05 / 05 / 2024

Terme gölyazı gölardı bölgesi

Terme gölyazı gölardı bölgesi

SAMSUN'un Terme İlçesi'nde yapılması planlanan Termik Santrale izin vermeyen Belediye Başkanı Şenol Kul'un da girişimleri ile ilçenin Gölyazı Gölardı bölgesi 'Amazon Tabiat Parkı' ilan edildi.

Borsaya ilgi gösteren yabancılar hangi hisseleri artırdı? 

Borsa İstanbul'da yabancı yatırımcılar şirketlere ilgi göstermeye devam ediyor. Buna göre yabancı yatırıcılar geçen senenin ikinci yarısında bankacılık hisselerini öne çıkarmışlardı. Bu sene de BİST'te yer alan TÜM endeksindeki 514 hisseden 313’ünde pozisyon artmış durumda.

Altın almayan çok pişman olacak! İslam Memiş yeni rekoru açıkladı! Bu rakamı görenler kendini yerden yere atacak

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başlardı. Altındaki düşüş yatırımcıların gündeminden düşmezken ''Altın almayan çok pişman olacak''diyen İslam Memiş yeni rekoru açıkladı! Bu rakamı görenler kendini yerden yere atacak.

Promosyon güncellemesi yapılacak mı? 15 bin 250 lira promosyon almışlardı!

Promosyon sözleşmelerindeki rakamların yüksek enflasyon karşısında günceliğini yitirdiği, bankaların ise karlılık rekorları kırarken bu karlarını çalışanlarla paylaşılması isteniyor.

Nilüfer Gölyazı Kültürevi hizmete açıldı!

Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nin bir süredir bakım onarım çalışması yaptığı Gölyazı Kültürevi yenilenen şekliyle ziyaretçilerini ağırladı. Gölyazı Kültürevi’nde açılan mozaik sergisi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.

Bursa Gölyazı'nın imar sorunu çözülecek!

JATA'nın Avrupa'da görülebilecek 30 bölgeden biri olarak gösterdiği Gölyazı’da projeler hızlandı. Bölgede imar sorununun çözülmesi planlanıyor.

Bursa Gölyazı’daki ruhsatsız yapılar yıkılıyor!

Nilüfer Belediyesi 2 bin 700 yıllık tarihi geçmişe sahip Gölyazı’da ruhsatsız yapılarla ilgili mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Bu çerçevede belirlenen izinsiz ve ruhsatsız yapılarda yıkımlar başladı.

İzmir Gölyazı mevkiinde atık yakma tesisi mi yapılacak?

CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, hazırladığı önerge ile İzmir'in Foça ile Aliağa ilçeleri arasındaki Gölyazı mevkiinde atık yakma tesisi yapılacağına ve bazı atıkların bu bölgeye gizlice gömüldüğüne dair iddiaları sordu..

Bursa Gölyazı Köyü’ne turizm yatırımları geliyor!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gölyazı Köyü’nün sadece Bursa için değil Türkiye içinde çok önemli bir turizmi merkezi olduğunu belirtti. Bozbey, bölgede turizm alanındaki projelerin hayata geçeceğini belirtti.

Terme Amazon Tabiat Parkı gün yüzüne çıkarılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen Terme Amazon Tabiat Parkı'ndaki eşsiz güzellik Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalarla gün yüzüne çıkarılıyor.

Terme Gölyazı Gölardı bölgesi 'Amazon Tabiat Parkı' ilan edildi!

SAMSUN'un Terme İlçesi'nde yapılması planlanan Termik Santrale izin vermeyen Belediye Başkanı Şenol Kul'un da girişimleri ile ilçenin Gölyazı Gölardı bölgesi 'Amazon Tabiat Parkı' ilan edildi.

Nilüfer Gölyazı’da arkeopark oluşturulacak!

Nilüfer Belediyesiyle Kültür ve Turizm Bakanlığı Müzeler Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde Gölyazı'da devam eden arkeolojik kazılarda 2500 yıl öncesine ait günlük yaşam, ticaret ve dini inançlara ait önemli bulgular elde edildi

Nilüfer'in çehresi Gölyazı ve Misi projeleriyle değişecek!

Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gümüştepe (Misi) ve Gölyazı Mahalleleri’nde gerçekleştirilen projeler hakkında bilgi vererek destek istedi.

Bursa Gölyazı Mahallesi'nde arkeolojik kazı çalışmaları başladı!

Bursa Nilüfer Belediyesi, 2300 yıllık Gölyazı Mahallesi'nde arkeolojik kazı çalışmaları başlattı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey "Çevre düzenlemesi yapılarak Kız Ada'nın kültür turizmine kazandırılması hedefleniyor" dedi.

Terme gölyazı gölardı bölgesi Haberi

Terme gölyazı gölardı bölgesi

SAMSUN'un Terme İlçesi'nde yapılması planlanan Termik Santrale izin vermeyen Belediye Başkanı Şenol Kul'un da girişimleri ile ilçenin Gölyazı Gölardı bölgesi 'Amazon Tabiat Parkı' ilan edildi.

Başkan Kul, Terme'nin Amazon geçmişi, 243 çeşit kuş türü, endemik bitkileri, su basar ormanları ve eşsiz bir güzellikte kumsalları ile dünya markası olacağını söyledi.


Terme İlçesi'nde özel bir firma tarafından ithal kömürle çalışacak 680 megavatlık termik santral kurulması için girişimlerde bulunması üzerine yaklaşık 73 bin nüfuslu ilçeden tepkiler yükseldi. Belediye Başkanı AK Partili Şenol Kul da ilçesine santral yapılmaması için yoğun mücadele başlattı. Kömürünün Kolombiya, Rusya, Güney Afrika'dan getirilmesi planlanan, saatte 225 ton, yılda 1 milyon 620 bin ton kömür ve saatte 100 bin metreküp su kullanılacağı hesaplanan santral ile ilgili hukuki süreç geçen yıl tamamlandı....