte detaylar…

Net 5 bin 500 TL’den daha yüksek ücret alan işçilerin bordrolarında belirlenen yeni asgari ücrete bağlı değişikliklerin nasıl olacağı kritik öneme sahip. İşte çalışanların temmuz ayındaki bordro değişimleri...

Temmuz ayı araba kampanyaları! 400 bin TL altında otomobil var mı?

Temmuz ayı araba kampanyaları, otomobil almayı düşünen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte Temmuz ayı araba kampanyaları!

temmuz ayı yeni konut fiyatları Haberi

temmuz ayı yeni konut fiyatları


Reidin ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) 'Yeni Konut Fiyat Endeksi" raporuna göre, temmuz ayında yeni konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 0,74 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre ise yıllık bazda yüzde 10,79 yükseldi. "Mortgage Uzmanı Garanti", Reidin.com ve GYODER iş birliğiyle hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Temmuz ayı raporu yayımlandı. 

ikinci el ve yeni konudara yönelik çalışma, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli'de gerçekleştirildi. "Reidin-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi" raporuna göre, yeni konut fiyadan bir önceki aya göre yüzde 0,74 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre ise yıllık bazda yüzde 10,79 yükseldi.'Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi"nde ise bir önceki aya göre yüzde 1,41, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 16,71 oranında artış oldu....