24 / 07 / 2024

Teoman Önder

Teoman Önder

Ninvem Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Teoman Önder tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 7 Kasım'da Bakırköy, Yeşilyurt Mahallesi, Demet Sokak'ta kuruldu.

Kentsel dönüşüm işe yaramıyor mu? Mimar Önder Yılmaz'dan ezber bozan dönüşüm açıklaması!

Her bir köşesi deprem riski altında olan Türkiye'de sık sık kentsel dönüşümün önemi dile getiriliyor. Mimar Önder Yılmaz, X sosyal medya hesabından dönüşüm ile ilgili ezber bozan bir açıklama yaptı. İşte Yılmaz'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Arna Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Arna Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Teoman Önder ve Cem Kaan Kuş ortaklığında kuruldu.

Mustafa Teoman Gürgan nerede doğdu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Teoman Gürgan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Mustafa Teoman Gürgan ile ilgili merak edilenler...

Önder Türkkanı kimdir? Önder Türkkanı nereden mezun?

Önder Türkkanı ne iş yapıyor? Önder Türkkanı hangi mesleği yapıyor? Önder Türkkanı nereden mezundur? İşte detaylar!

Ercan Önder İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ercan Önder İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Önder tarafından kuruldu.

Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi KArtal'da yapıldı.

Önder Yiğit yeni şirket kurdu! 

Yiğit Group Başkan Vekili Önder Yiğit, yeni şirket kurdu. Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de 240 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu. İşte ayrıntılar...

Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı. 

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'dan imar yasası için çağrı!

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, imar yasasının değiştirilmesi gerektiğini dile getirerek  "Kent Planlama Yasası" çıkarılması gerektiğini söyledi. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Teoman Ortaçdağ vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Teoman Ortaçdağ hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Engin Gönder Emlak Danışmanlık İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Engin Gönder Emlak Danışmanlık İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Engin Gönder tarafından kuruldu.

İzmit Önder Apartmanı yıkımı bekliyor!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan ve Pisa Kulesi'ne benzeyen Önder Apartmanı için yıkım kararı alınmıştı. Tahliye edilen bina yıkıma hazır hale geldi. 

Bestfınder Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bestfınder Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Mete Nacar ve Mert Van ortaklığında kuruldu.

Teoman Önder Haberi

Teoman Önder

Ninvem Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Teoman Önder tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da kuruldu. 


Ninvem Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a.Yurt içinde veya yurt dışında her türlü turizm maksatlı otel işletmeciliği, yat işletmeciliği, marina ve liman işletmeciliği, konaklama tesisleri, motel,pansiyon, lokanta, tatil yerleri, sağlık tesisleri, ağırlama,eğlence siteleri,yaz ve kış sporları için tesisler, avcılık mahalleri,istirahat ve tedavi merkezleri ve diğer turistik hizmetleri inşa etmek, işletmeciliğini yapmak, bunlarla ilgili yer ve isim rezervasyonu ve servislerini yapmak veya başkalarına yaptırmak. Turizm, otelcilik sektörüne turizm, otelcilik kredilerinden yararlanılabileceği girişim ve yatırımlarda bulunmak b.Şirket kendisinin sahibi bulun­duğu veya başkasından kiralama veya satın alma suretiyle port­föyüne kattığı taşınmazlar ve taşınırlar üzerinde turistik yatırım ve çalışmalarda bulunabilecektir. Bu...