18 / 05 / 2024

termikel ankastre

termikel ankastre

Yurtdışında 3 tesis açacak 1950 yılından beri faaliyet gösteren Termikel, yurtiçinde 2 bine yakın tüketiciye ulaşırken, Avustralya'dan Şili'ye kadar geniş bir coğrafyaya da fırın, ocak ve davlumbaz satıyor.

Vestel'den 14 Mart'a kadar Ankastre Set alana 1000 TL indirim fırsatı! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evleneceklerin ve ya evini yenileyeceklerin bütçesini düşünen Vestel'den indirim kampanyası. Vestel'den Ankastre Ocak, Ankastre Fırın ve Ankastre Davlumbaz birlikte alımına net 1000 TL indirim fırsatı.

Kendi kendini temizleyen Bosch ankastre fırın en uygun nerede? 3 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Gövdesi leke tutmayan Bosch’un üst segment bu ankastre fırını “Eco Clean” teknolojisi sayesinde kendi kendini temizleyebilen özellikte. Peki Bosch ankastre fırının başka hangi özellikleri var? En uygun nerede satılıyor?  

Profilo FRGA103I -7  Frga103ı Ankastre Fırın  indirimde! Yetişen alıyor! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo FRGA103I -7 Frga103ı Ankastre Fırın , buhar destekli pişirme teknolojisi, 4 farklı pişirme programı ve geniş iç hacmi sayesinde yeni lezzetlerin deneyimini yaşatıyor.

Vestel AO-651049 SDG-Prestij Ankastre Ocak kaç TL, özellikleri neler? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel AO-651049 SDG-Prestij Ankastre Ocak, zaman ayarlı alev teknolojisi, geniş hacimli ocak gözleri ve gaz söndürme emniyeti sayesinde ev hanımlarına kullanım kolaylığı sağlar.

Siemens ET611HE17E Elektrikli Ankastre Ocak en ucuza nereden alınır,özellikleri nelerdir? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Siemens ET611HE17E Elektrikli Ankastre Ocak, dikkat çeken tasarımı ile pişirme ve ısıtma ihtiyaçlarını pratik bir şekilde karşılıyor. Peki dijital göstergedeki semboller ne işe yarıyor?

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın kaç TL,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın,camlı kapak tasarımı,pişirme işlemi bittiğinde sesli uyarı sistemi  ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile mutfaklarda yerini alıyor.

Silverline BO6504S01 S4 Ankastre Fırın en ucuza nerden alınır,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Silverline BO6504S01 S4 Ankastre Fırın,geniş kapasiteli,turbo özellikli ve üstün pişirme teknikleri ile mutfakta yemek yapma işini pratikleştiriyor.

Profilo OO36P9010D Cam Ankastre Ocak kaç TL,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo Cam Ankastre Ocak şık tasarımı ve sahip olduğu farklı pişirme fonksiyonları sayesinde mutfaklarda yerini alıyor.Peki gaz kesme emniyeti ne işe yarıyor?

Vestel AF-9786 S 73 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel Ankastre fırın sahip olduğu 4 tepsi 4 yemek teknolojisi,meyve ve sebze kurutma özelliği ve çeşitli pişirme fonksiyonları sayesinde çokça tercih ediliyor. 

Electrolux EHF6240IOK Elektrikli Ankastre Ocak kaç TL,özellikleri neler? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Electrolux EHF6240IOK cam seramik elektrikli ankastre ocak,dokunmatik kontrol paneli,siyah cam seramik yüzeyi ve kolay temizlenebilir özelliği ile pratik bir kullanım sağlar.

Kumtel B66-SF2 Fırın Cam Ankastre Turbo Fanlı en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Kumtel turbo fanlı siyah ankastre fırın sahip olduğu geniş iç haznesi ve 4 farklı pişirme fonksiyonu ile mutfaktaki işlerinizi pratik ve kolay hele getirir.Peki 4 farklı pişirme fonksiyonu nedir? 

Arçelik Elektrikli Ankastre Ocak en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Yeni nesil teknoloji ile geliştirilen Arçelik elektrikli ankastre ocak, kullanışlı ergonomik tasarımı sayesinde ocak arayışı içinde olanların beklentilerini sonuna kadar karşılıyor. Peki dokunmatik kontrol mekanizmasına sahip ocağın diğer özellikleri neler?

Siemens Ankastre Ocak en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ya da evini yenileyecekler için Siemens, yüksek performans özelliklere sahip ankastre ocaklarıyla tüketicisinin karşısına çıkıyor. Gelişmiş teknolojiye sahip ankastre ocaklarda bulunan gaz emniyet sistemi sayesinde güvenli ortam oluşuyor.

termikel ankastre Haberi

termikel ankastre

2023'te 1 milyar dolarlık ihracat yapmayı hedeflediklerini söyleyen Termikel Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaya, "Bunun yapılabilmesi için önümüzdeki dönemde yurtdışına, Güney Amerika, Körfez ve Rusya bölgesine üç üretim tesisi yatırımı yapacağız" diyor. 


Temelleri Mehmet Kaya tarafından 1950 yılında atılan Termikel, Türkiye'de üretilen ilk cam kapaklı köşeli fırın, ilk mini otomatik sıkıcılı çamaşır makinesi, ilk eksantrik kayışlı yayık gibi ilklere imza atan şirket olarak tanınıyor. Şirket; solo ve ankastre model elektrik, LPG ve doğalgaz ile çalışan her türlü fırın ve ocağı ve davlumbazı uluslararası standartlarda üretiliyor. Hem yurtiçinde hem de yurtiçinde faaliyet gösteren Termikel, yurtiçinde 2 bine tüketiciye ulaşırken, Avustralya'dan Şili'ye kadar geniş bir coğrafyaya da fırın, ocak ve davlumbaz satıyor. Termikel Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaya, "2023'te ihracatımızı 1 milyar...