28 / 04 / 2024

Tilkiyle Vals toplama kararı

Tilkiyle Vals toplama kararı

Siyah Beyaz yayınlarından çıkan Tilkiyle Vals kitabı hakkında toplatılma kararı verildi. Yazar Ergun Poyraz'ın kitabı müteahhit Emrullah Turanlı'yı anlatıyordu..

Avrupakent GYO'nun halka arzında talep toplama başladı!

Artaş Holding’in, AVM, rezidans, ticari üniteler, satışa hazır konut projeleri ve süren konut projeleri olmak üzere, düzenli kira getirili ve çeşitlendirilmiş bir portföye sahip olan iştiraki Avrupakent GYO'nun halka arzında talep toplama resmen başladı.

Mega Metal halka arz oluyor! Mega Metal'in halka arzında talep toplama tarihi 7 Aralık...

Bakır tel sektöründe Avrupa ve Türkiye pazarının lider üreticilerinden Mega Metal'in halka arzında talep toplama tarihleri 7-8 Aralık 2023'te gerçekleşecek. Mega Metal'in talep toplama rakamları ve detaylar. İşte haberin ayrıntıları...

Sur Tatil Evleri GYO halka arz oluyor! Talep toplama tarihleri 7-8 Aralık!

Sur Tatil Evleri GYO’nun halka arzında talep toplama tarihleri açıklandı. Merakla beklenen halka arzda, 7-8 Aralık tarihlerinde 49,18 TL sabit fiyatla talep toplanacak. 

Batı Ege GYO'nun halka arzında talep toplama yarın başlıyor! 290 milyon TL'lik sermaye artırımı!

Batı Ege GYO, şirketin yüzde 35,53'ünü halka arz ederek 290 milyon TL sermaye artırımı gerçekleştirecek. Batı Ege GYO'nun halka arzında talep toplama yarın başlıyor. 

Batı Ege GYO halka arz ne zaman? Talep toplama tarihleri belli oldu!

Sermaye Piyasası Kurulu onayıyla Batı Ege GYO resmen halka açılıyor. Konu ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre tamamı ‘Sabit Fiyat İle Talep Toplama’ yöntemiyle yapılacak olan halka arzda talep toplama tarihleri 30 Kasım 2023 - 1 Aralık 2023 olarak belirlendi. 

Ebebek halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Kaç lot verecek?

EBEBK bist kodlu halka arz talep toplama önceki gün başladı. Halka arz sonuçları KAP tarafından açıklanmasının ardından şirket Yıldız Pazar'da işlem görecek. Peki, Ebebek halka arz hangi bankalarda? Hisse kodu ve hisse fiyatı ne? İşte detaylar...

Kiler Holding halka arz talep toplama tarihleri belli oldu mu? Kiler Holding halka arz fiyatı ne kadar?

Kiler Holding halka arz konusu ile gündemde yer alıyor. Kiler Holding halka arz talep toplama tarihleri araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte merak edilen detaylar!

Rubenis Tekstil halka arz talep toplama tarihleri belli oldu mu? Rubenis Tekstil halka arz fiyatı ne kadar?

Rubenis Tekstil gündemde yer alıyor. Rubenis Tekstilin halka arz talep toplama tarihleri araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte merak edilen detaylar!

GES nedir? GES ne anlama geliyor? Gelire Endeksli Senet talep toplama başvurusu nasıl yapılır?

GES başvurularına dair araştırmalar bugün itibariyle başladı. GES başvurusu yapmak isteyenler gündemi yakından takip ediyor. Peki GES nedir, Gelire Endeksli Senet talep toplama başvurusu nasıl yapılır?

Gelire endeksli senetlerde talep toplama tarihi asgari tutar açıklandı! 3 bankadan alınacak

Hükümet yatırımcının dolardan ziyade Türk lirasına yönelmesini sağlamak için Kur Korumalı Mevduatın ardından yeni bir enstrüman açıkladı. Gelire Endeksli İç Borçlanma Senedi ihraç edilecek. Talep toplama tarihleri ve asgari tutar miktarı açıkladı.

Yağmur suyu toplama sistemi binalarda nasıl işleyecek?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ana hizmet binasına kurulan yağmur suyu toplama sisteminin işleyişi video ile paylaşıldı. 

Erenler Geri Dönüşüm Cam Toplama Ayırma İşleme İnşaat Otomotiv Nakliyat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Erenler Geri Dönüşüm Cam Toplama Ayırma İşleme İnşaat Otomotiv Nakliyat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Savga tarafından kuruldu.

ÇATIDER'den yağmur suyu toplama sistemi zorunluluğuna destek!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal, ‘Binaların çatılarında toplanan yağmur sularının arıtılarak bina ihtiyacında kullanılmak üzere bahçe zemini altında bir depoda toplaması amacıyla yağmur suyu toplama sistemi yapılması zorunluluğunun’ olumlu bir adım olduğunu söyledi.

Tilkiyle Vals toplama kararı Haberi

Tilkiyle Vals toplama kararı

Yazar Ergun Poyraz'ın Siyah Beyaz yayınlarından çıkan Tilkiyle Vals kitabı toplatıldı. Kitap Taş Yapı'nın sahibi Emrullah Turanlı'yı konu alıyor. 


Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Mütehit Emrullah Turanlı kitapta "aile, sosyal ve iş hayatına dair mahrem bilgilere yer verildiğini, kendisine hakaret edildiğini, kişilik haklarına saldırıda bulunulduğunu" iddia ederek, toplatma talebinde bulundu.


Ankara 17. Asliye Hukuk Mahkemesi Turanlı'nın talebini haklı buldu ve "kitabın dağıtım ve satışının durdurulması, toplatıolması yönünde ihtiyati tedbir kararı" verdi. 


Yayınevi konuya ilişkin açıklama yaptı. Yayınevinden yapılan açıklama şu şekilde; "Yayınevimize tebliğ edilmeden ender rastlanan bir şekilde kitabevlerinin raflarından toplatılmaya başlanıldı.Tüm hukuksal haklarımızı arayacağız. Bilgini ve gerçekğin insanlara ulaşmasında yayınevi olarak üzerimize düşen sorumluluğu sürdürmeye devam edeceğiz. Yaşasın...