20 / 05 / 2024

TİKA 2018 Tecrübe Paylaşım Programı

TİKA 2018 Tecrübe Paylaşım Programı

Dünya Etnospor Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan, geçen yıllarda Türkiye'de büyük bir firmanın sosyal sorumluluk projesi kapsamında doğuda bir okul inşa ettirdiğini, sonradan reklama ayrılan bütçenin inşaat projesinden daha fazla olduğunu öğrendiğini söyledi.

CHP İl Başkanına ait olduğu ortaya çıkmıştı! Kaçak yapıya 1 milyon 300 bin TL'lik ceza kesildi! 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun İzmir Narlıdere Sahilevleri’nde mühürlenen kaçak yapısına rekor ceza kesildi. Narlıdere Belediyesi encümeni izinsiz ve ruhsata aykırı işlemler için 1 milyon 300 bin Türk Lirası fatura çıkarttı. 

Türkiye'nin ilk beş yıldızlı oteli yıkılıyor...

Türkiye’nin ilk beş yıldızlı oteli Çınar Otel, yıkılma ile  karşı karşıya kalmış durumda. Yapıldığı sene 16 milyon liraya mal olan otelden yolu geçenler anılarını anlattılar. İşte haberin detayları...

BİM'de İçim tereyağı 195 TL'ye, tam yağlı TekSüt kaşar peyniri 189 TL'ye düştü! BİM 14 Kasım 2023 aktüel kataloğu...

BİM'in 14 Kasın Salı 2023 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda BİM'de İçim tereyağı 195 TL'ye, tam yağlı Tek Süt kaşar peyniri 189 TL'ye düştü. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Türkiye'nin göbeğinde yer alıyordu... Bu sefer bir AVM iflas etti: Hepsi tahliye edilecek

Türkiye'de Ankara'nın göbeğinde yer alan bir AVM, iflas bayrağını çekti. AVM içerisindeki tüm esnaflar kısa süre içerisinde tahliye edilecek ve AVM artık hizmet vermeyecek.

Mustafa Saka kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Kaç dil biliyor? Şu an ne iş yapıyor?

Mustafa Saka kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç dil biliyor? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Trend GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Mustafa Saka ile ilgili tüm merak edilenler...

Arnica Magma UT62050 Şok Buharlı Ütü kaç TL, en uygun nerede satılıyor? 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Arnica Magma, tüm kumaş türlerinin üzerinde yağ gibi kayar; parlama, yapışma, damlama yapmaz. Kırışıklıkları açarken giysileri yıpratmaz. Peki, Arnica Magma, kaç watt? Arnica Magma dikey ütüleme yapar mı? İşte detaylar...

Arzum Olivya Buharlı Ütü Kaç TL? En uygun fiyata nereden alınır? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerimdeki kırışıklıklar tamamen yok olmuyor diyenler ve ütü arayışı içinde olanlar için Arzum ; Seramik tabanlı ütüsünü tüketicisinin beğenisine sunuyor. Yüksek ütüleme performansı ve kireç oluşumunu önleyen sisteme sahip olan Arzum ütü çokça tercih ediliyor.

Bu ütü çok akıllı! Philips Perfect Care ütü kaç TL? Özellikleri neler? 1 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Ütü kullanırken sık yaşanan sorunlardan biri olan prizde unutma endişesine son veren Philips Perfect Care, bir süre kullanılmayınca otomatik olarak kapanarak, yaşanabilecek kazaların önüne geçiyor. Peki Philips Perfect Care ütünün başka hangi özellikleri var? Fiyatı kaç TL? İndirime girdi mi?

Beş yıllık ihracatı 4 milyar doları aştı

Dünyanın önde gelen tütün üreticilerinden biri olan Türkiye, 2018 Ocak- 2022 Eylül tarihleri arasında 4,2 milyar dolarlık tütün ihracatı gerçekleştirdi.

Beko Buhar Kazanlı Ütü fiyatları ne kadar? Beko Buhar Kazanlı ütüler kaç TL? İşte 1 Eylül 2022 fiyat listesi

Beko Buhar Kazanlı Ütü fiyatları en cazip fiyatları ile satılmaya devam ediyor. Peki Beko Buhar Kazanlı Ütü fiyatları ne kadar? Beko Buhar Kazanlı Ütü kaç TL? İşte Beko Buhar Kazanlı Ütü 1 Eylül 2022 fiyat listesi...

İstanbullulara kötü haber! Megakentin göbeğindeki o yol 15 gün kapatılacak! İşte ayrıntılar... 

İstanbullulara kötü haber geldi. Megakentin göbeğinde İSKİ tarafından başlatılan içme suyu hattı yenileme çalışması nedeniyle o yol 15 gün kapalı kalacak. İşte ayrıntılar...

TİKA 2018 Tecrübe Paylaşım Programı Haberi

TİKA 2018 Tecrübe Paylaşım Programı

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından Türk Hava Yolları (THY), Anadolu Ajansı (AA) ve TRT iş birliğinde üniversite öğrencilerine küresel gönüllülük bilinci kazandırılması amacıyla gerçekleştirilen "2018 Tecrübe Paylaşım Programı"nın tanıtım toplantısı,TÜGVA Florya Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu'nda yapıldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, toplantının açılışında gerçekleştiren Dünya Etnospor Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan, kadar genç insanın, böyle bir organizasyonla dünyanın birçok sıkıntı yaşayan ülkelerine gidip gelmelerinin büyük sorumluluk olduğunu dile getirdi.

Bu sebeple bu yükün altına giren TİKA'yı tebrik eden Erdoğan, bugün gelinen noktada özellikle TİKA'nın merkezinde olduğu yurt dışı yardımlarla Türkiye'nin, dünyada bu konuda birinci sıraya yerleştiğini belirtti.

Bilal Erdoğan, geçen yıllarda Türkiye'de büyük bir firmanın sosyal sorumluluk projesi kapsamında doğuda bir okul inşa ettirdiğini, sonradan reklama ayrılan bütçenin inşaat projesinden daha...