17 / 05 / 2024

tikanın sırbistanda yaptığı okul

tikanın sırbistanda yaptığı okul

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Sırbistan'ın Sancak bölgesinin en büyük kenti Yeni Pazar'da TİKA tarafından yaptırılan okulun açılış kurdelesini kesti. TİKA'nın bölgede yaptığı yatırımların bedeli 6 milyon avro...

Ali Kurt: 201 milyon dolar borçla devraldığımız KİPTAŞ'ın tüm borçlarını sıfırladık!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada  KİPTAŞ'ı 201 milyon dolar borçla devraldıklarını belirterek, şirketin tüm borçlarını sıfırladıklarını söyledi. 

Doların 70 TL olacağını söyleyen Selçuk Geçer'den ters köşe! Bu senaryo gerçek olursa felaket kapıda

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların bu sene içinde yükselerek 70 TL' olacağını söylemişti. Ardından yaptığı açıklama ise yatırımcıları adeta ters köşe yaptı. 

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Asgari ücrette 500 dolar vaadi geri planda: Eski bakanın sözleri unutuldu mu? 

Eski bakan Vedat Bilgin, Mayıs ayında yaptığı açıklamada asgari ücretin 500 dolar seviyesinde olacağını söylemişti. Yetkililer, her gün asgari ücret zammıyla ilgili açıklamalar yapıyor ancak '500 dolar' ifadesine dikkat çekilmemesi gözden kaçmadı. 500 dolar vaadi unutuldu mu? İşte ayrıntılar...

Bakan Bekir Bozdağ'dan son dakika açıklaması! Kirada yüzde 25 artış sınırının süresi uzatılacak!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada kiralarda yüzde 25 artış sınırının süresinin uzatılacağını söyledi.

Kritik dolar yorumu! FED üyesi öyle bir açıklama yaptı ki herkesin ağzı açık kaldı! Doların sırrı resmen çözüldü

St Louis Fed Başkanı Bullard'tan kritik dolar yorumu geldi. FED üyesi dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı herkesin ağzı açık kaldı. Doların sırrı resmen çözüldü.  

MediaMarkt SAMSUNG Mikrodalga Fırın'a indirim yaptı! İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt Samsung Mikrodalga Fırın'a indirim yaptı. Samsung mikrodalga fırın fiyatları ne kadar? İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Martı GYO turizm yatırımlarının sürelerini uzatıyor!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması başvurusu hakkında açıklama yaptı.

İnşaat sektörü yeni yılda canlılığını sürdürecek!

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "2018 yılında da hizmetler, sanayi, tarım ve inşaat sektörünün canlılığını sürdürmesini bekliyoruz." diye açıklamalar yaptı. 

Korkak zenginler sığınak yaptırıyor!

Zenginleri ölüm korkusu sardı. Sığınak yaptıran zenginlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Psikologlar, "Zenginler, fakirlere göre ölümden daha çok korkar. Sığınak da bu korkunun nedeni" diyor..

Isparta Belediyesi imar prangalarını söküyor!

Belediye, imar prangalarını söküyor. 3 ayrı projede 100 binden fazla dairelik konut rezervi oluşturuluyor. Atıl arsalar değerleniyor, müteahhitlik sektörünün arsa maliyetleri düşüyor. Bu durum daire fiyatlarının düşmesine de etkili olacak.

ODE Yalıtım İstanbul ekibi satışın sırlarını anlattı!

Yalıtım sektörünün önde gelen şirketlerinden ODE, üç gün süren 2017 Satış Eğitim Toplantısı’nı Çorlu fabrikasında düzenledi.

Kırşehir'de kentsel dönüşüm adalarının sınırlarında değişiklik!

Kırşehir Belediye Meclisinin 2017 yılı Şubat dönemi toplantısı yapıldı. Toplantıda banka evleri ve eski sanayi sitesi kentsel dönüşüm alanlarının sınırlarında değişiklik yapılması görüşülerek karara bağlandı.

tikanın sırbistanda yaptığı okul Haberi

tikanın sırbistanda yaptığı okul


Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Sırbistan'ın Sancak bölgesinin en büyük kenti Yeni Pazar'da, TİKA tarafından yaptırılan okulun açılış kurdelesini kesti.


TİKA-Yeni Pazar Okulu'nun açılışı dolayısıyla düzenlenen törende, halk oyunları gösterisi ve öğrenci korosu konseri düzenlendi. Törene, Sırbistan Başbakan Yardımcısı Rasim Ljajiç, Devlet Bakanı Sulejman Ugljanin, Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Mehmet Kemal Bozay, TİKA Başkanı Serdar Çam, bazı milletvekilleri ve davetliler ile çok sayıda Yeni Pazarlı katıldı.


Bozdağ, törende yaptığı konuşmada, Türkiye ile Sırbistan'ın Sancak bölgesi arasında uzak mesafe olmasına rağmen Türk halkı ile Sancak'ta yaşayan Boşnaklar arasında gönül bağı olduğunu belirtti. Türk halkının, Sancak bölgesinde yaşayanların sevinç ve kederine her zaman ortak olduğunu ifade eden Bozdağ, "Biz aynı medeniyetten beslenen iki aileyiz" dedi.


Başbakan Yardımcısı Bozdağ, bu nedenle TİKA'nın, bölgede önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini ve...