30 / 04 / 2024

Titanic Hotels yatırımları

Titanic Hotels yatırımları

Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, " Belek’te golf temalı otel projemiz var. Üst segment golf hedef kitlesine hitap edecek yeni golf oteli projemiz için çalışmalarımız devam ediyor. " dedi.

Titanic Hotels Berlin'de otel açtı!

Titanic markasıyla turizm sektöründe faaliyet gösteren AYG Grubu, yurt dışında büyümesini sürdürüyor. Titanic Hotels, Almanya'da Berlin'in en merkezi caddelerinden, Chausse-Strasse'deki yeni yatırımını hizmete açtı.

Dosso Dossi Hotels Grubu'nun yatırımlarında önceliği İstanbul!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan yaptığı açıklamada, "Otel yatırımlarına devam kararı aldık. Şimdilik önceliğimiz İstanbul" dedi.

Titanic Otel yurtdışı yatırımlarına hazırlanıyor!

Türkiye'de 8, yurt dışında 3 otelle faaliyetlerini sürdüren Titanic, Avrupa yatırımlarına hazırlanıyor. Grubun şu anda Almanya'da otel inşaatları aralıksız devam ediyor. 

Wyndham Hotels - Resorts yatırımlarında hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından seyahat kısıtlamaları sebebiyle en büyük darbeyle karşılaşan sektörlerden biri olan turizmde, yaşanan daralmaya karşın Wyndham Hotels- Resorts yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

NG Hotel pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor! 

NG Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca ve Afyon’da bulunan lüks otellerinin ardından yatırımlarına devam edeceklerini açıkladı. 

Regnum Hotels'in hedefi butik tarzda otel yatırımları!

Regnum Hotels, 2020'de kişiye özel hizmetlerine ağırlık verecek. Bu çerçevede plan yola butik tarzda otel yatırımlarıyla devam etmek...

Güç Hotels Otelcilik ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güç Hotels Otelcilik ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çalışgan tarafından kuruldu.

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Titanic Hotels yatırımları Haberi

Titanic Hotels yatırımları

Geçen yıl kasım ayında Antalya Belek’te gerçekleştirilen G20 Zirvesi’ne katılan dünya liderleri tatil planlarını yine Belek’ten yana kullanıyor.  ABD Başkanı Barrack Obama’nın dahi kaldığı otele teşekkür mektubu yazdığı Belek bölgesindeki oteller, her ne kadar zor bir sezon geçirse de hizmet kalitesi ve fiyat politikasını iyi dengeleyebilen oteller bu krizi fırsata çevirme başarısı göstermiş durumda. Bölgenin en büyük otellerinden Titanıc Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün ile sektörü ve turizmdeki yatırımlarını konuştuk. Aygün’ün G20 Zirvesi ve devamında yaptığı açıklama oldukça dikkat çekiciydi. Zirve boyunca dünyanın önde gelen liderlerine ev sahipliği yaptıklarını ifade eden Aygün, organizasyon sonrası toplantılara katılan birçok ismin tatil için yeniden kendi otellerini tercih ettiklerini söyledi. Aygün “Geçtiğimiz günlerde ise Birleşmiş Milletler Bünyesinde  ‘En az gelişmiş ülkeler toplantısı’...