14 / 05 / 2024

The Buılder adres

The Buılder adres

The Buılder Yapı Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Başaran Boyacı tarafından kuruldu.

Besa Holding'ten Bodrum'a dev yatırım! The Bo Viera projesi bu yıl tamamlanıyor!

Besa Holding tarafından toplamda 300 milyon dolarlık yatırımla yapılan The Bo Viera projesi Bodrum’un incisi Gündoğan’da yükseliyor. 

Oyun severler müjde! Bu iddia doğru ise çok sevilen oyun Epic Games Store indirimli geliyor

Dünyanın en çok ve hem eski hemd e yeni nesilin severek oynadığı GTA'nın  Epic Games Store bu hafta, indirimli şekilde  Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition ekleneceği iddia edildi.

RE/MAX brokerı Hasan Can'a The Luminary Of Distinction ödülü!

RE/MAX Global'in verdiği ve ödüllerin en üst seviyesi olan “The Luminary Of Distinction” RE/MAX 7 Tepe Ofisi Brokerı Hasan Can’ın oldu. Söz konusu bu ödülü RE/MAX Türkiye ve RE/MAX Avrupa’da alan ilk ve tek kişi olan Hasan Can, 20 yıl önce hayalini kurduğu ödülü almış olmanın mutluluğunu yaşadığını

The Buılder Yapı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

The Buılder Yapı Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Başaran Boyacı tarafından kuruldu.

Sign of the City Awards için başvurular başladı!

İş birliğinde bulunduğu kurum ve kuruluşlarla bu yıl gücünü daha da yükselten Sign of the City Awards (SotCA) için başvurular başladı. Gayrimenkul sektörünün en prestijli platformu olan yarışmaya, 4 Ekim’e kadar başvuruların yapılması gerekiyor.

Sign of the City Awards için başvurular başladı!

İş birliği yaptığı kurum ve kuruluşlarla bu yıl gücünü yükselten Sign of the City Awards (SotCA) için başvuruları başladı. Sign of the City Awards’a son başvuru tarihi ise 4 Ekim olarak açıklandı.

The BIG 5 Show Dubai fuarına rekor katılım!

The BIG 5 Show Dubai, Ortadoğu’nun en büyük, dünyanın ise sayılı yapı fuarlarında biri olarak nitelendiriliyor. Bu yıl 39’uncu kez kapılarını açan bu dev organizasyona 2 bin 500 firma katıldı.

Sign of the City basın toplantısı 15 Ağustos'ta!

Türkiye’nin en prestijli projelerinin seçileceği Sign of the City Awards (SOTCA) gayrimenkul yarışması bu yıl 5'ncisi düzenleniyor...

Pendik Kavakpınar'a iki yeni okul müjdesi!

Her hafta bir camiye konuk olunan Cuma Buluşmaları’nda bu kez adres Kavakpınar Mahallesi'ydi. Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin,  mahalleye 24 derslikli ilkokul ve 24 derslikli  ortaokul olmak üzere iki okul yapılacağının müjdesini verdi.

Celebrıty Buılder Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Celebrıty Buılder Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Yasser Alfaraj Alradawy tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

2017 Sign of the City Ödülleri Kasım'da!

Hürriyet Gazetesi’nin, Türkiye’de gayrimenkul sektörünü daha iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlediği Sign of the City Ödülleri bu yıl Kasım 2017’de düzenlenecek.

The Ocean Resort & Residence projesinin yüzde 30'u satıldı!

The Ocean Resort&Residence projesinin şu ana kadar yüzde 35’lik bir kısmı satılmış durumda. Bunun yüzde 25’lik kısmını ise Türkler oluşturuyor. Projenin teslim süresine kadar bu kısmın yüzde 60’ı bulması öngörülüyor.

Çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Çevre temizlik vergisi mükellefinin herhangi bir adres değişikliği ya da emlak ve satımlarında bağlı bulunulan belediyenin, bu durumdan haberdar edilmesi gerekiyor. Peki, çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

The Buılder adres Haberi

The Buılder adres

The Buılder Yapı Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Başaran Boyacı tarafından kuruldu.

The Buılder Yapı Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...