06 / 05 / 2024

Teoman Rıza Güneri kimdir

Teoman Rıza Güneri kimdir

Güneri İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Teoman Rıza Güneri, "Arsa sahiplerinin hayallerinin ötesinde yaşanılabilir mekanlar inşa etmek için yola çıktık. Bu yolda, Türkiye'de ilk kez uygulanan 'katılımcı dönüşüm' modelini hayata geçiriyoruz.

Ali Rıza Akbaş kimdir? Hangi ülkede genel müdür olarak çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Ali Rıza Akbaş nerede doğdu? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Ali Rıza Akbaş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Site aidat borcunu ödemeyen Rıza Sarraf'a kötü haber: İcra takibi başlatıldı!

Şarkıcı Ebru Gündeş’in eski eşi Rıza Sarraf'a ait İstanbul Beylikdüzü'ndeki dairelerin yaklaşık 400 bine yakın aidat borcundan dolayı icra takibi başlatıldı ve dairelere haciz konuldu.

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı soruşturmasında yeni gelişme!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle yıkılan Rıza Bey Apartmanı'na yönelik hazırlanan bilirkişi raporu mahkemeye gönderildi.

İzmir'deki Rıza Bey Apartmanı’nda öldüren ihmal!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de yaşanan deprem'de yıkılan Rıza Bey Apartmanı’nın 2005’teki depremde hasar gördüğü ve Bayraklı Belediyesi'nin izinsiz tadilata göz yumduğu bildirildi.

Bayraklı'daki Rıza Bey Apartmanı'nın yerine ne yapılacak?

Rıza Bey Apartmanı yerine park ve anıt yapılacağı sözünü veren projeden vazgeçildi. Depremzede aileler duruma tepki gösterdi.

Murat Bakan'dan İzmir Rıza Bey Apartmanı park olsun açıklaması!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, ‘Rıza Bey Apartmanı Park Olsun İnisiyatifi’nin istemini Meclis gündemine taşıdı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a çağrıda bulunan CHP'li Bakan, konuya ilişkin konuştu.

Rıza Sarraf'ın Kandilli'deki köşkünde keşif yapıldı!

Rıza Sarraf'ın, Kandilli'deki korunması gerekli kültür varlığı olarak tescillenen taşınmazda izinsiz inşa ve fiziki müdahale yaptırdığı gerekçesiyle görülen dava kapsamında, söz konusu taşınmazda keşif yapıldı.

Rıza Sarraf’ın Kanlıca’daki yalısında yıkım ertelendi!

Şarkıcı Ebru Gündeş ve Rıza Sarraf’a ait Beykoz Kanlıca’daki kaçak yalılar hakkındaki yıkım kararının mahkeme tarafından durdurulduğu idda edildi. Yalıda Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na aykırı tadilat yapıldığı iddiasıyla açılan dava ise sürüyor.

Gürpınar Ehlibeyt Hz. İmam Rıza Cami açıldı!

Beylikdüzü Dereağzı Mahallesi’ne yapılan Gürpınar Ehlibeyt Hz. İmam Rıza Camii’nin açılışı gerçekleşti.

Kocaeli Rıza Bey Konağı gün yüzüne çıkıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince Tahtalı Mahallesi’nde yer alan Beş Divanlı Rıza Bey Konağı’nın yenilenmesi için bir ihale düzenledi.

Ömür İstanbul görücüye çıktı! 312 bin TL'ye!

Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığının hayata geçireceği Ömür İstanbul görücüye çıktı. 278 adet konutun yer aldığı projede fiyatlar 312 bin TL'den başlıyor.

İnşaat sektörü, lokomotif sektör olma görevini sürdürüyor!

ERA Gayrimenkul Genel Müdürü Özhan Atalay, büyüme rakamları değerlendirmesinde inşaat sektörünün lokomotif sektör olma görevini sürdürdüğünü belirtti.

Rıza Keten ve Selahattin Keten tutuklandı!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesiyle ilgili mahkemeye sevk edilen Rıza Keten ve Selahattin Keten tutuklandı.

Teoman Rıza Güneri kimdir Haberi

Teoman Rıza Güneri kimdir


Güneri İnşaat, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi hazırlıyor. Bugünlerde kentsel dönüşüm heyecanı yaşanan mahalle, arsa sahipleriyle anlaşma yöntemiyle dönüşecek. Barbaros Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 130 bin metrekarelik alanda 25 ada ve 250'nin üzerinde parselde başladı. 


Güneri İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Teoman Rıza Güneri, "Arsa sahiplerinin hayallerinin ötesinde yaşanılabilir mekanlar inşa etmek için yola çıktık. Bu yolda, Türkiye'de ilk kez uygulanan 'katılımcı dönüşüm' modelini hayata geçiriyoruz. Konsept projeleri arsa sahiplerinin beğenisine sunduk. Arsa sahiplerimiz internet sitemizde yer alan 'proje seçim anketine' katılarak beğendikleri projeyi oylayabilecekler" dedi. 

Tago Mimarlık, Swanke Mimarlık ve Dome Mimarlık tarafından hazırlanan projeler arasından seçim yapılacak. Güneri İnşaat, bu projeleri tanıtmak için bir gece düzenledi ve arsa sahipleri ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirilen projeleri ilgi...