24 / 07 / 2024

Thoma Eurasia Turkey İnşaat iletişim

Thoma Eurasia Turkey İnşaat iletişim

Thoma Eurasia Turkey İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Özgen Ekinci tarafından kuruldu. 

Thoma Eurasia Turkey İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thoma Eurasia Turkey İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Özgen Ekinci tarafından kuruldu. 

Thoma Turkey İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Thoma Turkey İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esma Kaygusuz ve Anıl Özgen Ekinci ortaklığında kuruldu. 

Cityscape Turkey en büyük lansman organizasyonu oldu!

24-25-26 Mart2016 tarihlerinde istanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Cityscape Turkey, 7 bin metrekarelik fuar alanında 60'ın üzerinde şirketi ağırlayarak fuarın tarihindeki en büyük lansman organizasyonu oldu.

Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nı 5 binin üzerinde kişi ziyaret etti!

Gayrimenkul sektörünün küresel çapta en geniş kapsamlı organizasyonlarından Cityscape, İstanbul’daki ilk fuarında şov yaptı. Cityscape Turkey’i 3 günde 5 binin üzerinde kişi ziyaret etti.

Efekta Mimarlık, Cityscape Turkey'de yerini aldı!

Aralık 2002'de Kayhan Çakanel'in kurduğu Efekta Mimarlık, Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda katılımcı olarak yerini aldı. Kayhan Çakanel ile Efekta Mimarlık projelerini ve kentsel dönüşümü konuştuk.

Kuzu Grup’tan Cityscape Turkey’de 24 milyon dolarlık satış!

Türkiye ekonomisine ve sektöre büyük katkı sağlayacak, yerli ve global yatırımcılarla, gayrimenkul geliştiricilerini bir araya getiren Cityscape Turkey geçtiğimiz gün başladı. Kuzu Grup, fuara SeaPearl Ataköy projesi ile katıldı

Quasar İstanbul'dan Cityscape Turkey'e özel yüzde 10+yüzde 10 indirim!

Quasar İstanbul, 'Quasar Residences' ve 'Fairmont Hotel ve Residences' olmak üzere iki kule halinde inşa ediliyor. Projede Cityscape Turkey'e özel yüzde 10+yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor.

Konut alırken kazanmak isteyen Cityscape Turkey’e koştu!

Cityscape’in Türkiye’deki ilk fuarı, başarılı başlangıcı ile Türkiye gayrimenkul sektörüne hareketlilik getirdi. Cityscape Turkey’in sunduğu benzersiz fırsatlardan yararlanmak için gelen konut alıcılarının yoğunluğu da dikkat çekti.

Projebeyaz'dan Cityscape Turkey'in ilk gününde 7 satış!

Amerikanın 2. en büyük gayrimenkul firması olan Lennar Homes USA ile aracısız konut satışını sağlayan Projebeyaz Cityscape Turkey Fuarı'nda ilk gün Orlando, Florida ve Arizona'da yaklaşık 350 bin dolarlık 7 satış gerçekleştirdi.

Golden Tulips Kartal'da Cityscape Turkey'e özel yüzde 16 indirim!

İstanbul Kartal'da inşa edilen Golden Tulips Kartal projesinde Cityscape Turkey'e özel yüzde 16 indirim imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor...

Cityscape Turkey’de gösteri değil, satış var!

Küresel anlamda gayrimenkul sektörünün en prestijli fuarlarından Cityscape, Türkiye’ye geldi. 26 Mart’a kadar açık kalacak Cityscape Turkey’e, 59 ülkeden bin 500 yabancı olmak üzere 3 bin 300 kişi ön kayıt yaptırdı.

Ağaoğlu Central Park projesiyle Cityscape Turkey'de!

Ağaoğlu Central Park projesi dün satışa çıktı. Suudi Arabistanlı iş adamı Marvan B.A. Ashour projeden 25 milyon dolarlık alım yaptı. Cityscape Turkey 2016'da yerini alan Central Park projesinde 1.155 daire ve 12 adet villa bulunuyor.

Cityscape Turkey’e bireysel yatırımcılar ve konut alıcılarından yoğun ilgi!

Cityscape Turkey’e özel avantajlar ve lansmanlar nedeniyle, bireysel yatırımcılar ve konut alıcıları da fuara büyük ilgi gösteriyor. Türkiye gayrimenkul oyuncuları, konut alıcıları ve gayrimenkul yatırımcıları ile Cityscape Turkey’de buluşuyor.

Thoma Eurasia Turkey İnşaat iletişim Haberi

Thoma Eurasia Turkey İnşaat iletişim

Thoma Eurasia Turkey İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Özgen Ekinci tarafından kuruldu. 

Thoma Eurasia Turkey İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Thoma Eurasia Turkey İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Mimar Sinan Mah.Üsküdar Cad. Yedpa Tic.Merkezi F Cd.1 F/280 Ataşehir