14 / 05 / 2024

termal otel projesi istanbul

termal otel projesi istanbul

NG Hotels & Resorts İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, yakın gelecekteki İstanbul'daki termal otel projesi hakkında izinlerle ilgili çalışmaları tamamladıktan sonra projeyi hayata geçireceklerini söyledi..

Limak’ın Bodrum’daki otel projesi için imza kampanyası başlatıldı!

Muğla Bodrum'da Limak Holding tarafından denize sıfır ormanlık alanda inşa edilmesi planlanan yeni otel projesi için imza kampanyası başlatıldı.

Ömer Gecek Termal Otel için start verildi! Afyonkarahisar'a 100 odalı yeni otel geliyor!

Ömer Gecek Termal Otel için resmen düğmeye basıldı. 90 milyon 884 bin TL'ye mal olacak proje, Afyonkarahisar İli Merkez ilçesinde hayata geçirilecek.

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Ali Sami Yen Otel projesi iptal mi edildi?

Ali Sami Yen Stadyumu'nun yer aldığı alanda bugün; 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidansların yer aldığı bir proje bulunuyor. Eskiden stadyum burada bulunurken; yan tarafında da bir Galatasaray Store mağazası mevcuttu. Buraya da Ali Sami Yen Oteli projesi yapılmıştı. Peki projede son durum ne?

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

137 yeni otel projesi geliyor!

Pandemi döneminde bile otel yatırımlarına devam ediliyor. 2020'de 137 yeni otel projesi teşvik belgesi aldı. Proje sayısı bir önceki seneye göre yüzde 19 yükseldi.

Van Gölü'ne 'yüzen otel' projesi onaylandı: 2 milyon liralık destek sağlanacak!

Van'da Edremit Belediyesi'nin turizm, istihdam ve mesleki unsurları içerisinde barındıracak olan 'Yüzen Otel' projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı.

Mermerler Grup yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekliyor!

Yıllık 11 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Carousel AVM için COVID-19 sürecinde 200 bin dolarlık teknoloji yatırımı yapan Mermerler Grup, yeni projesi için çalışmalara başladı. Osmanlı döneminde stratejik roller üstlenen tarihi bir yapının yer aldığı yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekle

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

TSKB GYO Adana Otel Projesi şirketi Yarsuvat Turizm'e dönüştü!

TSKB GYO, Bilici Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile iştirak edilen Bilici Yatırım TSKB GYO Adana Otel Projesi Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi unvanlı şirketin tür değiştirilmek suretiyle bir bütün halinde "Yarsuvat Turizm Anonim Şirketi" isimli Şirkete dönüştürülmesine karar verdi.

termal otel projesi istanbul Haberi

termal otel projesi istanbul

İnsanın sosyal, fiziksel, psikolojik açılardan mutlu olması anlamına da gelen Wellness'ın her geçen gün önemi artan bir konu olduğunu söyleyen NG Hotels & Resorts İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, "Özellikle yoğun ve stresli şehir yaşamının doğal sonucu olarak 'iyi yaşam' ile ilgili farkındalık ve ihtiyaçlar sürekli artıyor. Dolayısıyla sürekli gelişiyor ve bir sektör haline geliyor" dedi. 


NG Hotels & Resorts olarak yatırımlarını wellness, toplantı-kongre ve şehir otelciliği alanlarına yönlendirdiklerini belirten Gür, grubun yatırımlarıyla ilgili şu bilgileri verdi: ''Bugüne kadar yaptığımız yatırımlarda hep bir farklılık ortaya koyduk. Örneğin, NG Güral Sapanca yatırımımızla Sapanca'yı hem tatil hem de toplantı amaçlı konaklamalar için bir destinasyon haline getirdik, diğer taraftan Afyon'daki yatırımımızla 'lüks termal' anlayışını ilk kez ülkemize kazandırdık." Masada işletmecilik planı var...