12 / 05 / 2024

terör yabancı yatırımcı

terör yabancı yatırımcı

Terörün sektörü de vurduğunu belirten Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, “Yabancı yatırımcı, sıkıntıları dile getirmiyor ama endişeleri var.” dedi.

Yabancı yatırımcılar markalı konutlara rağbeti arttırdı!

Halil Ersoy, "Yabancı yatırımcıların gelmesi özellikle markalı konutlara rağbeti arttırdı. Ancak daha sonra yaşanan krizler yabancı yatırımcıların da gayrimenkul piyasasından yatırımlarını çekmesine yol açtı." dedi.

Özen Kuzu: Yabancı yatırımcıya oturum hakkının önü açılmalı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, yabancı yatırımcıların Türkiye'de yaşaması konusunda gerekli hazırlıkların yapılmasının sektörü daha da canlandıracağını belirtti.

Silivri yabancı yatırımcının ilgi odağı oldu!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar: " Silivri, bugün itibarıyla birçok açıdan çevre il ve ilçelerden avantajlı bir konumda bulunuyor. İlçe, yerli ve yabancı birçok yatırımcının yeni gözdesi olmaya devam diyor." dedi.

Deniz İstanbul'a yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi!

Türkiye’de çok sayıda sembol projeye imza atan Keleşoğlu Holding, Deniz İstanbul projesinde yer alan Mercan Konakları ve Marina Evleri’ni, 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi’nde ilk kez yabancı yatırımcıların beğenisine sunuyor.

Yabancı gayrimenkul yatırımcısı Türkiye'den vazgeçmiyor!

Son dönemde yaşanan terör olaylarına rağmen yabancı yatırımcı Türkiye’den vazgeçmiyor. Son 3 ayda otomotiv başta olmak üzere turizm, inşaat, ulaşım gibi sektörlerden birçok firma Türkiye’de milyar doları bulan yatırım kararı aldı.

Türkiye'ye MIPIM 2016 Fuarı'nda yabancı yatırımcıdan yoğun ilgi!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2016'ya Türkiye'den katılan belediyelere ve inşaat şirketlerine yoğun yabancı yatırımcı ilgisi olduğu gözlendi.

Yabancı yatırımcının gayrimenkul sektörüne ilgisi sürecek!

Aydınlık Gazetesi köşe yazarı olan Mustafa Pamukoğlu bugünkü köşe yazısında yabancı yatırımcının ilgisini ve Türkiye ekonomisin durumunu anlattı. Pamukoğlu, yabancı yatırımcının gayrimenkule ilgisini devam edeceğini belirtti.

Yabancı yatırımcının ilgisi Esenyurt ve Beylikdüzü'nde konut fiyatlarını artırıyor!

İstanbul merkezi Taksim'e 32 kilometre mesafedeki Esenyurt'ta 20 binin üzerinde, Beylikdüzü'nde 10 binin üzerinde konutun inşaat ve satışı sürüyor. Yabancı yatırımcı da bölgeye ilgi duyuyor. Bu da konut fiyatlarını yükseltiyor.

Bursa, yabancı yatırımcı için büyük pazar!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Şener, İngiltere Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Clive Allcorn ile bir araya geldi. Allcorn, Bursa'nın yabancı yatırımcılar için önemli bir pazar olduğunu söyledi.

Yabancı yatırımcının artan talepleri, sektörü uçurdu!

Yabancı yatırımcının artan talepleri, inşaat sektörünü adeta uçurdu. Artan konut fiyatlarını yeni imar alanlarının olmamasına bağlayan sektörün önde gelen temsilcilerinden Mümin Bostancı, artan maliyetlerin tüketiciye yansıyacağını söyledi.

Emaar Square yabancı yatırımcı talebini artıracak!

Yabancı yatırımcılar Anadolu yakasını pek fazla tanımıyor. Firmalar ilgiyi artırmak için tanıtım atağına başlarken, Emaar Square’nin açılmasıyla bölgeye yabancı talebinde patlama bekleniyor.

İzmir'e yabancı yatırımcı için fabrikalar inşa edilecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İzmir ziyaretinde yabancı yatırımcı için fabrikalar yapıp, onlara kiraya vereceklerini açıkladı.

Kınaş Topkapı yabancı yatırımcıya tanıtıldı!

Yapı Endüstrisi A.Ş. İstanbul'un tam kalbinde tarihi yarımadayı çevreleyen surlara komşu ve İstanbul'un en önemli ana arteri E5 karayolu yanı başında yükselecek Kınaş Topkapı projesi yabancı yatırımcıya tanıtıldı..

terör yabancı yatırımcı Haberi

terör yabancı yatırımcı

Gayrimenkulün nabzının tutulduğu Dubai Cityscape Global 2015, Türkiye gündeminin gölgesinde başladı. 


Terörün sektörü de vurduğunu belirten Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, “Yabancı yatırımcı, sıkıntıları dile getirmiyor ama endişeleri var.” dedi. Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya da Kuveytli ortağının tedirgin olarak telefonla bilgi aldığını söyledi.


Dünyanın önde gelen emlak ve gayrimenkul fuarlarından Dubai Cityscape Global 2015, Türkiye gündeminin gölgesinde başladı. Önce Dağlıca ardından Iğdır'da yaşanan saldırı haberleri moralleri bozdu. Cityscape'e katılacağı açıklanan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın Türkiye'de yaşanan olaylar nedeniyle fuar programlarını iptal ettiği öğrenildi. Fuara katılan firma temsilcileri, yabancı yatırımcıların Türkiye'de yaşanan gelişmeler hakkında Körfezli yatırımcıların kendilerine sorular sorduğunu kaydetti. Gelişmeleri, “Seçilmiş bir hükümet mutlaka kurulmalı. İstikrar için bu...