26 / 05 / 2024

thy ortakları

thy ortakları

Yabancı yatırımcılar; iki ay satış tarafında yer aldıktan sonra geçtiğimiz Ekim ayında Borsa İstanbul’da 583.1 milyon dolar tutarında net hisse senedi aldı. Borsa İstanbul’daki net alımları ise 1.71 milyar dolara yükseldi.

THY'den tavan fiyat açıklaması!

THY Basın Müşavirliği'nden edinilen bilgiye göre, daha önce "centilmen tavan" olarak ifade edilen ve Mayıs ayında 309 lira olarak revize edilen tavan fiyatı uygulamasına devam ediyor.

THY ile uçana Shell'de akaryakıt bedava!

Türk Hava Yolları (THY) ve Shell & Turcas'ın imzaladığı anlaşma ile, THY ile uçan Miles&Smiles üyeleri kazandıkları millerle Shell istasyonlarından oto gaz ve akaryakıt alabilecekler...

Türk Demir Döküm, Vaillant haricindeki ortaklarını ortaklıktan çıkarıyor!

Türk Demir Döküm fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türk Demir Döküm, Vaillant Saunier Duval Iberica haricindeki ortaklarını ortaklıktan çıkarıyor.

THY Havacılık Bakım Onarım Merkezi açıldı!

THY Teknik A.Ş. Havacılık Bakım Onarım Merkezi'nin Sabiha Gökçen'deki tesisi hizmete açıldı. Başbakan Erdoğan, "Yılda 500 milyon dolar ciro beklenen bu tesisle ülkemizin havacılık tarihinde yeni bir sayfa açılmış oluyor" dedi...

THY 65 yaş üstü indirimini kaldırdı!

THY tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi "Değerli Yolcularımız, İç hat uçuşlarda 65 yaş ve üstü yolcularımıza sunduğumuz indirimli bilet hakkı 23 Haziran itibarıyla kaldırılmıştır."

THY Bakım Merkezi'nde 30 ülkenin uçağı tamir edilecek!

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, dün Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 550 milyon dolar maliyetle yapılan Türk Hava Yolları Havacılık Bakım Onarım Merkezi’ni (HABOM) açtı. THY Bakım Merkezi'nde 30 ülkenin uçağı tamir edilecek.

Başbakan Erdoğan THY HABOM tesisini törenle açtı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı'na inşa edilen Türk Hava Yolları Hava Bakım Onarım Modifikasyon (HABOM) tesislerini törenle açtı. THY HABOM, dünyanın en büyük 3 uçak bakım tesislerinden biri olacak

THY Teknik AŞ Havacılık Bakım Onarım Merkezi açıldı!

THY Teknik AŞ Havacılık Bakım Onarım Merkezi açıldı. Başbakan Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki THY Teknik AŞ Havacılık Bakım Onarım Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, emeği geçenleri tebrik etti.

THY, 65 yaş üstü yolculara indirimi kaldırdı!

Türk Hava Yolları (THY), 65 yaş üstü yolculara uyguladığı indirimi 23 Haziran itibari ile kaldırdığını duyurdu.THY'nin engelli, çocuk ve öğrenci indirimlerinin devam ettiği öğrenildi.

THY, Bosna seferlerini arttırdı!

Türk Hava Yolları ( THY ) Bosna Hersek Müdürü Ahmet Salih Kansu, Türk vatandaşlarından özellikle hafta sonu tatili için Bosna Hersek'e yoğun talep olduğunu belirtti.

THY Pisa’ya yeni sefer başlattı!

TÜRK Hava Yolları (THY), İtalya’da şu anda sefer düzenlediği Roma, Milano, Venedik, Napoli, Bolonya, Cenova, Torino ve Katanya’nın ardından dokuzuncu kent olan Pisa’ya yeni sefer başlattı...

THY Pisa seferlerine başladı!

THY Pisa seferlerine başladı. İtalya’daki Pisa kentine bugün ilk seferini yapan Türk Hava Yolları ( THY ) uçağı için Uluslararası Galileo Galilei havaalanında tören düzenlendi.

THY uçuş trendleri 2014 kamuoyu araştırması yayınlandı!

Alman yolcuların yüzde 69’u uçaklarda cep telefonu kullanımına izin verilmesine karşı çıkarken, en büyük endişelerinin güvenlik değil gürültü olduğunu kaydettiler. THY uçuş trendleri 2014 kamuoyu araştırması yayınlandı.

thy ortakları Haberi

thy ortakları

Yabancı yatırımcılar; iki ay satış tarafında yer aldıktan sonra geçtiğimiz Ekim ayında Borsa İstanbul’da 583.1 milyon dolar tutarında net hisse senedi aldı.Yabancı yatırımcıların yıl başından bu yana Borsa İstanbul’daki net alımları ise 1.71 milyar dolara yükseldi. Borsa İstanbul’un yayımladığı verilerine göre yabancı yatırımcıların en yoğun net aldığı üç hisse; 105.8 milyon dolar ile THY, 66.3 milyon dolar ile Halkbank  ve 57.6 milyon dolar ile Garanti Bankası oldu.


Çıktığı hisseler

Yabancıların en fazla sattığı hisseler ise 17.9 milyon dolar ile Koza Altın, 16.8 milyon dolar ile Emlâk Konut ve 13.8 milyon dolar ile Enka İnşaat oldu. Yabancı yatırımcıların ulusal ve ikinci ulusal pazar, gözaltı pazarı, kurumsal ürünler, gelişen işletmeler piyasası ve serbest işlem platformunda geçen ayki alım işlemleri 7.16 milyar dolar olurken,...