22 / 05 / 2024

TEMSA 15. otobüs

TEMSA 15. otobüs

TEMSA, 15 bininci otobüsünü düzenlenen törenle hizmete sundu. Adana TEMSA tesislerinde düzenlenen törene, TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, davetliler ve tesis çalışanları katıldı.

Temsa’dan Avrupa’nın İlk Elektrikli Şehirler Arası Otobüsü!

Sabancı Holding ve PPF Group ortaklığında faaliyet gösteren Temsa, yeni elektrikli araç modeli olan LD SB E’yi, Almanya Hannover’de düzenlenen IAA Transportation fuarında ilk kez tanıttı. Temsa bu modeli ile Avrupa’nın ilk elektrikli şehirlerarası otobüsüne imza atacak.

Otobüs bileti fiyatlarına günlük zam dönemi! Zamlar durmuyor! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 15 Haziran 2022 fiyat listesi!

Akaryakıta gelen peş peşe zamlardan sonra, bazı şehirler arası otobüs firmaları rezervasyon sistemine son verdi. Firmalar, bundan sonra bilet fiyatlarını anlık olarak belirleyecek. Peki, 15 Haziran 2022 otobüs bileti fiyatları kaç TL? Metro, Pamukkale, Kamil Koç... 15 Haziran 2022 fiyat listesi...

Uçak bileti fiyatlarına görülmemiş zam! İşte 15 Mayıs fiyat listesi

Son dönemde akaryakıta gelen zamlar ulaşımda ciddi fiyat artışlarına neden oldu. Otobüs ve uçak biletlerine yüksek oranda zam geldi. Rize Artvin havalimanı açılışıyla uçak biletlerindeki artışlar yeniden gündeme geldi. İşte 15 Mayıs fiyat listesi...

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin ihalesi yapıldı!

15 Aralık 2016 Perşembe günü Düzce Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleştirilen Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs ve İlçeler Terminali 12 adet işletmeciliğinin kiralama ihalesi tamamlandı.

Düzce Otobüs Terminali'ndeki 12 gişe ihaleye çıkıyor!

Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs ve İlçeler Terminali 12 adet işletmeciliği kiralama ihalesi 15 Aralık 2016 Perşembe günü Düzce Belediyesi Encümen Salonunda yapılacak.

Sinop Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin ihalesi 18 Mayıs'ta!

Sinop Belediye Başkanlığı tarafından Sinop Korucuk'taki Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin 15 yıllığına kiraya verilmesi işi 18 Mayıs 2016 günü saat 10:00'da ihale edilecek.

Temsa yüzde yüz yerli otobüs üretmeyi planlıyor!

Sabancı Holding'in otomotiv şirketi Temsa; yerli otobüs üretmeyi planlıyor.Otobüs ve minibüs segmentinde Türkiye'nin önde gelen otomotiv şirketlerinden Temsa, elektrikli otobüsü MD9 electriCITY'i dün Adana fabrikada tanıttı.

Gölcük Otobüs Terminali ne zaman yenilenecek?

Gölcük'ün birçok seçim döneminde yapılacağı söylenen fakat 15 senedir yenilenmeyen Gölcük Otobüs Terminali hakkında birçok şikâyet aktarılıyor.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali 13.5 milyon TL'ye 15 yıllığına kiralık!

Düzce Belediyesi tarafından, Düzce Darıcı'da yapımı devam eden Şehirlerarası ve İlçeler Otobüs Terminali temizlik, güvenlik, peyzaj, ısınma-soğutma, bakım-onarım ile her türlü idari-teknik işin yapılması şartıyla 15 yıl süreyle kiraya verilmek suretiyle 1

Botobüs: İETT'nin fotosentez yapan otobüsü yollarda!

İETT daha fazla yeşil alan fikri ile bir otobüs tasarladı. “Botobüs” adını taşıyan botanik otobüs üstündeki bahçesiyle trafiğe çıktı. Botobüs İstanbul’un çeşitli hatlarında yolcu taşıyacak. Botobüs, ilk olarak 87 Edirnekapı-Taksim hattında hizmet verecek.

İzmir'de Otobüsümü Geri İstiyorum kampanyası broşür dağıtımı ile devam ediyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi 'nin aktarmalı ulaşım sistemine tepkiler, dün " Otobüsümü Geri İstiyorum " adlı kampanya ile sokağa taştı. Kıbrıs Şehitleri'nde vatandaşlar broşürlerle kampanyaya davet edildi

Bizimevler - Ispartakule - Bakırköy İETT otobüs hattının kodu değişti!

İETT, Bizimevler - Ispartakule - Bakırköy otobüs hattının kodunun değiştiğini duyurdu. Peki Bizimevler-Ispartakule-Bakırköy İETT otobüs hattının yeni kodu ne oldu? Bizimevler-Ispartakule-Bakırköy otobüsleri hangi kod ile anılacak? İşte cevabı...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 35 otobüs alımı için ihale yaptı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 35 adet otobüs alımı için ihale yaptı. Yaklaşık maliyeti 15 milyon 538 bin TL olan ihaleye dört firma katıldı. En yüksek teklif 13 milyon 670 bin TL oldu!

TEMSA 15. otobüs Haberi

TEMSA 15. otobüs


TEMSA, 15 bininci otobüsünü düzenlenen törenle hizmete sundu. Adana TEMSA tesislerinde düzenlenen törene, TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, davetliler ve tesis çalışanları katıldı. 


Törende konuşan Genel Müdür Dinçer Çelik, TEMSA'nın Türkiye'de pazar lideri haline geldiğini söyledi. Bu yıl TEMSA tarihinin en yüksek sayıdaki aracını üretip satmış olacaklarını dile getiren Çelik, "Bu yıl 2 üretimde 2 bin 300 sayısını geçeceğiz. Şubat ayında 10 bininci midibüsümüzü banttan yine böyle bir törenle indirmiştik. Bugün 15 bininci otobüsümüzü banttan indiriyoruz. Burada emeği geçen siz işçi kardeşlerime teşekkür ediyorum. Sizlerin gayretleriyle üretilen bu araçlar, kazasız ve kaliteli hizmet etmeye devam ettikçe buradaki 15 binler 50 binler olacak ve sizlerin çocukları ve torunları da bu törenleri yapacak inşallah" diye konuştu. 


Başkan...