06 / 05 / 2024

Tesco Kipa Kalkan

Tesco Kipa Kalkan

Tesco Kipa, Manisa Mesir ve Antalya Kaş Kalkan'da birer mağaza açtığını bildirdi

Aysel Gündoğdu: Ekonomik İstikrar Kalkanı paketine konut sektörü de dahil edilmeli!

İstanbul Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aysel Gündoğdu, koronavirüsün ekonomi üzerindeki etkilerini azaltmak için yürürlüğe konulan Ekonomik İstikrar Kalkanı paketini değerlendi...

İMSAD'tan 'Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi'ne destek!

Türkiye İMSAD, koronavirüsün ekonomi üzerindeki etkilerini azaltmak için hayata geçirilen Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi hakkında bir açıklamalarda bulundu.

İstanbul İnşaatçılar Derneğinden Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi değerlendirmesi!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan "Ekonomik İstikrar Kalkanı" paketini değerlendirdi.

Hükümet 100 milyar liralık Ekonomik İstikrar Kalkanı paketini açıkladı!

Hükümet, koronavirüs salgının etkilerini azaltmak için Ekonomik İstikrar Kalkanı adını verdiği paketle 100 milyar liralık bir kaynak setini devreye aldı.

İNTES'ten 'Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi'ne destek!

İNTES Başkanı Celal Koloğlu, Ekonomik İstikrar Kalkanı olarak adlandırılan paket ile ayrılacak 100 milyar liralık kaynağın süreçten etkilenen öncelikli sektörler başta olmak üzere iş dünyasını rahatlatacağını söyledi.

Tesco Tayland Malezya'daki birimlerini 10.6 milyar dolara sattı!

İngiltere'nin en büyük perakendecisi Tesco Tayland Malezya'daki birimlerini 10.6 milyar dolar karşılığında  CP Grubu'na satmak için anlaştı...

Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için karar belli oldu!

Antalya'nın dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da kapsayan Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için Antalya Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu, yolun sit alanından geçen bölümüyle ilgili verdiği izni iptal etti.

Odac Kalkan İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Odac Kalkan İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kökcü tarafından kuruldu.

Kaş Kalkan Otoyolu projesi iptal edilsin çağrısı!

Kaş Turizm ve Kültür Derneği, Kaş-Kalkan Otoyolu projesinin doğal varlıklara zarar vereceği gerekçesiyle iptal edilmesi için çağrıda bulundu.  

Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için karar verildi!

Antalya'da dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da içine alan ve tartışmalara neden olan Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için verilen 'ÇED gerekli değildir' kararı, Antalya 2'nci İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Kipaş'ın Aydın'daki fabrikası 500 milyon dolara inşa ediliyor!

Aydın'daki kağıt fabrikasının yapımı devam ediyor. Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz, Söke Ziraat Odası'nda basın toplantısı düzenledi.

Kızılay’dan Fırat Kalkanı bölgesine bin konut!

Türkiye, Suriye’de hayatın normale dönmesi için yoğun şekilde çalışıyor. Bir çok alanda yardımlarda bulunan Kızılay şimdi de Fırat Kalkanı bölgesinde 1000 kalıcı konut inşa edecek.

KİPA 3 ildeki AVM'sini satıyor!

Türkiye’nin önde gelen perakende zinciri Kipa (Kitle Pazarlama A.Ş.), AVM'lerini satışa sunuyor. 3 ilde bulunan AVM'ler için son teklif verme tarihi 9 Ağustos.

Tesco Kipa Kalkan Haberi

Tesco Kipa Kalkan

Tesco Kipa Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


"Merkez Efendi Mah. İzmir Cad. No:220/A Merkez Manisa adresinde 158 m2 satış alanlı  Manisa Mesir,

Menteşe Mah. Şehitler Sokak No:43/3 Kalkan Kaş Antalya adresinde 200 m2 satış alanlı  Antalya Kalkan Mağazaları 07 Haziran 2012 Perşembe günü hizmete açılmıştır. Bilgilerinize arz olunur."


Emre Kulcanay /...