29 / 04 / 2024

TFF Başkanı Yıldırım Demirören soma okul açılışı

TFF Başkanı Yıldırım Demirören soma okul açılışı

Soma'daki 301 şehit madenci anısına, TFF Başkanı Yıldırım Demirören tarafından 1 milyon 35 bin lira yatırımla inşa edilen 3 derslikli "Tülin Demirören Maden Şehitleri Anaokulu" ve 12 derslikli "Erdoğan Demirören Maden Şehitleri İlkokulu" törenle açıldı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşümde Ümraniye pik seviyede!

KİPTAŞ’ın eski Genel Müdürü, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye’de bulunan 56 bin binadan sadece 148’nin riskli olduğunu belirterek, kentsel dönüşümde Ümraniye'nin pik seviyede olduğunu açıkladı.

TÜGİAD Başkanı Yıldırım’dan genç nüfus çıkışı: ‘Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli’

TÜGİAD Başkanı Gürkan Yıldırım, Türkiye’nin elinde bulundurduğu genç nüfus avantajına dikkat çekti. Yıldırım, “Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Zekeriya Yıldırım yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding tarafından 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Yönetim kurulu komiteleri belirlendi. Zekeriya Yıldırım'ın yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmasına karar verildi.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm başladı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 7.etap çalışmalarına başlandı. 

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediye Başkanı oldu!

Ümraniye'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı İsmet Yıldırım kazandı. İsmet Yıldırım, 1999 yılından bu yana KİPTAŞ Genel Müdürlüğü görevini yürütüyor...

Yıldırım Demir, Ardanuç Belediye Başkanı oldu!

Artvin'in Ardanuç ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Yıldırım Demir kazandı...

Binali Yıldırım: Kanal İstanbul bu sene başlayabilir!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Kanal İstanbul'un finanasmanında bir sorun yok. Rant projesi diye iddialar vardı bu doğru değil. Proje her an başlayabilir'' diye konuştu.

İsmet Yıldırım, Ümraniye’ye başkan olmak üzere yola çıktı!

20 yıllık KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım görevinden sonra, Ümraniye’ye başkan olmak üzere yola çıktı...

TFF Başkanı Yıldırım Demirören soma okul açılışı Haberi

TFF Başkanı Yıldırım Demirören soma okul açılışı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Soma maden faciasının acılarının valilik ve kaymakamlıkla yapılacak çalışmalarla, tamamen kapatılacağını ve yeni bir gelecek hazırlanacağını bildirdi. 


Manisa'nın Soma ilçesinde, geçen yıl 13 Mayıs'ta yaşanan faciada yaşamını yitiren 301 şehit madenci anısına, TFF Başkanı Yıldırım Demirören adına 1 milyon 35 bin lira yatırımla inşa edilen 3 derslikli "Tülin Demirören Maden Şehitleri Anaokulu" ve 12 derslikli "Erdoğan Demirören Maden Şehitleri İlkokulu" törenle açıldı. 


Bakan Eroğlu, törende yaptığı konuşmada, maden faciasıyla yaşanan acının çok büyük olduğunu, buna karşın Türk milletinin tek yürek halinde bu acıyı paylaştığını kaydetti. 


Eğitimin önemine işaret eden Eroğlu, bu okullarda yetişecek çocuklarla Türkiye'nin geleceğe emin adımlarla ilerleyeceğini, İslam inanışında hayır yapanın amel defterinin ahirete kadar sürdüğünü, Erdoğan Demirören'in yaptırdığı okullarla bu ayrıcalığı kazandığını...