02 / 05 / 2024

TİMFED Zirvesi nerede

TİMFED Zirvesi nerede

TİMFED (Tesisat İnşaat Malzemecileri Federasyonu) İnşaat sektöründeki riskler ve fırsatları değerlendirilmesi adına İstanbul'da sektörün önde gelenlerinin katıldığı büyük bir zirve gerçekleştirdi. Zirveye çok sayıda akademisyenin katıldı..

Feridun Geçgel nereli? Çalışma hayatına nerede başladı? Astor Enerji faaliyetlerine nerede devam ediyor?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Feridun Geçgel ne zaman doğdu? Astor Enerji, tüm faaliyetlerini nerede topladı? İşte Feridun Geçgel ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Mehmet Serkan Karabacak hangi alanlarda çalıştı? Doktorasını nerede yaptı? Ne zaman CEO oldu?

Peker GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Mehmet Serkan Karabacak kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Mehmet Serkan Karabacak ile ilgili merak edilen her şey...

Bosch TDI903231A Entegre Buhar Jeneratörlü Ütü en ucuz nerede satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch TDI903231A 3200 W buharlı ütü, entegre buhar jeneratörü ve Titanium Glissée tabanı sayesinde kırışıklıkları kısa sürede yok ediyor. Peki Bosch buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte detaylar..

Vestel VBJU 8026 Buhar Jenaratörlü Ütü en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 6 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel VBJU 8026 Buhar Jenaratörlü Ütü, dirençli taban tasarımı ve kumaşa göre ayarlanabilen buhar seviyesi sayesinde kusursuz bir ütü performansı ortaya koyuyor. 

GoldMaster Maxipress 2200 Watt Seramik Tabanlı Şok Buharlı Ütü en ucuza nerede satılıyor? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Goldmaster Maxipress 2200 W Buharlı Ütü, şok buhar teknolojisi, kendi kendini temizleme ve dikey ütüleme özelliği ile kusursuz ütüleme performansı ortaya koyar.

Jeolog Okan Tüysüz peş peşe açıkladı! İstanbul depremi kaç şiddetinde ve nerede olacak? Süre doldu! 

Türkiye yaralarını sarmaya çalışırken, 11 ilde yaşanan deprem felaketi akıllara büyük İstanbul depremini yeniden getirdi. Jeolog Okan Tüysüz peş peşe açıkladı! İstanbul depremi kaç şiddetinde ve nerede olacak? Süre doldu!

Philips Taban Kameralı Buhar Kazanlı Ütü en uyguna nerede satılıyor? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Buhar Kazanlı ütü sessiz buhar teknolojisi,kaymaz çelik tabanı ve güçlü buhar tasarımı ile merak konusu oluyor. Sahip olduğu teknoloji ile dikey buhar sayesinde perdeler ya da gömlekler kolayca ütülenebiliyor. Peki ütünün diğer özellikleri neler?

Arçelik K-3190P Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  Yüksek performansıyla misafirlerinize lezzetli anlar yaşatacağınız kahve makinsei için fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için. Peki Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?06 Şubat 2023 fiyat listesi

 Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü kırışıklık düşmanı bir ürün. Ev illerinizde en büyük yardımcınız Philips ütü aldığınıza pişman olmayacaksınız. Peki Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arzum Olivya Ar684 2400 W Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 06 Şubat 2023 fiyat listesi

Arzum Olivya Ar684 2400 W Buharlı Ütü son zmanların en çok rağbet gören ütü markası oldu  Peki Arzum Olivya Ar684 2400 W Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Tefal Puregliss Maldives Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 04 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal Puregliss Maldives Buharlı Ütü almak isteyenler bu fiyatları kaçırmamanızı öneririz  Peki Tefal Puregliss Maldives Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Fakir Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 04 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Türk Kahve Makinesi keyifle kahve içeceğiniz kahveleri en iyi kıvamda yapar. Kahve makine almak isteyenler bu haberimize mutlaka baksın.  Peki Fakir Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Fakir Veronica Buhar Jeneratörlü Ütü uygun fiyata nerede ne kadara satılıyor? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerdeki kırışıklıklarla savaşmanızda en büyük yardımcınız olacak ütünün özellikleri dikkat çekiyor.

TİMFED Zirvesi nerede Haberi

TİMFED Zirvesi nerede
TİMFED (Tesisat İnşaat Malzemecileri Federasyonu) İnşaat sektöründeki riskler ve fırsatları değerlendirilmesi adına İstanbul'da sektörün önde gelenlerinin katıldığı büyük bir zirve gerçekleştirdi. Grand Cevahir Otel'de düzenlenen ve TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, SİNPAŞ Holding Başkanı Avni Çelik ve (TİMFED) Başkanı Kemal Çelik ile çok sayıda akademisyenin katıldığı zirvede sektörün sorunları ele...