08 / 05 / 2024

tire osb ihracat hedefi

tire osb ihracat hedefi

İlçenin tarım ve hayvancılık alanlarının yanı sıra Tire OSB ile sanayi konusunda da hamle yaptığını anlatan Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, bu yılki ihracat hedeflerinin 1 milyar dolar olduğunu söyledi...

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

Adnan Ünverdi: OSB'de yer bulamıyoruz!

Pandemide ihracatını artıran tek şehir olduklarını söyleyen Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, "OSB'de yer bulamıyoruz" dedi.

Ankara'da OSB sayısında rekor hedef!

OSB'leri, üniversiteleri ve teknoloji geliştirme bölgeleriyle Türkiye'nin ihracatında önemli rol oynayan başkent Ankara, 2020 hedefini daha da büyüttü.

Tire OSB'de 7 milyon TL'ye İflas Müdürlüğünden satılık fabrika binaları!

İzmir İflas Müdürlüğü, Tire Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 1286 ada, 10, 11 ve 12 parsellerde yer alan fabrika binalarını 7 milyon 84 bin 865 TL'ye satıyor...

Kayseri'ye ihtisas OSB'ler geliyor!

Kayseri'ye ihtisas OSB'ler geliyor. Kayseri, bu sene e-ticaret kanallarının artması ve ihtisas OSB'lerinin devreye girmesiyle 2.2 milyar dolarlık ihracat yapmayı hedefliyor..

AHK, Antalya OSB'de fabrika açtı!

AHK, Antalya OSB'de ikinci fabrikasının temelini attı. Firma, yılsonuna kadar 40 milyon dolar ihracat, 210 milyon lira ciro hedefliyor.

Tire OSB, 38 sanayi parseli için harekete geçti!

Tire Organize Sanayi Bölgesi, Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ait 514 bin 462 metrekare büyüklüğündeki 38 adet sanayi parselinin OSB'ye devrini istedi.

Samsun'un yeni bir OSB'ye ihtiyacı var!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, kentteki organize sanayi bölgelerinin yetersiz olduğunu belirterek, "Samsun'un ihracatını, üretimini ve istihdamını artırmak istiyorsak, yeni bir OSB'yi kentimize mutlaka kazandırmalıyız" dedi.

Tire OSB'de yatırımlar artarak devam edecek!

Bugüne kadar önemli yatırımların gerçekleştirildiği Tire OSB’de yatırımların 2017 yılında da artarak devam edeceği belirtildi

Türkiye’nin ilk ilçe OSB’si İnegöl’de!

İnegöl OSB, Türkiye’nin sanayi devlerine ev sahipliği yapıyor. Yılda 650 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirilen İnegöl OSB’nin bu başarısında tekstil ve mobilyaağaç ürünleri sektörlerinin önemli payı bulunuyor.

Batman yeni gümrük binası, OSB'nin çehresini değiştirecek!

8430 Metrekarelik alana idari hizmet binası ile sosyal tesislerin yapılacağı yeni gümrük sahası OSB’nin çehresini değiştirecek. Batman’da geçen yıl 34 milyon dolarlık ihracat yapıldı.

Yatırımcılar Tire'deki yol sorunundan şikayetçi!

Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, “Tire’ye gelen yatırımcı bozuk yollardan şikayetçi. OSB’de ise sanayici parayla su alarak sorununu çözüyor” dedi

Sütaş Tire fabrikası Mart 2016'da açılacak!

Sütaş, Tire OSB’de satın aldığı 100 bin m2’lik arsa üzerinde yaptığı fabrikayı Mart 2016’da tamamlayıp üretime başlayacak. 80 milyon dolarlık yatırımla kurulacak Sütaş Tire fabrikasında günde yaklaşık bin ton süt işlenmesi planlanıyor.

tire osb ihracat hedefi Haberi

tire osb ihracat hedefi

İlçenin tarım ve hayvancılık alanlarının yanı sıra Tire OSB ile sanayi konusunda da hamle yaptığını anlatan Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, 'Tire, geçen yıl ihracatta 500 milyon dolar barajını aşmıştı. Bu yılın sonunda ise 1 milyar dolarlık hedefi yakalayacağız" dedi Yeni sektörler kapıda Tire'de tarım ve hayvancılığın öne çıktığını anlatan Çapkınoğlu, sanayi ile birlikte bugüne kadar Tire'nin tarım ve hayvancılık faaliyetleriyle öne çıktığını söyleyen Tire Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, ilçede faaliyete geçen organize sanayi bölgesiyle sanayi alanında da atağa kalktıklarını söyledi. Söz konusu OSB ile ilçenin ihracatının sürekli arttığına dikkat çeken Çapkınoğlu, "Bu yüın sonunda 1 milyar dolarlık ihracat hedefimizi yakalayacağımızı düşünüyorum. Bu rakam geçen yıl 500 milyon doların üstündeydi" dedi. İlçenin ihracatının her geçen...