18 / 05 / 2024

teşvikiyede satılık bina

teşvikiyede satılık bina

14 mart 1932 tarihli Cumhuriyet Gazetesi'ne Emlak ve Eytam Bankası tarafından verilen ilanda Beyoğlu Teşvikiye Mahallesi Kağıtane Caddesinde yer alan aprtman 84 bin liradan açık arttırmaya çıkacakmış.

1932 yılında Teşvikiye'de bir apartman 84 bin liraymış!

14 mart 1932 tarihli Cumhuriyet Gazetesi'ne Emlak ve Eytam Bankası tarafından verilen ilanda Beyoğlu Teşvikiye Mahallesi Kağıtane Caddesinde yer alan aprtman 84 bin liradan açık arttırmaya çıkacakmış.

4 ildeki bina, arsa ve araziler yüzde 20 indirimle satılıyor! Milli Emlak satılık Mayıs 2024! 

Milli Emlak, 4 şehirdeki 36 adet gayrimenkulü satıyor. Söz konusu gayrimenkuller arasında bina, arsa ve araziler yer alıyor. İşte Milli Emlak satılık Mayıs 2024...

Yapancıya konut satışı teşviki kiralık ve satılık konut piyasasını darmaduman etti!

Ülkeye taşınan yabancılara sağlanan devlet teşvikleri ve konut piyasasının serbestleşmesi ve turizm amaçlı kısa vadeli ev kiralama uygulamasının yaygın hale getirildiği Portekiz'de kiralık ve satılık konut piyasası darmaduman oldu.

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

Ucuza mülk sahibi olmak isteyenlere icradan satılık fırsatlar!

Basın İlan Kurumu tarafından icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanları araştırıyor. İşte icradan satılık fırsatlar...

Bebek'te 2.2 milyon dolara satılık tarihi ofis binası!

Bebek'te yer alan tarihi ofis binası 2 milyon 200 bin dolara satılıyor. Bina Bebek Parkı'na 150 metre mesafede yer alıyor. 

İzmir Menderes'te 3,2 milyon TL'ye satılık bina!

İzmir Menderes İlçesi Tekeli Mahallesi'nde yer alan Prefabrik Fabrika idari bina TC Menderes İcra Dairesi tarafından satılıyor. Satışa konu olan taşınmazın satış bedeli 3 milyon 200 bin TL.

Ekosilivri satılık daire!

36 adet villadan meydana gelen Ekosilivri porjesi E-5 Karayoluna 400 metre mesafede inşa ediliyor. İşte, Ekosilivri satılık daire seçenekleri...

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

Zeytinburnu'nda icradan 6.8 milyon TL'ye satılık bina!

Zeytinburnu'nda bulunan 5 katlı bina ve Bakırköy Atlas Konakları'nda yer alan 2 daire, Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından açık artırma usulüyle satılıyor.

Fatih'te satış memurluğundan 1.5 milyon TL'ye satılık bina!

İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu Fatih 'te bulunan binayı 1 milyon 568 bin TL 'ye satışa çıkardı. Bina toplam 250 metrekare alana sahip.

İcradan satılık ilanları yüzde 20 arttı!

Ağırlaşan ekonomik şartlar icradan satılık ilanları arttırdı. Interpress’in araştırmasına göre 2014’te icradan satılık menkul, gayrimenkul ve taşıt ilanları 2013’e oranla yüzde 20 oranında artış kaydetti.

Üç dinin buluştuğu Kuzguncuk’ta satılık bina!

Kuzguncuk, Boğaziçi’nin Anadolu kıyısında, Üsküdar Paşalimanı ile Beylerbeyi arasındaki Boğaz içine açılan bir vadi. Sahile 200 metre mesafede olan satılık bina toplam 4 katlı olup 250 metrekare kapalı alana sahip...

Ataşehir Yenisahra'da 1 milyon 305 bin liraya satılık bina!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu tarafından verilen ilana göre Ataşehir Yenisahra' da 1 milyon 305 bin liraya bina satılıyor. Gayrimenkulün satışı 23 Mayıs 2014' te yapılacak.

teşvikiyede satılık bina Haberi

teşvikiyede satılık bina

İstanbul Dördüncü İcra Dairesinden:


Tamamına 84.000 lira kıymet takdir edilen Beyoğlu'nda Teşvikiye Mahallesi'nde Kağıtane caddesinde atik 29 mükerrer cedit 89/7 numaralı apartmanın tamamı.


14/4/1932 tarihine musadif perşembe günü öğleden sonra saat 14 ten 16 ya kadar İstanbul İcra memeurluğunda satılacaktur.


Satış şartnamesi 2/4/1932 tarihinde panhaneye talik olunacaktır. Arttırma Emlak ve Eytam Bankası kanununa tevfikan bir defa olup en ziyade arttıranın üstünde kalacaktır. Arttırmaya iştirak için yüzde yedi teminat akçesi lazımdır. Alacaklıların ve irtifak hakkı sahiplerinin bu haklarını ve hususile faiz ve masarife dair olan iddialarını ilan tarihinde itibaren yirmi gün içinde bildirmeleri lazımdır.


Aksi halde tapu siciliyle sabit olmayanlar satış bedelinin paylaşmasından hariç kalırlar. Alakadarların icra ve iflas kanununun 119'uncu maddesine göre tevfiki hareket etmeleri lüzumu ve müterakim vergi ve belediye vakıf icaresi...