03 / 05 / 2024

Tesis Yönetim Derneği ve  Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği iş birliği

Tesis Yönetim Derneği ve  Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği iş birliği

AVM, havalimanları ve sitelerde bakım onarım, güvenlik bir alanlarda çeşitli çözümler sunan  Tesis Yönetim Derneği (TRFMA) ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği (PTYD) yeni bir ortaklığa imza attı.  Yeni ortaklıkla tesis yönetim sektörünün gelişimi hızlanacak. 

Konut krizinden kurtulamayan Çin'de emlak geliştiricisi holdinglere yerel yönetim desteği!

Emlak krizinin gündemden düşmediği Çin'de bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Çinli emlak geliştiricileri Sunac China ve CIFI Holdings'in projeleri yerel yönetim desteği almaya hak kazandı. İşte detaylar...

Ser Tesis Yönetim Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ser Tesis Yönetim Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Durmuş ve Serkan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Igk Gayrimenkul Ve Tesis Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Igk Gayrimenkul Ve Tesis Yönetim Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Akın Işık tarafından kuruldu.

Ghg Tesis Yönetim İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ghg Tesis Yönetim İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Taşkıran tarafından kuruldu.  

Fab Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fab Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Şenkaya tarafından kuruldu.

Sembol Apartman Site Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sembol Apartman Site Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kara tarafından kuruldu.

Kuzel Gayrimenkul Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzel Gayrimenkul Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Aytamka tarafından kuruldu.

Ibs Turkey Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ibs Turkey Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Eroğlu ve Yener Bolat ortaklığında kuruldu.

Colony Gayrimenkul Yönetim Ve İşletim Anonim Şirketi kuruldu!

Colony Gayrimenkul Yönetim Ve İşletim Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Özgün Tüzüner ve Mert Yiğit ortaklığında kuruldu.

Konut sitesi aidatlarına asgari ücret oranında artış kapıda! Tesis yönetim sektörü tepkili!

Asgari ücrete yapılan yüzde 34'lük yükselişin, apartman ve site aidatlarına da aynı oranda zam olarak yansıtılması ile ilgili hazırlıklar, tesis yönetim sektörü tarafından tepkiye neden oldu. 

Anadolu Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Koral Özel ve Serhat Şahin ortaklığında kuruldu.

Armoni Bina Tesis Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Armoni Bina Tesis Yönetim Limited Şirketi bugün KArtal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Önalan tarafından kuruldu.

Hsf Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsf Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sait Avşar tarafından kuruldu.

Tesis Yönetim Derneği ve  Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği iş birliği Haberi

Tesis Yönetim Derneği ve  Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği iş birliği

AVM'lerden hastanelere, sitelerden havalimanlarına ek çok alanda, bakım onarımdan güvenliğe, peyzajdan teknik servise kadar çözümler sunan tesis yönetim sektörünün başarılı iki temsilcisi Tesis Yönetim Derneği (TRFMA) ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği (PTYD) iş birliğine imza attı. Gerçekleşen ortaklıkla güçlerini birleştiren iki dernek, tesis yönetim sektörünün gelişimini hızlandıracak. 

Ülke ekonomisine ve istihdamına en fazla destek sağlayan sektörler arasında bulunan 40 milyarlık ekonomik büyüklüğünün yanı sıra 500 milyarlık dev bir ekonomiyi yöneten tesis yönetim sektörünün iki temsilcisi; TRFMA Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Demirtaş ev sahipliğinde gerekleşen imza töreniyle iş birliğine adım atıldı. Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği Başkanı Yahya Sağır’ın imzaladığı sözleşme sonrası plaket teslimi de yapıldı. 

İş birliğinin yansıması sektöre ve hizmet alanlara olacak  

Tesis yönetim sektörünün gelişimi, müşteriler ve toplum tarafından...