23 / 07 / 2024

tez tour operatörü

tez tour operatörü

Tez Tour, Kuşadası'nda bölge turizmcilerinin katıldığı bir kokteyl ile "Yaza Merhaba" dedi. Tez Tour Ege Bölgesi Kontrat Müdürü Tayfun Serbez, 2014'teki hedeflerinin 30 bin olduğunu söyledi.

İnşatta usta maaşı 150 bin TL'yi gördü, müteahhitler işçi bulamıyoruz diye isyan etti!

Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından yayımlanan İnşaat Sektörü Analizi Raporu'na göre inşaatlarda çalışmak üzere ara eleman bulunamıyor. Söz konusu rapora göre, demirci, kalıpçı, iş makinesi operatörü gibi mesleklerde eleman bulmakta zorluk yaşanıyor.

İstanbul'da korku dolu yıkım çalışması! Binalar kaydı, çatlaklar oluştu! 11 daire sakini mağdur!

İstanbul Sultangazi'de dün gece bir inşaatın temel kazısını yapan kepçe operatörü, yan tarafta bulunan 5 katlı binanın temel kısmını da kazması ile bina kaydı ve çatlaklar oluştu. 

Vinç operatörü ayda 150 bin, inşaat ustası 70 bin, mühendis ise 40 bin TL kazanıyor! İnşaat sektöründe maaşlar katlandı!

Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat sektöründe kalifiye eleman sıkıntısı büyürken, maaşlar da her geçen gün katlanıyor. İnşaat sektöründe çalışanların maaşları duyanları şok etti. İşte o rakamlar...

Aytemiz ve Eşarj, elektrikli araç şarj istasyonu sayısını artıracağını açıkladı...

Akaryakıt alanında ilk kez 2017 yılında istasyonlara elektrikli araç şarj noktası kuran Aytemiz, Türkiye'nin ilk elektrikli araç şarj istasyonu operatörü Eşarj ile beraber 2024 yılında hızlı şarj noktalarının sayısını 40 şehirde 60'a çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı. İşte haberin detayları...

Bioteksan Biyolojik Ürünler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bioteksan Biyolojik Ürünler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tezölmez ve Sencer Hande Tezölmez ortaklığında kuruldu.

GYODER ve İAV'ın ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’nı kazanana 30 bin TL ödül!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) iş beraberliğinde yapılan ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’na başvurular devam ediyor. Doktora tezlerinde dereceye giren eserlerin her birine 30 bin TL nakit ödül verilecek.

İnşaat sektöründe büyük kriz! Ayda 100 bin TL’ye çalışacak işçi bulunamıyor!

İnşaat sektörünün en önemli işlerinden biri olan vinç operatörlüğünün aylık maaşı 100 bin TL’nin üzerine çıktı. Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, 500 bin işçi açığı olduğunu ve 100 bin TL maaşla çalışacak işçi bulamadıklarını dile getirdi. Peki, vinç operatörü nasıl olunur? İşte detaylar...

Bu işi yapacaklar aylık 100 bin TL kazanacak! İlkokul mezunu olmak yeterli!

İnşaat ve hazır beton gibi inşaat malzemeleri alanında yetişmiş eleman ve işçi bulma problemi büyüyor. İnşaatta günlük yevmiyeler 2 bin TL seviyesine ulaşırken, kepçe operatörü aylığının 100 bin TL’yi geçtiği ifade ediliyor.

İnşaat sektörü işçi arıyor! 100 bin lira maaş veren var

İnşaat sektörü, yurt dışına gidişlerin artmaya başlamasıyla birlikte işçi bulamamaktan şikayetçi. Günlük yevmiyede ücretler, geçen yıla göre 3 kat artıp Avrupa’yı yakalasa da sektördeki işçi ihtiyacının ancak yüzde 20’si karşılanabilmekte. Vinç operatörlüğünde de maaşlar, milletvekillerini geçiyor.

Ünlü Telekom devinden dünyayı şok eden hamle. 5 bin kişiyi işten çıkarıyor. Hepsi işsiz kalacak

Ünlü kablosuz iletişim operatörü T-Mobile dünyayı şok eden bir karara imza attı. Telekom devi, bünyesinde çalışan 5 bin kişiyi işten çıkarma kararı aldı.

TCDD KPSS şartsız personel alacak! Başvuru şartları ve son başvuru tarihi belli oldu!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, 4 eski hükümlü işçi alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı’ndan yayımlanan ilana göre, TCDD 4 adet demiryolu yol yapım bakım onarım makinesi operatörü alacak.

Vodafone hattına sahip olanlar dikkat! Eğer bunu yaparsanız paranız iade olacak!

Türkiye'de faaliyet gösteren mobil operatör Vodafone, tarife ücretlerine yapılan zam nedeniyle müşterilerine önemli bir duyuru yaparak, tarife farklarının 15 gün içinde iade edileceğini açıkladı.

Karayolları Genel Müdürlüğü birçok alanda rekor sayıda işçi alımı yapacak! Sürücü operatörü, yapı ustası, aşçı...

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 2023 yılı kapsamında personel, memur ve işçi alımı hakkında son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada birçok alanda personel alımı yapılacağı duyuruldu.

tez tour operatörü Haberi

tez tour operatörü

Türkiye'ye önemli sayıda turist getiren tur operatörlerinin başında gelen Tez Tour, Kuşadası'nda bölge turizmcilerinin katıldığı bir kokteyl ile "Yaza Merhaba" dedi. 


Kuşadası'nın simgesi Güvercinada'daki "Yaza Merhaba" etkinliğine aralarında Aydın İlk Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ve Kuşadası Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Bülent İlbahar ile birlikte turizmciler katıldı. Tez Tour Ege Bölgesi Kontrat Müdürü Tayfun Serbez, 2013 sezonunda 28 bin müşteri ağırladıklarını anımsatarak, 2014'teki hedeflerinin 30 bin olduğunu söyledi. 


Habertürk...