05 / 05 / 2024

Terme amazon tabiat parkı

Terme amazon tabiat parkı

SAMSUN'un Terme İlçesi'nde yapılması planlanan Termik Santrale izin vermeyen Belediye Başkanı Şenol Kul'un da girişimleri ile ilçenin Gölyazı Gölardı bölgesi 'Amazon Tabiat Parkı' ilan edildi.

Ünlü milyarder Jeff Bezos Amazon'u kurduğu evi 2,3 milyon dolara satışa çıkardı!

Ünlü milyarder Jeff Bezos'un Amazon'u kurduğu ev 2,3 milyon dolara satışa çıkarıldı. Söz konusu ev 1998 yılında 182 bin dolara, 2005 yılında 375 bin dolara 2009 yılında 620 bin dolara ve en son 2019 yılında da 1,53 milyon dolara satılmıştı. İşte konu ile ilgili aktarılan detaylar...

Dünyanın en zengin isimleri burada yaşıyor!  Amazon’un kurucusu Jeff Bezos da 'Milyarder sığınağı'na yerleşti!

ABD'nin en yüksek gelirli mahallelerinden birine yerleşen Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, dünyaca ünlü isimlerle aynı çatı altında yaşamaya başladı. Bu yer, 'milyarder sığınağı' olarak adlandırılıyor. 

Amazon'da 2024'ten itibaren Hyundai otomobilleri çevrim içi satılacak!

ABD'li teknoloji devi Amazon, Hyundai ile 2024 yılından itibaren internet sitesinden araç satışları da dahil olacak şekilde stratejik işbirliği yaptı. İşte ayrıntılar...

Amazon şirketinin kurucusu Jeff Bezos, Miami'de 79 milyon dolara ev aldı!

Bernard Arnault ve Elon Musk'tan sonra dünyanın en zengin üçüncü insanı olarak bilinen Amazon şirketinin kurucusu Jeff Bezos, Miami'de 79 milyon dolara ev aldı. 

Amazon Prime Day: Teknoloji severler için fiyatları düşen ürünler listesi!

Amazon Prime Day kapsamında fiyatları gerçekten düşen ve çeşitli amaçlar için kullanılabilecek teknolojik ürünlerin bir listesini derledik. İşte ayrıntılar...

Amazon, Prime Day indirimleri start aldı! Çılgın indirim 17 Temmuz'da sona erecek!

Amazon'un 2015'den bu yana her sene tüm dünyada düzenlediği, Prime üyelerine özel indirimler Türkiye'de başladı. Bu kapsamda pek çok ürün indirimli fiyatlarla satılacak. 

Xiaomi 13T Pro, tanıtımından önce gizlice Amazon'da satışa çıktı!

Xiaomi 13T Pro'nun tanıtımı öncesinde beklenmedik bir şekilde sürpriz bir hamleyle Amazon'da satışa sunuldu. Üst düzey performans arayan kullanıcılar için tasarlanan 13T ailesi, muhtemelen Temmuz ayında resmi duyurusunu yapacak.

‘Amazon Teknoloji Sınıfı’ ile 4 bin genç kodlama eğitimi alacak! Hemen başvurun!

Amazon Türkiye, Tuzla Belediyesi ve Habitat Derneği ortaklığında İstanbul Tuzla Şelale Eğitim Parkı’nda kurduğu Amazon Teknoloji Sınıfı ile gençlerin bilgisayar bilimi, kodlama, makine öğrenimi ve 3D tasarım becerileri edinmesine yardımcı olacak.

Amazon'dan Anneler Günü kampanyası! Philips elektrikli ev aletlerinde indirim! 6 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Pek çok online alışveriş sitesinde olduğu gibi Amazon'da da Anneler Günü indirimleri başladı. Amazon.com.tr'nin Anneler Günü kampanyası kapsamında Philips elektrikli ev aletleri indirimli fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, indirim hangi ürünlerde geçerli? İşte detaylar...

Amazon Prime abonelerine kötü haber! Üye fiyatlarına gelen zam kullanıcıları kızdırdı

Uzun bir zaman süresince aylık ücretini muhafaza eden Amazon Prime, fiyat yükselişiyle gündeme geldi. Yeni Amazon Prime ücreti ciddi bir yükselişe rağmen hâlâ uygun ücretiyle dikkat çekiyor.

Amazon Prime Gaming 720 TL’lik oyunları ücretsiz verecek!

Mayıs ayı için Amazon, Prime Gaming abonelerine ücretsiz olarak verilecek 15 oyunu duyurdu. Bu oyunlar, toplam değeri 740 TL olan eski ve yeni oyunlardan oluşuyor ve sonuna kadar abonelere ücretsiz olarak sunulacak.

Amazon Prime Video'ya yüzde 400 zam geldi! Sosyal medyada kıyamet koptu, abonelikler iptal ediliyor!

Amazon Prime Video, abonelik ücretlerine yüzde 400 zam geldiğini açıklandı ve bu karar, sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. 

10 soruda Amazon'da satış yapmak!

Milyonlarca kullanıcısı olan Amazon, dünyanın en büyük çevrimiçi perakendecilerinden biridir. Binlerce kişi Amazon üzerinden satış yapmak istiyor ancak nasıl başlayacağını bilmiyor. İşte 10 10 soruda Amazon'da satış yapmak...

Terme amazon tabiat parkı Haberi

Terme amazon tabiat parkı

SAMSUN'un Terme İlçesi'nde yapılması planlanan Termik Santrale izin vermeyen Belediye Başkanı Şenol Kul'un da girişimleri ile ilçenin Gölyazı Gölardı bölgesi 'Amazon Tabiat Parkı' ilan edildi.

Başkan Kul, Terme'nin Amazon geçmişi, 243 çeşit kuş türü, endemik bitkileri, su basar ormanları ve eşsiz bir güzellikte kumsalları ile dünya markası olacağını söyledi.


Terme İlçesi'nde özel bir firma tarafından ithal kömürle çalışacak 680 megavatlık termik santral kurulması için girişimlerde bulunması üzerine yaklaşık 73 bin nüfuslu ilçeden tepkiler yükseldi. Belediye Başkanı AK Partili Şenol Kul da ilçesine santral yapılmaması için yoğun mücadele başlattı. Kömürünün Kolombiya, Rusya, Güney Afrika'dan getirilmesi planlanan, saatte 225 ton, yılda 1 milyon 620 bin ton kömür ve saatte 100 bin metreküp su kullanılacağı hesaplanan santral ile ilgili hukuki süreç geçen yıl tamamlandı....